../images/Emo58.gif
אני חייב להפסיק לראות באיחור של שבוע את הפרקים, אני חייב לצמצם את רשימת ההורדה. היה צפוי מההתחלה שהקבוצה של אללה תפסיד, השאלה באמת היתה מי יפוטר, בהתחלה חשבתי שזו תהיה פלישיה (בגלל פרק הריקאפ שהראו איזו סצינה שלא ראינו עם אדם) אבל במהלך המשימה הגעתי למסקנה שלהעיף את אדם יהיה הכי נכון, פשוט מהסיבה שהרעיון שלו היה הכי גרוע, הכרכרות במילא לא יכולות לצאת מתוך הסנטרל פארק אלא רק להתסובב בפנים (ותודה לסקס והעיר על האינפורמציה המעלפת) אז חוץ מעושי ג'אגלינג וסבתות עם ילדים לא נראה לי שמישהו באמת היה מתייחס לפרסומת, היה עדיף אם היו מפרסמים על פחות כרכרות. אדם שתה את כל הכסף ובזבז על הכרכרות ולא נתן לפלישיה את ההזדמנות להזמין עוד אנשים ככה שזו לא אשמתה של פלישיה. פלישיה לעומת זאת יצאה סופר מטומטמת כשהיא לא ניצלה את התכונות הבסיסיות של האנשים, היו לה שם היספנים, סינים וכל המינים האקזוטיים בניו-יורק ובמקום לשלוח אותם לתוך השכונות הסגורות ולדבר בשפה שלהם היא הכריחה אותם לדבר אנגלית. ובגלל החוסר קריאטיביות הזו היא קרוב לוודאי תהיה הבאה בתור לעוף. מי שיגיע בסופו של דבר לפיינל 2 יהיו אללה (אגב, מה זה אללה? שם הבמה שלה?
) וראנדל. העריכה הזו פשוט חותרת לכיוון השניים, טראמפ מת על שניהם ולכן פלישיה היא הבאה לעוף ורבקה היא הבאה להחתך (כי מציאה גדולה היא לא). לגבי גניבת המגאפונים (בישראל לא היתה בעיה בנושא, אלופי העולם למגאפון אנחנו) כל אחד היה גונב מהמתחרים אם היתה לו את ההזדמנות, ושאף אחד שם לא יתחסד לי. כל אחד שהיה עולה על כזו אינפורמציה בזמן היה עושה את זה, נדמה לי שאם רבקה ורנדל היו מפסידים ומספרים שהם וויתרו על המיקרופונים טראמפ היה מפטר את שניהם על טיפשות בסך הכל היה פרק חביב ביותר, משעשע לפרקים ורק שאנייה טויין על הפוסטר נראית כאילו היא מעדה או שהצלם שלה היה על משהו. לגבי הריקאפ. זה היה הריקאפ היותר מעניין שעשו במהלך ה4 עונות. הדבר הכי טוב שם היה הקריינות המשעשעת של טראמפ שהפך את הריקאפ המשעמם למשהו כמו סידרה קומית עם ההערות שלו מה שנראה יותר כמו פרק של סקראבס או משפחה בהפרעה מאשר תקציר יבש של כל הפרקים. מה שקצת מעצבן אצל טראמפ שנראה שהוא כל הזמן צועק, גם בקרינויות שלו נדמה שמעמידים אותו 6-7 מטר מהמיקרופון וברונט מכריח אותו לצעוק פנימה ובגלל זה הוא נשמע עצבני כל הזמן.