The Apprentice 411

willo

New member
../images/Emo58.gif 411

משימה נחמדה (מזכיר קצת את הפרק הראשון בעונה הראשונה עם הלימונדה) ובסוף ההפרש ההיה רק חמש שיחות טלפון, הייתי בטוח שרנדל ורבקה ינצחו בהפרש גדול יותר. מההתחלה הכיוון היה נצחון של רנדל ורבקה. רנדל ורבקה עבדו יפה, פרסו נכון את האנשים אבל בסוף כל הכבוד לאלה ופלישיה שקרעו את הרחובות. הקטע עם המגאפונים היה מוצלח, אלה שקרנית היא הייתה עושה אותו דבר. הפרס היה נחמד, וההדחה הייתה אמורה להיות של אלה, היא טעתה וקיצצה בכוח האדם, פלישיה ריחמה עליה ובסוף כמעט עפה בגלל זה. נראה לי שכעט טראמפ נוטה לכיוון גמר של אלה ורבקה.

Doji

New member
4x11 ../images/Emo58.gif

מה לעזאזל אדם עשה שהוא עף הפעם? ועוד אחרי שנאלץ לשמוע עיצות לחיי מין טובים מלא אחר מאשר דונאלד טראמפ. פלישיה ניהלה את כח האדם, פלישיה צריכה לעוף. כל האנשים שהיא גייסה לא דיברו אנגלית בכלל... אדם הציע את הרעיון [המוזר] של הכירכרות וכולם הסכימו כי לא היה להם משהו טוב יותר. היה מעניין לראות שכשאדם מבין בבורדרום שהוא זה שראשו על השולחן הפעם, הוא התחיל להיות אגרסיבי יותר בטיעונים שלו ולהילחם מעט מידי מאוחר מידי על מקומו. הקטע עם המגאפונים היה מעולה. רנדל ורבקה צוות חביב ואת אללה טראמפ לא רוצה להעיף. בטח פלישיה הבאה בתור, בבורדרום היא נראתה/נשמעה זוועה, אדם הציג עצמו הרבה יותר טוב, אני הייתי מעיף את פלישיה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב בדיוק להפך. פלישה הייתה הרבה יותר רהוטה מאדם ואני הייתי מעיף אותו בלי לחשוב פעמיים. אבל למרות הכל, פלישה תהיה הבאה בתור. זה רק שאלה מי יהיה מקום שני לרנדל - אלה או רבקה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

גם בקשר לזה אני לא חושב שיש ממש שאלה רבקה מבין כל המתמודדים הכי טובה בדיבורים ובשכנוע ואני חושב שאם היא תגיע במייטבה היא עוברת את הראיונות בלי בעיה אללה לעומת זאת נראה לי תהיה יותר בצרה בעניין הזה היא נוטה להיות יותר תוקפנית ומתגוננת מה שלא נראה לי שהמראיינים יאהבו וחוץ מזה אם יעלה איכשהוא באיזהשהוא אופן הנושא שהיא הייתה חשפנית לשעבר אז היא נדפקת אוטומטית

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אין לי מושג מה המקור הרשמי סיירתי בהמון פורומים שאמרו כך בכל מקרה לפי מה שהבנתי זה פורסם כמה שבועות לפניי שהתכנית שודרה וזה דבר שלא היה ידוע בהתחלה לטראמפ ובארנט הפרסום הכלכך מוקדם של זה, לפניי תחילת העונה רומז לי על כך שבאמצע העונה אללה כנראה פלתה משהו או שמשהו אחר קרה שפשוט העלה לנושא את העבר שלה כחשפנית בזמן צילומיי התכנית ואלה אם משימת שבוע הבא או משימת הגמר יהיו קשורות להלבשה תחתונה או לפיתוי גברים אני לא רואה את זה יכול לעלות במקום אחר פרט לראיונות מה שאומר אללה נדפקת

Doji

New member
../images/Emo58.gif

דווקא שמתי לב במיוחד בפרק הזה בבורדרום לחוסר הרהיטות של פלישיה. זה התחיל כשטראמפ שאל אותה "למה לא גייסת יותר אנשים?" והיא לא ממש ידעה מה לעות כאשר התשובה הכי ברורה לשאלה הזאת היתה משהו בסיגנון "כי אדם גזל את כל הכסף לכירכרות המפגרות שלו". אח"כ היא הגיבה באופן לא נכון לשאלות של קרולין וטראמפ. אדם לעומת זאת, נתן את הופעת הבורדרום הטובה הביותר שלו עד כה, כיוון שכנראה הרגיש שזה להיות או למות. טראמפ העיף את אדם בגלל שהוא צעיר יותר, לדעתי, ולא בגלל שפלישיה היתה טובה יותר. וחוץ מזה, טראמפ העיר בסוף הערה מפגרת שעדיף להעיף את אדם כי פלישיה ואללה יהיו צוות מוצלח יותר, אפשר לחשוב שהוא מעסיק אותם אח"כ בצוותים...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

למה אדם עף? 1. יש לו פחות ניסיון מפלישיה 2.אם הוא היה חוזר לבורדרום אללה הייתה מתפרקת כי לא תהיה לה את פלישיה ואז שנייהם לא יצליחו לתפקד ביחד וימסרו את הניצחון לראנדל ורבקה טראמפ אמר בעצמו: אללה ופלישיה יהיו צוות יותר טוב נגד ראנדל ורבקה אז הוא פשוט שם את הכרכרה כדיי לקשר את זה לפרק הזה למרות שרציתי שאדם ילך לא אהבתי את ההחלטה כמו שלא אהבתי את ההחלטה שפתאום פרוג'קט מנאג'רס לא אחראים להפסד ויכולים להשתחרר מוקדם מהבורדרום היא ניהלה, לה הייתה השליטה והקבוצה שלה הפסידה זה פשוט מעשה אדיוטי.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

לאורך כל הפרק היה ברור שהקבוצה של אללה תפסיד וכל הזמן תהיתי את מי טראמפ יעיף כי זה ממש לא היה ברור הפעם ולכולם היה חלק בהפסד. טראמפ לא העיף את אדם בגלל ההפסד הזה, אלא בגלל שהוא צעיר, יש לו פחות ניסיון וכו'. ההערה של טראמפ בקשר לתיפקוד של אללה ופלישיה ביחד כסיבה להעפת אדם ממש מפגרת לדעתי, התעצבנתי כשהוא השמיע אותה. זה לא אמור להוות גורם שיכריע מי יעוף.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

יש בזה איזהשהוא הגיון תלוי איך מסתכלים זה פלישיה עוד יכלה לתרום ולהתפתח בעקבות אללה אדם פשוט היה תקוע שם בעיניי טראמפ ולא יכל לתרום כלום חוץ מזה, כמו שאמרתי גם אני לא מסכים עם ההחלטה וסיבותיה אבל אתה חייב להודות שאדם קצת דפק את עצמו הוא בא ואמר שהוא נמצא עם אללה ופלישיה כבר ארבעה פרקים ששם הוא היה נהדר ונתן את כולו וכל ארבעת הפרקים האלו לא היו פרקים שאדם בלט בהם וכשהוא כן אז גרם להפסד בתור פרוג'קט מנאג'ר אז זה פשוט גורם לחשוב, אם זה "הכל" שלו אז הוא פשוט לא צריך להיות האפרנטיס

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifגם לעונה 3

מה הבעיה לשים שני אנשים שאולי לא יהיו זוג טוב? הרי בעונה הקודמת קנדרה ועוד אחד שחור שלא סבלו אחד את השני היו בצוות וניצחו למרות שלא סבלו אחד את השני.

Doji

New member
../images/Emo32.gif ממעללי הדונאלד לאחרונה

הכתבה מתוך TheMarker של הבוקר : טראמפ ניסה להפעיל על בני הזוג סבטיני לחצים מאז 1997 לפינוי מסעדתם הסמוכה לבית ההימורים שלו באטלנטיק סיטי 09:32 | 27.11.2005 סוכנויות הידיעות דונלד טראמפ הכניע זוג קשישים בעלי מסעדה הסמוכה לטראמפ פלאזה הוטל אנד קזינו, לאחר 8 שנות מאבק - תמורת סכום של למעלה מ-2 מיליון דולר. כך דיווחה סוכנות הידיעות אי-פי. וינסנט וקלייר סבטיני הסכימו למכור את בניין הלבנים הקטן בו יושבת מסעדתם - "סבטיני'ס", לאחר 40 שנות פעילות. הזוג לא מסר את פרטי העסקה, אך וינסנט אמר כי שווייה גבוה מ-2 מיליון דולר. המאבק בין טראמפ לבני הזוג סבטיני החל ב-1997, כאשר טראמפ היה מעוניין להרחיב את טראמפ פלאזה. מסעדת סבטיני, ביחד עם פנימייה סמוכה וחנות נוספת, היו המכשול היחידי, שכן 3 העסקים לא הסכימו למכור לו את נכסיהם. משנכשלו נסיונותיו הראשונים, פנה טראמפ לרשות לפיתוח בתי ההימורים במדינה, וביקש מהם להתחיל בהליך פינוי נגד 3 בתי העסק. הוא נימק את המהלך בניסיון להוסיף חדרי מלון על מנת לתמוך במרכז הכנסים החדש של אטלנטיק סיטי. קלייר סבטיני, בת 73, טוענת כי נציגי הרשות אמרו לה כי היא תיכפת באזיקים אם לא תסכים למכור את המסעדה, לפי אי-פי. "זו אמריקה", אמר וינסנט סבטיני, בן 75, לאי-פי. "איך הם יכולים לנשל אותי מעסקיי? איך הם יכולים לקחת ממני את הנכס שלי?". ב-1998 ביטל בית המשפט את ההליכים נגד 3 העסקים וטען כי המרוויח העיקרי מפינויים יהיה טראמפ, ולא הציבור. המגעים בין טראמפ לזוג סבטיני התחדשו השנה לאחר שחברת טראמפ אנטרטיינמנט יצאה מהגנה מפני פשיטת רגל (צ'פטר 11) עם קו אשראי של 500 מיליון דולר ואישור לחידוש 3 בתי ההימורים שלה. החברה טרם הגיעה להסכם עם הפנימייה והחנות הנוספת, וטרם פירסמה את תוכניותיה לרחוב כולו. הזוג סבטיני מתכוונים לערוך מסיבת פרידה במסעדה בתחילת דצמבר, לקחת עימם מספר מזכרות ולתרום את ציוד המטבח לבית תמחוי כנסייתי. "הגיע הזמן", אמרה קלייר סבטיני ל-אי-פי. "אנחנו מרוצים והם מרוצים", היא הוסיפה. "גברת סבטיני היא אישה מקסימה, ואני שמח שלבסוף הגענו להסכם", מסר טראמפ באמצעות דוברת החברה, לפי סוכנות הידיעות.

Doji

New member
../images/Emo32.gif עדכון על התביעה כנגד קשת

הלוואי ויצליחו להוציא מקשת כמה שיותר כסף, מתוך אתר גלובס : זכיינית ערוץ 2 קשת לביהמ"ש: מפיקי "המתמחה" מנסים להשיג סכומי כסף שלא כדין טוענת בכתב ההגנה: פורמט "המתמחה" אינו מוגן בזכויות יוצרים; "השגריר" הינו פיתוח מקורי ‎‎יצחק דנון‏ 14:05 27/11/05 זכיינית ערוץ 2 קשת טוענת כי סדרת תוכניות הטלוויזיה "השגריר" ששודרה על-ידה היא פרי פיתוח מקורי ויצירתי שלה ו/או מי מטעמה, וכי היא לא העתיקה ולא חיקתה את פורמט התוכנית האמריקנית "המתמחה". הטענה מועלית במסגרת כתב ההגנה שהגישה היום (א') קשת בתגובה לתביעה שהגישה נגדה החברה האמריקניתJMBP , בעלת זכויות היוצרים בתוכנית "המתמחה" והחברה האנגלית FREMANTLEMEDIA, בעלת הרישיון להפיץ את התוכנית. השתיים טענו, כי "השגריר" מחקה ומעתיקה מרכיבים ייחודיים ומאפיינים של פורמט "המתמחה". התובעות העמידו את סכום התביעה שהגישו לפני כחודשיים על כ-1.14 מיליון שקל, וביקשו עוד צו מניעה קבוע, צו עשה ומתן חשבונות. בכתב ההגנה טוענת קשת, כי התובעות מנסות להשיג ממנה סכומי כסף שלא כדין, ללא צידוק ותוך היעדר פירוט מינימלי. לדבריה, פורמט התוכנית "המתמחה" אינו מוגן בזכויות יוצרים, ולתובעות אין זכויות בקשר על התוכנית "המתמחה", ובארה"ב תלויים ועומדים הליכים, במסגרתם נתבעו התובעות בטענה כי נטלו שלא כדין זכויות השייכות לצדדים שלישיים ועשו בהן שימוש לצורך יצירת "המתמחה". עוד טוענת קשת, כי אין כל דמיון מהותי בין "השגריר" לבין פורמט המתמחה, וכי גורמים שונים בעולם אף הביעו עניין בהתקשרות עימה בנוגע לסדרת "השגריר", אך המגעים לא צלחו בעיקר בשל איומיהן של התובעת בתביעות משפטיות חסרות בסיס, איומים שזכו לפרסום ניכר, ושידורי קשת שומרת על זכותה לתבוע מהן את נזקיה כתוצאה מהתנהלותן זו. עוד נאמר בכתב ההגנה, כי התביעה אינה אלא ניסיון מופרך ליצור מונופול חסר תקדים ויסוד על אוסף מאפיינים כללים שנפוצים בתוכניות ריאלטי רבות. שידורי קשת הגישה עוד לביהמ"ש בקשה לסילוק התביעה על הסף בשל חוסר סמכות עניינית. (ת.א.2270/05).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אני או שפרק הריקאפ היה מעניין יותר מהפרק החדש? בכל מקרה לפי העריכה המאוד לא מגמתית של הסידרה הזאת היה ברור שרנדל ורבקה הולכים לנצח, בכלל זה היה דיי פתטי שכל פעם שרבקה מפסידה לא מזכירים למה היא הייתה אשמה בזה אלא למה האחרים פישלו. בקיצור, ניחוש של הפרקים הבאים יהיה- רנדל ורבקה לפיינאל 2 פלישיה תעוף שבוע הבא אחרי שרבקה סוף סוף תנצח בתור פרוג'קט מנג'ר אללה תעוף בראיון וטראמפ יעשה משהו "מפתיע" בזה שהוא יעסיק גם את רנדל וגם את רבקה, לעזאזל למה אני ממשיך לצפות בסידרה הזאת...

../images/Emo58.gif411

פרק הריקאפ היה מעניין, בין הטובים שראיתי. הפרק השני גם היה אחלה ודווקא לא היה לי צפוי שרבקה ורנדל ינצחו. אם אחד מהם יהיה האפרנטיס(עם עדיפות גדולה לרבקה) אני אהיה שמח. הייתי שמח לראות את פלישיה מפוטרת, אך גם לאדם הגיע לעוף. אם אדם יעוף שבוע הבא, זה יהיה טוב. התחלתי לחבב את אללה, אבל חבל שמאוחר מדי.

willo

New member
../images/Emo58.gif 411

הוא כבר עף השבוע, אז למה שיעוף שוב בשבוע הבא?

למעלה