בלה- דיון!

YuvalSP

New member
דעתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

כשהתחלתי לקרוא את הסדרה דווקא ממש אהבתי את בלה. כשהצטרפתי לפורום שמתי לב כמה כולכן מדברות על זה שהיא חופרת, ואז באמת יותר שמתי לב לזה שהיא מפרטת המון בספרים... והממ טוב נו זו תוכנה שמאפיינית המון אנשים
אני לא שונאת אותה בגלל זה, בכלל לא. בהרבה מהדברים אני -לא- מזדהה עם בלה, אבל כיף לי לקרוא את הקטעים האלו... נכון שכתוב הרבה, אבל זה כל היופי!

xXx Lilo xXx

New member
המ...../images/Emo29.gif

קודם כל, את צודקת. בלי בלה אין ספר. באופי שלה יוצר דמות שיוצרת ספר... התכונות שמהן היא מורכבת יוצרות את הספר - את העלילה. עכשיו הדעה הכולל שלי
לדעתי, הספר עצמו בנוי בגללה. כל התכונות שלה בונות את הדמות שהיא ואת מה שאדוארד רואה בה. למרות שהיא בכיינית (כמו שהזכרת הרבה) אני לא חושבת שזה "פגם"... בעצם כל מה שהיא יוצר אצל הרבה בנות יכולות הזדהות איתה. כל התכונות שלה בעצם יוצרות דמות מסויימת, דמות שאליה אדוארד וג'ייקוב נמשכים. בלי התכונות האלו אני משערת שהיא הייתה משעממת יותר מידי ואז אחרי NM כבר ממזמן הייתי מפסיקה לקרוא.
לNM
רוב הספר היה בנוי מבלה. רק בלה. לא כמו בT שזה היה בלה ואדוארד. אלא רק בלה. כן, ג'ייקוב גם תרם לעלילה אבל זה כבר משהו אחר. סוף
עלNM
לדעתי, כמה שבלה בכיינית ודמות "מעצבנת" אני לא חושבת שהספר NM היה מעניין בלי כל זה. אותו הדבר לגבי ג'ייקוב. אני אישית שונאת את הדמות שלו, אבל שוב - הספר היה חסר "טאקט" או לא היה "פיקאנטי" בלעדיו. ואמ.. זהו. אני בטוחה שיהיו בנות שלא יסכימו אבל עדיין. דמותה של בלה אכן יוצרת את העלילה עם כל התכונות שלה... זה מה שעושה את הספר מיוחד.

למעלה