H-E-L-P

BlueFairy

New member
../images/Emo63.gif H-E-L-P ../images/Emo63.gif

היי... תהיתי אם יש באפשרותכם לעזור לי... אני מחפשת ספרים שעוסקים בנושא של בני נוער ברחובות, סמים, אלכוהול וכל מה שנלווה לזה... חוץ מזה גם ספרי פנטזיה, אבל דברים איכותיים, משהו על פיות או שדונים... וגם רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על שני ספרים: "אלוהים מתאבד" , ו"אמסטל-דם" , קיבלתי המלצה ממקור שאני לא ממש סומכת עליו והייתי מעוניינת לקבל דעות... תודה מראש....
BlueFairy

יונדאלי

New member
עד כמה שידוע לי

עד כמה שזכור לי ב"מישהו לרוץ אתו" של דוד גרוסמן יש קטעים שקשורים לנוער ברחובות. בקשר לפנטזיה, אני ממליץ על ספרי טרי פראצ´ט (עולם הדיסק) ועל "שיר של אש ושל קרח" של ג´ורג´ מרטין, או ה"בלגריאד" של דיוויד אדינגס שהוא נחמד.

BlueFairy

New member
תודה, אבל..

תודה אבל כבר קראתי את מישהו לרוץ איתו ואני מחפשת משהו שעוסק קצת יותר מהספר הזה... ובקשר לספרי פנטזיה... אני אבדוק את זה... תודה :)
BlueFairy

ציפי ג

New member
אם תשאל את אליס

אני כריסטיאן פ. שניהם עוסקים בנערות מסוממות החיות ברחוב. האחת בת למשפחה ממעד סוציו אקונומי נמוך השניה בת למשפחה ממעד סוציו אקונומי גבוה. שתיהן מתארות את חייהן בצורה מכיאבה.

bilbibilbi

New member
"אני כריסטיאנה פ."

ולא - אני כריסטאן פ. ספר ממש טוב, חזק, קראתי אותו בלי לעצור...

Amitmit

New member
ספר בשם

"מסטול"- אני חושב, ולגמרי לא בטוח שהוא של גלילה רון פדר. אם טעיתי, אני מתנצל. הספר עונה לכל הקריטריונים שהצבת

Amitmit

New member
"שאיפות ספרותיות" מתוך הארץ

בלינק הבא תקבל את מבוקשך

Gal-Mo0D

New member
"ג´אנקי"

אני לא זוכר של מי. מתורגם לעברית ונראה על פניו כספר טוב.

*GormE*

New member
קניתי אותו וההתחלה ממש נהדרת

ויש שם אהבה ענקית אבל אז הם מתדרדרים עם הסם והפסקתי לפני שיהיה ממש עצוב. בפעם אחרת אמשיך.. מה שכן- הם לא בני נוער אלא בני 20 פלוס ויש להם דירה נחמדה (בנתיים)

סליחה, יש לי שאלה על הספר הזה,

אני מחפשת ספר (במקור הוא באנגלית) ואני לא בטוחה אם הוא תורגם לעברית או לא, קראו לו "ג´אנק" על צעירים מכורים שפולשים לבתים, ידוע לך אם זה אותו הספר? ואם כן, אפשר להשיג אותו בחנויות?

המלצה

בנוגע לבני נוער ברחובות וסמים , ישנו ספר מעולה מדהים ומזעזע בשם "אם שתאל את אליס" כריכה חומה ורכה עד כמה שאני זוכרת וספר פנזטייה מומלץ זה "אבק כוכבים" שלצערי אני לא זוכרת את שם הסופר

Boojie

New member
ניל גיימן.

כלומר, יצאו בעברית לפחות שלושה ספרים בשם "אבק כוכבים", אבל היחיד מביניהם שעונה להגדרה של פנטזיה הוא זה של גיימן. (השני של אסימוב והשלישי אני כבר לא זוכרת). לטעמי "אבק כוכבים" הוא דווקא מהבינוניים שבספריו של גיימן, "לעולם-לא-עולם" הרבה יותר טוב (כרגע לא ניתן להשיג, אבל כנראה שמהדורה נוספת תודפס בקרוב), "בשורות טובות" שהוא כתב במשותף עם טרי פראצ´ט נפלא, ועכשיו יצא "אלים אמריקאים" שעדיין לא קראתי, אבל גם שמעתי עליו ביקורות טובות.

Pixy led

New member
בדקי את הספרים המומלצים במאמרי

פורום "פיות שדונים וכל השאר" (350)

למעלה