שאלת השבוע

יש כזה זרם ברפואה אלטרנטיבית

שטוענת ששתית שתן מרפאת את הגוף אז סטיה או לא לא יודעת אבל להם יש הוכחות לבריאות שהשיגו כי שתו שתן מהול במינון מסוים

../images/Emo3.gifתתחדש ...(על האצבע)

אז ככה... אם בן זוגי היה רוצה לתקוע את המלפפון שלו בעכוזי , זה רק הוגן שגם אני אוכל לתקוע לו משו באותו סדר גודל נאמר קישוא... מה שנותר זה ללכת לירקן לא יקרן ולעשות בחירות נאותות לא? עם חוקיקי? אין סכויי.. הא לך דוגמא ... רגע אלך לחשוב בפינה על עוד משו ...

דנטל

New member
כל מה שרציתי העזתי גם עם הקבועים

בכל זאת, במערכות יחסים כל כך ארוכות (ומעולם לא בגדתי) נראה לי חבל מאוד לפספס דברים שאני רוצה רק בגלל שאני לא מעיזה איתם. מילא החבר הראשון, אבל עם השני היתה התאמה מינית מושלמת. היה לו בדיוק אותו ראש מגונה כמו שלי. לא הייתי צריכה בכלל לחשוב על לחפש להעיז במקום אחר.

´

New member
מממ... לא יכול לענות בוודאות

עבר קצת זמן מאז ה"קבועה" האחרונה שלי באופו עקרוני לא נראה לי שיש משהו שהייתי מוכן/מסוגל לעשות עם בת זוג ארעית ולא עם בת זוג קבועה בהנחה שבשני המקרים כל סיטואציה היא מרצונם החופשי של הנוגעים בדבר כמובן מה שלא אעשה עם בת זוג קבועה לא אעשה עם סטוצית ולהיפך... יוצא מן הכלל הוא מקרה ובו שתיהן יחד איתי, אז לא הייתי עושה כלום

תרשו לי להגיב לעצמי...../images/Emo92.gif

קצת סולידי יגידו מעט, קצת ביזארי יגידו אחרים, אבל מה שאני בחרתי זה: בזמן ירידה אינסופית מהבת-זוג, לא אתנגד לאצבע פולשנית, שתחדור, שתענג, תעורר, תרים אותי לשיאים... חדשים. והמבינה - שתבין

עוד דוגמית מבית היוצר :חתולילה

ה פ נ ט ז י ה שני גברים במיטה אחת עם חתולילה לא יעשה עם החוקיקי... מה לעשות?!... בלתי אפשרי...
עוד אשאר לבד, כשכל יום אצטרך לסוע ל"שלוותא" לביקורים.

היה מת שיהיה לו גוף כמו שלי!!!!!!!!

אז מה את אומרת ששנינו נבוא ונזיין לך ת'צורה????????

את יודעת מה!!!!!!!!!!!!!!!!

אז אם לא בא לך היום אפשר גם פעם אחרת, אין בעיה!!!!!!!!! בינתיים אני שומר את התמונה שלך ואולי גם נדפיס אותך ו'תלה על הקיר!!!!!!

למעלה