כנ"ל.
J j u l i a n o New member 19/5/04 #46 להיות עם שתי נשים, ולא שהחוקית אחת מהן. להשתתף עם הפרטנרית באורגיה ועם החוקית לא. שגבר אחר יזיין את הפרטנרית שלי, ואת החוקית כמובן שלא. לקיים יחסים עם הפרטנרית במקומות שהאשה לא תסכים לעולם.
להיות עם שתי נשים, ולא שהחוקית אחת מהן. להשתתף עם הפרטנרית באורגיה ועם החוקית לא. שגבר אחר יזיין את הפרטנרית שלי, ואת החוקית כמובן שלא. לקיים יחסים עם הפרטנרית במקומות שהאשה לא תסכים לעולם.
פ פועמת New member 19/5/04 #52 להעיז.....לא להעיז....להעיז..... לא להעיז..אממממממ.... האמת- שהחוקי שלי עדיין מתלבט האם לתת לגיטמציה לשלישיה שכוללת...2-גברים ואותי אני חושבת שזה הדבר היחיד שיש עליו עדיין את הסטיקר "אל תעיזי". ועם המאהב אין דבר שלא רצה-רציתי-רצינו- לעשות..ולא עשינו.. בוקר טוב אפשר לקבל את היום -ב48 שעות ולא רק 24 ?
להעיז.....לא להעיז....להעיז..... לא להעיז..אממממממ.... האמת- שהחוקי שלי עדיין מתלבט האם לתת לגיטמציה לשלישיה שכוללת...2-גברים ואותי אני חושבת שזה הדבר היחיד שיש עליו עדיין את הסטיקר "אל תעיזי". ועם המאהב אין דבר שלא רצה-רציתי-רצינו- לעשות..ולא עשינו.. בוקר טוב אפשר לקבל את היום -ב48 שעות ולא רק 24 ?
נ נשואה1 New member 19/5/04 #61 ../images/Emo13.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מעניין מה זה "כל השאר"?
../images/Emo13.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מעניין מה זה "כל השאר"?
N neta1233 New member 19/5/04 #73 מתוקים להיות עם שני הגברים הדבר היחיד שהייתי עושה מחוץ לבית..... ולא עם בעלי כמובן
ח חופ שיה New member 19/5/04 #57 מעיזה הכל אם אני לא אעשה משהו עם הקבוע או היזיז (אין הבדל מבחינתי) זה רק בגלל שהוא לא רוצה וזה מתייחס רק לסקס ונילי.
מעיזה הכל אם אני לא אעשה משהו עם הקבוע או היזיז (אין הבדל מבחינתי) זה רק בגלל שהוא לא רוצה וזה מתייחס רק לסקס ונילי.
ר רוני קל New member 19/5/04 #58 אני לא יודע מה זה סקס ונילי ../images/Emo4.gif אבל זה נשמע טעים , ואשמח ללמוד
ג גידיאפ New member 19/5/04 #69 ונילי זה כמו שנשמע רגיל פשוט שיגרתי ההפך מסקס ביזארי או קינקי או בדסמי למשל בעולם הבדסמ מי שעושה סאדו הוא עושה סקס של בדסמ ומי שלא הוא ונילי
ונילי זה כמו שנשמע רגיל פשוט שיגרתי ההפך מסקס ביזארי או קינקי או בדסמי למשל בעולם הבדסמ מי שעושה סאדו הוא עושה סקס של בדסמ ומי שלא הוא ונילי
ג גידיאפ New member 19/5/04 #67 כל מה שאפשר לעשות עם האישה אני יעשה כל מה שהיא רוצה אם לא אני מחפש מישהי לעשות דברים שאני רוצה אבל גבול אחד לא הייתי מכניס עם עוד גבר למיטה עם אישתי
כל מה שאפשר לעשות עם האישה אני יעשה כל מה שהיא רוצה אם לא אני מחפש מישהי לעשות דברים שאני רוצה אבל גבול אחד לא הייתי מכניס עם עוד גבר למיטה עם אישתי
ג גידיאפ New member 19/5/04 #72 אני לבד עם גבר??????? ממש לא אבל כבר הייתי אני מישהי ועוד גבר אבל זה לפרטי