שאלון!

orw93

New member
זה ממש ארוך../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

שעת ההתחלה: 16:14 שם: אור תאריך לידה: 20.1.93 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.64 וחצי$# נכון ללפני חצי שנה+ צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39-8-0 מיקום: יקנעם איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: בהסטוריה ביצפר: אורט מאוהב: לא חבר/חברה:לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצה של בלינק
, ומעל סווצ'ט בצפר ומכנס ספורט:S תעשי סקס לפני החתונה: כןXD התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול חיות אהובות: איכ חיות מי החברים הכי טובים שלך?:לי-אתי3> הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: יותר מידי
ביישן?: כן מתקלח?:רק בראשי חודשXD שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: אני חושבת שכן
עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני מקווה שלא תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: ברור אתה מפונק?: יש כאלה שאומרים שכן, אני טוענת שלא שתייה מועדפת?: נסטי מנגו אננס
ופאנטה תפוזXD שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול?לא. איכ יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא נראליXD מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: רק באוזן נו
קעקועים?: לא אוהב להצטלם?:בחיים לא אתה שזופה?: XDDDDDDDD מתעצבן בקלות?: תמיד אמרו שרומנים הם המרוקאים האשכזנים התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: פחחחחחחחח יש לך בריכה פרטית?: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחים ואחיות?: כן, 2 תחתונים?: הרבה?XD מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: תלוי במצברוח איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ומחשב ברחת פעם מהבית? לא, זה התפקיד של אחים שלי
חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להיות בארה"ב. עכשיו. ברגע זה. מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת. כאלה עם ריח איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: אם מעצבנים אותי אז כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?: פופיקי כזה מה מספר המזל שלך?: 7 XD איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו הגיהנום
תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמוני תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא יודעת תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי עונה לטלפונים?
מה הצלצול שלך?פאט ליפ-סאם41 איזה משחקים יש לך בפלאפון?אינלי בוכה הרבה?: קצת אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: למיטב ידיעתי מה הצבע תחתונים שלך?: לא זוכרת
איזה מראה יש לחדר שלך?:יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידי חוטים כאלה, ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: פחח מלא זמן עם מה אתה ישן?: שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?:לא יודעת במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם? מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? למדתי פיזיקה
עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות?ארה"ב יש לך משפחה בחו"ל?כן איפה?ארה"ב
אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת את מי היית לוקח לאי בודד? את האיפוד שלי אם היית חייה איזה חייה היית? לא הייתי חיה, הייתי מתאבדת
איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית ויא ציבייה ליבלו בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היום. סתם היו לי מלא מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ומשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על החיים ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? ארה"ב טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד מכונית? חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? דר הו, דגראסי, סופרנטורל מילה אהובה? דיסק אהוב? all killer no filler-sum 41 blink182-blin182 הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןXD פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:16:26

sweet shir

New member
מתחמקת מלהתכונן למתמטיקה חחח

שעת ההתחלה: 16:26 שם: שיר תאריך לידה: 6.11.92 מזל: עקרב מין: נ' גובה: 1.57 חח גמדה גאה
צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 38 מיקום: רעננה איפה נולדת: תל השומר חח נכשלת במקצוע: כן ביצפר: תיכון מטרו ווסט מאוהב: לא חבר/חברה:
אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: סקיני ג'ינס ותלבושת אחידה חח תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: כן מפלרטט: לא ממש.. צבע אהוב: סגול חציל, ורוד, אפור ושחור.:) חיות אהובות: אין XD מי החברים הכי טובים שלך?: קמי, ליאן, נטע ונסטיה. הכית מישהו?: כן חחח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אנלא מדברת כזה הרבה בטלפון באופן כללי חחח מישהו נתן לך סטירה?: ישמצב באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא ממש מתקלח?: כן... XDD שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: לא ממשXD עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יכול להיות. אבל גם יכול להיות שלא חח יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אמ, ישמצב. תעשה צניחה חופשית?: בחיייייים לא!
אוהב לרקוד?: לא ממש היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: חח לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא יותר מדי..
שתייה מועדפת?: קפה ודיאט קולה. שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט נראהלי חח שתית רדבול? כן יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא חח מה אתה לובש הכי הרבה?: תלבושת אחידה. פפ ביצפר מכוער. >< פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח בן שנה וחצי ואח בן 9. תחתונים?: באיזה צבע? חח טורקיז ו-ורוד. מסתדר עם אמאבא?: ממשממש לא. מסתדר עם האחים?: בערך כזה. עם האח בן שנה וחצי ברורXD איך אתה מוציא כעס?: צועקת, בוכה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: את טייסון ריטר ערום במיטה שליXD מה הפרחים המועדפים עליך?: חבצלת. איך נראית האקס/ית שלך?: אין אתה חצוף?: לא נראה לי חח קיץ או חורף?: קיץ! אתה נהנה להתלכך?: לא >> איך הפופיק שלך?: נחמד?
מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: מתולתל, פזור וארוך יחסית. תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: קטנה יחסית לגילי חח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כרגע לא. הבנים בגיל שלי מתנהגים כמו ילדים בני 5, אז לצאת עם מישהו יותר קטן?! חח תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. היו לך הפרעות אכילה?: בערך. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה חח מה הצלצול שלך? Down Goes Another One - McFly איזה משחקים יש לך בפלאפון? אין :( בוכה הרבה?: כן חחחחח אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "היוש"? חח רומנטי? כן. בערך. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חודש כזה. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא משנה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: אין בעיה עם זה, אבל איןלי ממש מחשוף פיזיתXD החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?: כבר כתבתי למעלה חח איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה.. חדרי חח איןלי כוח לפרט. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת זהב עם אבן סגולה קטנה ממש. מסבתא שלי ז"ל.^^ איך אתה מרגיש עכשיו?: שמנה חח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לאזוכרת. אה לפני חודש כזה. עם מה אתה ישן?: טרנינגים של היינס דהויים וישנים חח האם הפיצו עלייך שמועה?: כן חחח במה אתה נוהג?: בכלום. אתה ילדה של אבא או אמא?: אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: יום שלישי. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן, אבל רק אם הם יעשו מלא ריטוש בפוטושופP: מה עשית היום? הלכתי לביצפר וחזרתי הביתה חח מרגש. עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? הופעה של מקפליי.
יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? בלגיה נראהלי. משפחה ממש רחוקה. אתה מאמין בגורל?: לפעמים כן. קור או חום? חום. אני מרגישה כאילו אני בוגדת באדוארד, אבל אנלא מסוגלת לסבול קור. XD לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו, איכס קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ישנה עוד קצת חח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? כפיפות בטן/רואה טלויזיה/חושבת על היום שעבר חחח. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו ממש חתיך ומושלם באישיותו.XD אם היית חייה איזה חייה היית? אנערף איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית. בן-אדם של לילה או יום? ... לודעת. רגיש לדיגדוגים? לא ממש. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שהיה לי קלקול קיבה. >< מה היום הכי טוב בחיים שלך? לודעת מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר חח ממה אתה הכי פוחד? מוות של האנשים שאני אוהבת. המקום האהוב לחופשה? חו"ל? טעם גלידה אהוב? שוקולד ו-וניל. ממתק אהוב? שוקולד מכונית? וולבו?XD חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? הכי גאים שיש, פרוייקט מסלול, גוסיפ גירל, פשע מן העבר, חברים, מופע שנות ה-70 וכדומה.^^ מילה אהובה? אנערף חחח דיסק אהוב? רדיו:אקטיב - מקפליי. הייתה לך שיחה רצינית? כן... חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן חח נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן.
ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? בערך. רכבת על פיל? לא חח נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן חחח פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא (לא נתפסתיXD) נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 17:05

Feeorin

New member
זה הולך להיות יום טוב ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 17:01 שם: רוני תאריך לידה: 15.10 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.52
צבע עיניים: חום מידת נעליים: 36 (זה בא עם הגובה) מיקום: ראשון לציון איפה נולדת: ראשון לציון נכשלת במקצוע: אזרחות (עדיין נכשלת, מקווה שבמבחן הבא יהיה לי ציון בסדר) ביצפר: גימנסיה ריאלית מאוהבת: כן
חבר/חברה: חבר אם כן, שם: יגאל כמה זמן אתם ביחד: שלושה חודשים (ושבוע אם אתם קטנונים
) מה את לובשת עכשיו: סווצ'ר אפר של היינס וג'ינס שחור תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: כן מפלרטט: לא שידוע לי
המורה שלי ללשון אמרה לי בכיתה י' שאני פלרטטנית
צבע אהוב: כחול כהה חיות אהובות: סוסים מי החברים הכי טובים שלך?:נוי, קרן, תמר ומאיה הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אממ האמת שאני לא מדברת הרבה בטלפון, אבל אם כן אז עם נוי מישהו נתן לך סטירה?: לא שזכור לי, אבל יכול היות שאני מכחישה באינטרנט הרבה?: המון, אם אין אינטרנט אני מתחרפנת ביישן?: תלוי במצב רוח מתקלח?: כן, אני לא רוברט פטינסון שונא ביצפר?: אין לי בעיה עם בית ספר, יש לי בעיה עם מבחנים יש לך חיים?: טיפה עד כמה אתה בוטח באנשים?: לעיתים רחוקות שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי, אבל מעולם לא מכוונה רעה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יכול להיות, אני לא מתכוונת לגלות אם כן או לא שכן הם סודות תעשה צניחה חופשית?: אין מצב, אני פחדנית אש אוהב לרקוד?: בערך היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן, אנגליה אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מיץ ענבים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא יודעת, טעם מנטה שתית רדבול? כן, חביב יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: זה לא משהו שאני יכולה להגיד מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וסווצ'ר (כמו היום) פירסינגים?: 5, באוזניים קעקועים?: נופ אוהב להצטלם?: אין לי בעיה להצטלם אתה שזופה?: נופ, אני כמו לובסטר בשמש מתעצבן בקלות?: לא, אני בנאדם שלוו לרוב התחלת שמועה על מישהו?: נופ יש לך קו טלפון משלך?: יש לנו מרכזיה בבית יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות גדולה תחתונים?: לבנים מסתדר עם אמאבא?: 90% מהזמן, כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: שומרת הכל בלב ברחת פעם מהבית? כן, כשהייתי קטנה וזה היה לשעה, ההורים חשבו שפשוט איבדתי את הדרך הביתה חולמ בהקיץ?: תמיד מה היית רוצה?: שיגמרו המבחנים מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעונים איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה, משקפיים, שיער שחור אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף, תמיד אתה נהנה להתלכך?: לא במיוחד איך הפופיק שלך?: קטן וחמוד מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: ג'ינג'י, טיפה אחרי הכתפיים, מתיימר להיות עם פוני תוכל להיות צמחוני?: בחיים לא, אני אוהבת את הסטייק שלי איך את נראית?: אממ, בסדר? לא יודעת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: נופ תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אני יוצאת עם מישהו מבוגר יותר, הפרש של 6 שנים היו לך הפרעות אכילה?: לא, אני אוהבת לאכול יותר מדי בשביל להפסיק כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא מחכה מה הצלצול שלך?משהו של three days grace איזה משחקים יש לך בפלאפון? לא יודעת, מעפנים כאלו בוכה הרבה?:אני מודה, אני בוכה בקלות אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אף חלק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנה וחצי, משהו כזה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא במכוון, אבל אין לי בעיה שיראו קצת בטן מחשוף?: רצוי החבר הכי טוב שלך בתול?: חברה, כן מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו? לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:4 טבעות, 2 צמידים, שעון, עגילים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:יום שישי עם מה אתה ישן?: בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי במה אתה נוהג?: אין לי רישיון
אתה ילדה של אבא או אמא?: לא, אני די עצמאית כשאני רוצה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביסודי? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן, אבל פלייבוי לא ירצו אותי אז זה לא משנה מה עשית היום? הייתי שעתיים בבית ספר ואז חזרתי כי התבטלו לי 4 שעות (!) עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? פראג, אמן בפסח יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? צרפת אתה מאמין בגורל?: אני מאמינה שכל אחד קובע את גורלו קור או חום?קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? תלוי, אני צריכה לעלות את ההרים האלו? קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון מעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שמה שעון מעורר את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? עצלן איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, מבינה ספרדית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? עד מוות מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כשקרוב משפחה שלי נפטר מסרטן
מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשסוף סוף סיימתי עם החטיבה המזדרגגת הזאת מה הדבר הכי חשוב לך? השלווה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על החבר ממה אתה הכי פוחד? ממראות בחדר חשוך המקום האהוב לחופשה? אנגליה טעם גלידה אהוב? טופי מקופלת ממתק אהוב? סוכריות גומי מכונית? סמארט חג? סוכות (יומולדת!) תוכנית אהובה בטלויזיה? כל מיני, האוס, איך פגשתי את אימא וכו' מילה אהובה? bottle דיסק אהוב? פסקול של המבוך הייתה לך שיחה רצינית? ברור, כל הזמן יש לי חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כל הזמן צוחקים עלי
הרגשת טיפש? בלי הפסקה דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כל יום התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? נופ שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? נופ עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? אף פעם שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא שזכור לי פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור?לא מה השעה: 17:24

Black Inside

New member
כ"כ חופר!!

שעת ההתחלה: 17:14 שם: מיטל תאריך לידה: 17/7/92 מזל: סרטן מין: נקבה גובה: 1.73 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40 מיקום: ת"א איפה נולדת: ארה"ב נכשלת במקצוע: לא ביצפר: אליאנס מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: טרנינג, וסווצ'רט, אני חולה מתה
תעשי סקס לפני החתונה: עניין הסקס הוא עניינו של אף אחד מלבדי. התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? תלוי מה. סיגריות ספציפי- לא. שותה?: כן מפלרטט: בקושי צבע אהוב: אין אחד חיות אהובות: לא מתה על חיות חח מי החברים הכי טובים שלך?: מה יעזרו שמות?XD הכית מישהו?: בכיתה ג' הלכתי מכות עם איזה ילדה אחת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חבר הכי טוב שלי וחברה טובה מישהו נתן לך סטירה?: לאX: באינטרנט הרבה?: כשיוצא ביישן?: לא מתקלח?: כןX_X שונא ביצפר?: השנה יותר מתמיד יש לך חיים?: למזלי כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקלות שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: רק במקרים שזה היה או לשקר או לפגוע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא חושבת תעשה צניחה חופשית?: אם ייצא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכרת שתית רדבול? כן יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסי ג'ינס שאני נורא אוהבת פירסינגים?: פופיק, והרחבה של 10 מ"מ
קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא במיוחד אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח ואחות תחתונים?: מה זה השאלות המוזרות האלה? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: בדר"כ כן איך אתה מוציא כעס?: בלריב עם מישהו חח ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: חבר, היום יותר מתמיד מה הפרחים המועדפים עליך?: נרקיסים איך נראית האקס/ית שלך?: לא מדברים על זה אתה חצוף?: למי שצריך קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: נורא פופיקי מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמו בת אדם תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת מה הצלצול שלך? שיר של משוגע איזה משחקים יש לך בפלאפון? באבלס, וספייס משהו בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "היי מה קורה?" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חודשיים-שלושה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ליציאות מחשוף?: ליציאות החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו? ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: קצת עתיק, רהיטים לבנים מקולפים בכוונה כאלה... עם עיטורים יפים כאלה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: רק עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: רע! אני חולה ועוד מעט אבא לוקח אותי לרופא
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר עם מה אתה ישן?: עם שמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: לא נוהגת- עדיין אתה ילדה של אבא או אמא?: של אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ממזמן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ... מה עשית היום? ישנתי ולקחתי תרופות עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? ניו זילנד, דרום אמריקה יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? ארה"ב אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה מוזיקה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? אבא אם היית חייה איזה חייה היית? אף אחת איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וצרפתית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך?
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כלמיני דברים ממה אתה הכי פוחד? ממוות המקום האהוב לחופשה? יוון טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? בייגלה המשך בהודעה הבאה... חח

Black Inside

New member
-המשך../images/Emo3.gif

מכונית?
חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? סקינס, איך פגשתי את אמא, עקרות בית נואשות, על טבעי... מילה אהובה? "כוסעמק" דיסק אהוב?
הייתה לך שיחה רצינית? יותר מדי חיבקת מישהו? כן... גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן! [וזה נדיר] היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא מעניינכם>< שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 17:34. העביר לי את הזמן חופשיי... חחח

Johnni456

New member
ב4צ8'מםו9צשס8שןיכב../images/Emo79.gif

שעת ההתחלה: 17:04 שם: סתיו תאריך לידה: 10.9.1994
מזל: בתולה מין: המין היפה והחזק
גובה: ~הולכת למדוד
~ מטר 53 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37-36 מיקום: מושב קטן במרכז
איפה נולדת: כפר סבא נכשלת במקצוע: אף מקצוע
ביצפר: השם? ירקון מאוהב: ישמצב חח חבר/חברה:
אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: T שחורה שכתוב עליה "Im bussy, youre ugly, have a nice day"
וחולצה ארוכה וגופיה וג'ינס
תעשי סקס לפני החתונה: ישמצב התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת? לא
שותה?: חחחח רק בריזר אבל לעיתים ממש ממש ממש ממש ממש מממממממממש רחוקות >< מפלרטט: חח לא צבע אהוב: כחול וסגול וירוק חיות אהובות: כלב וחתול מי החברים הכי טובים שלך?: שיר, אורלנדו והדס הכית מישהו?: חח כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אה.. האמת שאני בקושי מדברת בטלפון
מישהו נתן לך סטירה?: לא שזכור לי באינטרנט הרבה?: יאפ
ביישן?: תלוי עם מי מתקלח?: אה.. הפעם האחרונה שהתקלחתי הייתה.. אה.. בבטן של אמא שלי
חח סתם ברור שונא ביצפר?: את הבצפר שלי ספציפית
יש לך חיים?: חחח לפעמים
עד כמה אתה בוטח באנשים?: מ-0 עד 10 - 433897-
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי
תעשה צניחה חופשית?: ישמצב אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: בלונדון
אבל לא כל הזמן.. אתה מפונק?: חח לפעמים שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי? לא נראה לי
מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים
מקורי הא? פירסינגים?: למה לא תזרעו מלח על הפצעים שלי
קעקועים?: כנ"ל
אוהב להצטלם?: תלוי עם מי ומתי
אתה שזופה?: סוגשל מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח תחתונים?: חחחח כאילו אם יש? XDD יש ויש
מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: לפעמים איך אתה מוציא כעס?: לא זוכרתXD ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: יותר מידיXD מה היית רוצה?: לטוס שוב ללונדון
מה הפרחים המועדפים עליך?: חח לא יודעת >< איך נראית האקס/ית שלך?: חח שנים שלא ראיתי אותו >< אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לפעמים איך הפופיק שלך?: חח מוזר Oם מה מספר המזל שלך?: 6..
איך השיער שלך נראה עכשיו? קצרקצרקצר..: תוכל להיות צמחוני?: אני בספק..
לא בגלל שאני ממש אוהבת בשר, דווקא אני לא כ"כ אבל אני אוהבת כולה עגבניותXD איך את נראית?: כמו בתמונה שבאחד השירשורי היכרות פה
רק עם שיער קצת יותר קצר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת
מה הצלצול שלך? רטטXD איזה משחקים יש לך בפלאפון? טום וג'רי
בוכה הרבה?: לפעמים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: האצבע הקטנה ברגל
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת ><" רומנטי? לא יודעת נו מהזה השאלות האלה
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני איזה שנתיים כשהייתי חולה.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות נראהלי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא
מחשוף?: אין יותר מידי מה לחשוףXD החבר הכי טוב שלך בתול?: חחח נראהלי שכן
מה הצבע תחתונים שלך?: לבן וירוק איזה מראה יש לחדר שלך?: ארוכה כזאת עם מסגרת כחולה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אוואה.. מלא: 61 צמידים שעושים ממה שיש מתחת לפקקים על יד שמאל, 2 טבעות קבועות על האגודל ועל האצבע ביד ימין, צמיד מחברה, צמיד מאמא וצמיד מהקאבל של המגבר על יד ימין, שרשרת קבועה ושרשרת של כפתורים שהכנתי
איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: פווווו מזמן
עם מה אתה ישן?: כרית ושמיכה ומיטה
לא צפוי הא? אהה ודובי
האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי במה אתה נוהג?: בימבה D: אתה ילדה של אבא או אמא?: גם וגם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה א' אולי
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא OO" מה עשית היום? הלכתי לבצפר. שוםדבר מעניין.. עוד קצת עלי: אה.. אני טמבלית לפעמים
איפה לא היית ואתה רוצה להיות? בארה"ב יש לך משפחה בחו"ל? לא שידוע לי.. איפה?
אתה מאמין בגורל?: לפעמים חח קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה לגרד עוד 5 דקות של שינה
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? טלוויזיה לפעמים את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי אם היית חייה איזה חייה היית? חח אולי עצלןXD איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וקצת ערבית וקצתקצתקצת רוסית בן-אדם של לילה או יום? לא זוכרת רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם.. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כלמיני ממה אתה הכי פוחד? מהמוות אולי [?] המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? שוקולד מכונית? לא יודעת
חג? פורים! תוכנית אהובה בטלויזיה? סאות'פארק ומשפת סימפסון מילה אהובה? לוידעת.. דיסק אהוב? AKNF וUCH של סאם41, RIOT ו-AWKIF של פראמור הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כמעט
מה השעה: 17:42

Johnni456

New member
כ"כ../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

חשבתי בפורים להתחפש לקני
תכלס זה הכי קל בעולםXD לא ראיתי את כל העונות.. האמת שראיתי ממש קצת יחסית לכל הפרקים שיצאו.. איזה 20
.. אין לי הוט ואני חורשת על זה ב-VOD כשאני הולכת לדודים/לסו"ס

xXx Lilo xXx

New member
חחחח ראיתי את כל העונות../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

סידרה נסגדת
הייתה תקופה שבאמת הרגו את קני :O איזה מוזר זה היה
ואז הוא קם לתחייה בעונה אחת ליפני האחרונה ניראה לי
ישלי מלא מדבקות שלהם ביומן מנצנצות מג'יפה

xXx Lilo xXx

New member
אה כן. ואין לי בכלל הוט :O../images/Emo29.gif

עכשיו שאמרת לי שיש להם את זה... ~הולכת להתנחל אצל חברה שלי עד הבוקר XD~

orw93

New member
חחח../images/Emo205.gif

היתה לי מדריכה קומונרית שבשבט שלה עשו חולצות שהיה כתוב עליהם משו בסגנון "גם אנחנו הרגנו את קני"XD

Johnni456

New member
חחחח איזה מסכן!../images/Emo79.gif

כל הזמן הורגים אותו
ובעונה השישית הרגו אותו לגמרי ובמקומו יש את באטרס עם הביצים על הסנטרXDDD ~מושפעת מפרק על ווירדואיםXD~

xXx Lilo xXx

New member
חחח ענק XD../images/Emo29.gif

בשנה שעברה היה לי ביומן של הבצפר, 2 עמ' רק על קני
וחברה שלי כזה כתבה לי "הו קילד קני!?" וציור של קני. וזה היה כזה מגניב

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מתחמקת מעבודות. ../images/Emo7.gif

שעת ההתחלה: 18:19 שם: קארין תאריך לידה: 31.5.93 מזל: תאומים מין: נקבה גובה: 1.65 נראלי צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38 מיקום: אשדוד איפה נולדת: בתל השומר (רמת גן) נכשלת במקצוע: בתעודה? אף פעם, אבל תמיד זה מתמטיקה. אההה רגע נכשלתי שנה שעברה בשל"ח כי לא הגשתי דוחות סיור אז קיבלתי. 40
ביצפר: מקיף ח'
מאוהב: לא >< חבר/חברה: לא.
אם כן, שם: !!! כמה זמן אתם ביחד: !!!!!! מה את לובשת עכשיו: טייץ, וג'קט של ביצפר חח תעשי סקס לפני החתונה: חח כן
התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כל אחד שהוא לא צעקני כזה כמו של הפרחותS: חיות אהובות: אין ממש
מי החברים הכי טובים שלך?: אין כאלה, לא מאמינה בזה הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: וואי עם הרבה, בעיקר בנות מפורומכ"ר.
מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כןןןן *_* ביישן?: מאוד מתקלח?: לא, אני ג'יפה.
שונא ביצפר?: כן, כאילו לרוב.. יש לך חיים?: לא
עד כמה אתה בוטח באנשים?: מעט מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אמרתי שאין כאלה.. ולא ממש יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי חח תעשה צניחה חופשית?: הלווואיייי! אני כ"כ רוצה!
אוהב לרקוד?: כן! היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא
השעו אותך?: לא
היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: כל משו שהוא לא מוגז/מים שותה מים?: לאS: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט
שתית רדבול? כןS: יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא חח מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים וחזיות?
פירסינגים?: נופ ]: קעקועים?: נופ]: אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: כן [אבל לא ממש כרגע כי אנחנו בחורף
] מתעצבן בקלות?: כן
התחלת שמועה על מישהו?: לא O: יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא חח אחים ואחיות?: אח אחד תחתונים?: כן
מסתדר עם אמאבא?: ככה-ככה מסתדר עם האחים?: לא חחחח איך אתה מוציא כעס?: בצעקות?
ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: אמ, נראלי שכע
מה היית רוצה?: להיות מאושרת.. מה הפרחים המועדפים עליך?: פפט, מאיפה זה בא עכשיו?
איך נראית האקס/ית שלך?: לא היה ._. אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיייייייייייייייייייץ!~#!@$@#^$%^@$!@
אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: רגיל
מה מספר המזל שלך?: אין לי חח איך השיער שלך נראה עכשיו?: עשיתי היום בננה קטנה ושחזרתי מהביצפר אספתי אותו אז הוא נראה רגיל לבית
תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: לפעמים טוב, לפעמים רע.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: איכ, לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ:) היו לך הפרעות אכילה?: לא |: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מאיפה לי? תלוי איפה אני נמצאת חח מה הצלצול שלך? Decode של פראמור.
איזה משחקים יש לך בפלאפון? אין לי.
בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את התחת שלי ואת הבטן (ג'יז אני כזאת עצלנית) באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא ממש שמתי לב לזה.
רומנטי? לאדעת

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif המשך

מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה וכמה שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: מזה ברונטית?
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אתה לובשת? מזה פה-דמדומים בעברית? אמ ואני לא אוהבת חולצות שחושפות את הבטן מחשוף?: לא מזיק
החבר הכי טוב שלך בתול?: ג'יז! אין לי מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת בערך איזה מראה יש לחדר שלך?: מעצבן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום.
איך אתה מרגיש עכשיו?: מעורבת עם הרבה רגשות, תחושות ומחשבות.
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חח לפני שניייים עם מה אתה ישן?: עם הכרית והשמיכה.
האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: ברגליים
אתה ילדה של אבא או אמא?: נמ.. לאדעת מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: חחחח זה היה כלכך מזמן שאני לא זוכרת מתי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לאS: מה עשית היום? שומדבר מיוחד, ניסיתי שיעורים במתמטיקה-לא הלך.. שמעתי מוזיקה, סידרתי את הבית והייתי בביצפר
עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? בכל העולם >< יש לך משפחה בחו"ל? נופ איפה? ! אתה מאמין בגורל?: אמ.. אני תמיד חושבת על הדברים האלה ותמיד מגיעה למבוי סתום.
קור או חום? באמצע.
כאילו, תלוי מתי ובאיזו מידה.
לישון או לקום? לישון [אם שקמים יש משו גרוע] ולקום [אם שקמים יש משו טוב! - אני מתוחכמת.
] חוף או הרים? לאדעת O: קרמבו או שוקו? שוקו! איכ קרמבו.
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את העיניים.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיניים ומנסה להתנתק מהמחשבות.
את מי היית לוקח לאי בודד? הרבה אנשים.. אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור אולי.. לעוף ממקום למקום D: איזה שפות אתה מדבר? עברית נטו חח בן-אדם של לילה או יום? לאדעת חח רגיש לדיגדוגים? בערך מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו כלכך הרבה >< מה היום הכי טוב בחיים שלך? פגישות עם חברות.
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברות, והמוזיקה.
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כמה שאין לי חיים. ממה אתה הכי פוחד? מללא להיות מאושרת? [זה כולל בזה כ"כ הרבה דברים] המקום האהוב לחופשה? לאדעת טעם גלידה אהוב? ריבת חלב.
ממתק אהוב? מקופלת, מילקי. D: מכונית? לא מבינה בזה. Oם חג? לאדעת תוכנית אהובה בטלויזיה? כרגע- נמלטים ואיך פגשתי את אימא [זה כי אני עדיין לא התחלתי לראות עוד מלא סדרות] מילה אהובה? אין ממש
דיסק אהוב? פחע!
הייתה לך שיחה רצינית? כן.. חיבקת מישהו? כן O: גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? מה?!
אני לא מבינה את התחביר של המשפט! איפה הנשוא?! איפה הנושא?! אני תמיד מרגישה טיפשה וברור שאני מדברת עם אנשים שאני אוהבת.
התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : אווווח מישהי/ו בגדה בך? !!!!! נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אני נשארת יותר מדי היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? בתמונות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? צרפתית? לא עשית אמבטיית קצף? חח כן ניסית דיאטה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! ניסיתי בין הארוחות.. הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא O: נישארת ער כל הלילה? יאפ פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? קודם שיהיה אחד.
שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא שזכור לי
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? עברתי ולא נתפסתי נרדמת בשיעור? וואי פעם אחת וגם זה היה בשיעורי ההשלמה בקיץ מה השעה:|סדגש 18:48 (הפסקתי באמצע נו
)

xXx Lilo xXx

New member
של"ח??? נשכלת בשל"ח?!!?../images/Emo29.gif

איך אפשר :O טוב נו. אני נכשלתי בג"ג עם אטלס פתוח XD עוד יותר עצוב.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחח נו מה, לא הגשתי דוחות סיור

ולא עשיתי מבחן. XD וליאת למה התכוונת שלפראנק ממכ"ר יש HIV? מזה?

xXx Lilo xXx

New member
קראתי על זה בויקיפדיה. ../images/Emo29.gif

ויומיים אחרי בMTV הזכירו את זה שיש לו HIV והתחלתי לבכות
ואני כ"כ מקווה שזה לא נכון. בכלל לא. ואני לא יודעת איפה אני יכולה לברר את זה בכלל.... לכי תאמיני לויקיפדיה
ואולי לא שמעתי נכון בחדשות שיש בMTV.. יש מצב אנלא יודעת אנגלית

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif לא שמעתי על זה. ../images/Emo4.gif

אני מאוד מקווה שזה לא נכון, בטח סתם שמועות. כמו שג'רארד מת ביולי חחחחחח (כן, עכשיו אני צוחקת, אבל את לא רוצה לדעת מה קרה לי באותו רגע ששמעתי את זה.
)

למעלה