זה ממש ארוך../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif
שעת ההתחלה: 16:14 שם: אור תאריך לידה: 20.1.93 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.64 וחצי$# נכון ללפני חצי שנה+ צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39-8-0 מיקום: יקנעם איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: בהסטוריה ביצפר: אורט מאוהב: לא חבר/חברה:לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצה של בלינק
, ומעל סווצ'ט בצפר ומכנס ספורט:S תעשי סקס לפני החתונה: כןXD התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול חיות אהובות: איכ חיות מי החברים הכי טובים שלך?:לי-אתי3> הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: יותר מידי
ביישן?: כן מתקלח?:רק בראשי חודשXD שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: אני חושבת שכן
עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני מקווה שלא תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: ברור אתה מפונק?: יש כאלה שאומרים שכן, אני טוענת שלא שתייה מועדפת?: נסטי מנגו אננס
ופאנטה תפוזXD שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול?לא. איכ יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא נראליXD מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: רק באוזן נו
קעקועים?: לא אוהב להצטלם?:בחיים לא אתה שזופה?: XDDDDDDDD מתעצבן בקלות?: תמיד אמרו שרומנים הם המרוקאים האשכזנים התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: פחחחחחחחח יש לך בריכה פרטית?: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחים ואחיות?: כן, 2 תחתונים?: הרבה?XD מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: תלוי במצברוח איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ומחשב ברחת פעם מהבית? לא, זה התפקיד של אחים שלי
חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להיות בארה"ב. עכשיו. ברגע זה. מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת. כאלה עם ריח איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: אם מעצבנים אותי אז כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?: פופיקי כזה מה מספר המזל שלך?: 7 XD איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו הגיהנום
תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמוני תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא יודעת תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי עונה לטלפונים?
מה הצלצול שלך?פאט ליפ-סאם41 איזה משחקים יש לך בפלאפון?אינלי בוכה הרבה?: קצת אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: למיטב ידיעתי מה הצבע תחתונים שלך?: לא זוכרת
איזה מראה יש לחדר שלך?:יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידי חוטים כאלה, ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: פחח מלא זמן עם מה אתה ישן?: שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?:לא יודעת במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם? מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? למדתי פיזיקה
עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות?ארה"ב יש לך משפחה בחו"ל?כן איפה?ארה"ב
אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת את מי היית לוקח לאי בודד? את האיפוד שלי אם היית חייה איזה חייה היית? לא הייתי חיה, הייתי מתאבדת
איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית ויא ציבייה ליבלו בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היום. סתם היו לי מלא מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ומשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על החיים ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? ארה"ב טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד מכונית? חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? דר הו, דגראסי, סופרנטורל מילה אהובה? דיסק אהוב? all killer no filler-sum 41 blink182-blin182 הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןXD פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:16:26
שעת ההתחלה: 16:14 שם: אור תאריך לידה: 20.1.93 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.64 וחצי$# נכון ללפני חצי שנה+ צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39-8-0 מיקום: יקנעם איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: בהסטוריה ביצפר: אורט מאוהב: לא חבר/חברה:לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצה של בלינק