שאלון!

../images/Emo63.gif שאלון!

אוקיי, אז נדמה לי שזו הפינה שלי... פעם בכמה זמן לגנוב שאלון מפורום אחר ולהביא אותו לכאן
תזכרו שאני נהנית לקרוא את התשובות שלכן, ושאני לא אחראית על התוכן...: שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: שתית רדבול? יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מה הצלצול שלך? איזה משחקים יש לך בפלאפון? בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? יש לך משפחה בחו"ל? איפה? אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

just orka

New member
יאללה לפני הבגרות בספרות!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שעת ההתחלה: 10:58 שם: אור תאריך לידה: 1.12.91 מזל: קשת מין: נ. גובה: 1.78 צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 42 S: מיקום: יבנה עיר האורות איפה נולדת: בבית חולים
חולון נכשלת במקצוע: במבחן כן, בתעודות לא ביצפר: מה איתו? מאוהב: לא חבר/חברהלא: אם כן, שם: לא כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: ג'ינס, חולצת מיקימאוס וסווצ'רט בצפר תעשי סקס לפני החתונה: כע התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: נע מפלרטט: ממפ צבע אהוב: לבן חיות אהובות: חאעתולים מי החברים הכי טובים שך?: ישכמה הכית מישהו?: XD ברור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא כ"כ מדברת בטלפון מישהו נתן לך סטירה?: כע באינטרנט הרבה?: כע ביישן?: כע מתקלח?: כע
שונא ביצפר?: נע יש לך חיים?: קצת XD עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אולי תעשה צניחה חופשית?: כע אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: קצת אתה מפונק?: קצתקצת שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: XD ^ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס שתית רדבול?לא יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?:לא יודעת
מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לצלם אתה שזופה?: ממש לא מתעצבן בקלות?: כע התחלת שמועה על מישהו?: אולי |שורקת| יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לאא אחים ואחיות?: כע תחתונים?: מין הסתם
מסתדר עם אמאבא?: כע מסתדר עם האחים?: שניים כן, אחד לא איך אתה מוציא כעס?: צעקות,מכות אענרף ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כע מה היית רוצה?: בבאיזה הקשר?? מה הפרחים המועדפים עליך?: וואי לאדעת איך נראית האקס/ית שלך?: - אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: כע איך הפופיק שלך?: חלול
מה מספר המזל שלך?: 1 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב אסוף בגולגול תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כוסית על
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?תלוי: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כע היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: למה לחכות? מה הצלצול שלך?משתנה מאדם לאדם איזה משחקים יש לך בפלאפון? סודוקו, כדורגל כזה, זומה
קוודרפופ והפלמר הזה בוכה הרבה?: תלוי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ברכיים, שונאת!! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לאדעת
רומנטי? קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: וואי לא זוכרת... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאא
מחשוף?: קצת מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע? צהוב איזה מראה יש לחדר שלך?: מה? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון, קצת צמידים שחורים, שרשרת אות סינית ושרשרת פרח חמוד איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמדי 8* קצת עייף מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? טיול שנתי XD אה ובחנוכה: עם מה אתה ישן?: עם הכרית האם הפיצו עלייך שמועה?: לאדעת במה אתה נוהג?: >: נקודה רגישה אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: פח לאדעת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי מה עשית היום? סיימתי לראות סרט, והתחמקתי מללמוד לספרות XD עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? קנדה1 יש לך משפחה בחו"ל? כרגע כן איפה?הולנד אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה משקפיים >_> ובודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה משקפיים XD את מי היית לוקח לאי בודד? אותי אם היית חייה איזה חייה היית? חעאתול!XD איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? תלוי רגיש לדיגדוגים? כע מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת אוך מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנל מה הדבר הכי חשוב לך? משפחהוזה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? תלוי ממה אתה הכי פוחד? פורצים, ומוות של קרובים המקום האהוב לחופשה? אךך שאלון חופר טעם גלידה אהוב? שוקו ותות ממתק אהוב? גומיי ומרלמדה מכונית? בע חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? שנות ה70, ריאליטים משתנים וכו' מילה אהובה? ארג דיסק אהוב? דה יוזד דה יוזד הייתה לך שיחה רצינית? אי פעם?? כן חיבקת מישהו? שוב, אי פעם??? כן גרמת למישהו לצחוק? אני לא מבינה את השאלות>_< הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? כע עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? קצת הייתה לך תאונת דרכים? כמעט רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? לאדעת זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כע XD פגשת סלבריטי? אני חושבת שכן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? בערך מה השעה:11:09

../images/Emo63.gif משמשת דוגמא../images/Emo6.gif

אם נתתי לכן את השאלון החופר הזה, כדאי שאני יענה עליו בעצמי, לא? שעת ההתחלה: 10:56 שם: לירן תאריך לידה: 09/12/85 מזל: קשת מין: נקבה גובה: 164 ס"מ צבע עיניים: חום מידת נעליים: 41 מיקום: ירושלים איפה נולדת: בירושלים נכשלת במקצוע: כן, במתמטיקה ביצפר: סיימתי ללמוד לפני 5 וחצי שנים מאוהב: כן
חבר/חברה: יש אם כן, שם: אילן כמה זמן אתם ביחד: אוטוטו 4 שנים מה את לובשת עכשיו: סתם טרנינג תעשי סקס לפני החתונה: איי טינ קאיטס א ליטל טו לייט התאהבת פעם במורה?: לא איכססס המורים שלי היו פשוט מזעזעים מעשנת? הפסקתי מזמן שותה?: עם החברות, ופעם ב-100 שנה מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול וסגול חיות אהובות: אין דבר כזה מי החברים הכי טובים שלך?: בלה (שבארצות הברית), אורטל, יערה, חנית ואדווה הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם אורטל מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: יותר מדי ביישן?: כן מתקלח?: חח איזו שאלה!!!! שונא ביצפר?: בוודאי יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בוטחת רק בעצמי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא, אני די שקופה תעשה צניחה חופשית?: לעולם לא אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן, בסוכות 2003 סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: גם לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי לזמן מוגבל אתה מפונק?: מאוד!! שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים שותה מים?: רק כשממש ממש אין לי ברירה אחרת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול? כן יש לך פלאפון?: כן של אורנג' אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים פירסינגים?: לא קעקועים?: גם לא, אבל אני מתה לעשות אוהב להצטלם?: ממש לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן לצערי התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: חח הלוואי אחים ואחיות?: כן, 2 בנים...אחד בצבא ואחד בכיתה ז' תחתונים?: הא??? מסתדר עם אמאבא?: רוב הזמן כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: עושה טיול ברגל ושומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: את החבר שלי בחזרה באותו איזור חיוג מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעוני (טוליפ) איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי אקס, החבר הנוכחי שלי הוא הראשון אתה חצוף?: רוב הזמן כן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: ממש לא איך הפופיק שלך?: בריא...
מה זה השאלה הזאת מה מספר המזל שלך?: 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מסודר ואסוף בקוקו גבוה תוכל להיות צמחוני?: אני יכולה לנסות, ולהישבר אחרי שעתיים...אני אוהבת בשר איך את נראית?: עכשיו? עייפה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אני יוצאת, החבר שלי בן 25 היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מתי יוצא לי לענות....אבל רוב הזמן הפלאפון קבור בתחתית של התיק שלי, אז בכלל יוצא שאני מפספסת את השיחה מה הצלצול שלך? Decode של פארמור...כבר אמרתי שאני יותר מדי מושפעת מהסאגה איזה משחקים יש לך בפלאפון? יש לי כמה, שאני אפילו לא יודעת איך קוראים להם...לא משחקת בפלאפון בכלל בוכה הרבה?: בזמן האחרון כן, הגעגועים מכניעים אותי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא כורתת שום חלק בגוף באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא משפט, רק מילה...סבבה רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: איכס...לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית, זה מה שאדוארד אוהב, לא? אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממש לא, ומקסימום - חולצת סירה, שחושפת את הכתפיים בלבד מחשוף?: לפעמים, תלוי לאיזה אירוע החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן, וסגול איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין עליי שום תכשיט איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש עם מה אתה ישן?: עם החולצה של החבר שלי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: בכלום, אין לי רישון אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בכיתה א' בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: גם לא בשביל 90 מיליון דולר מה עשית היום? סידרתי את הבית ושטפתי ערימת כלים עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? בארצות הברית, בניו זילנד, באיטליה
...בקיצור, מלא מקומות יש לך משפחה בחו"ל? כן, דוד שלי והמשפחה שלו, 2 בנים של דודה שלי איפה? בארצות הברית אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון! חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים, מצחצחת שיניים ושמה קרם לחות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אותו דבר, ואחר כך קוראת ספר עד שאני נרדמת את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? לא הייתי חיה, אני מעדיפה להיות משהו דומם איזה שפות אתה מדבר? עברית (דההה), אנגלית, קצת ספרדית ו2-3 מילים באיטלקית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? אוהוו ועוד איך מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה, אבל האחרון שבהם היה בחודש יוני האחרון, כשהחבר הנחמד שלי הציע לי נישואים מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשחזרנו להיות ביחד - למרות כל הבעיות מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה, החברות, החבר המקסים שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על החבר שלי ממה אתה הכי פוחד? ממוות של מישהו קרוב, מנחשים ומרעידות אדמה המקום האהוב לחופשה? חיפה טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות, בננה ממתק אהוב? במבה מכונית? סמארט חג? חנוכה וסוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? מגרש ביתי, גוסיפ גירל, חברים, גיבורים מילה אהובה? סבבה דיסק אהוב? חח שנים לא שמעתי דיסק......... הייתה לך שיחה רצינית? היו לי מלא שיחות רציניות חיבקת מישהו? בוודאי, מלא פעמים גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן לצעיר יותר מדי פעמים דיברת עם מישהו שאתה אוהב? משתדלת כל הזמן התגעגעת למישהו? כן...
לחבר המתוק שלי...ולחברה הכי טובה שלי שגרה כבר כמה שנים בארצות הברית האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן...
(אני יודעת שזה מופנה לבנים, אבל אכן נישקתי מישהי) עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא חס ושלום רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 11:35

Orange Sky

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifגם כן לפני הבגרות בספרות=]

שעת ההתחלה: 12:52 שם: ניצן תאריך לידה: 8 למאי מזל: שור מין: נ' גובה: 1.62
צבע עיניים: חום מידת נעליים: מיקום: חיפה? איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: אממ לשון אבל עשיתי בגרות מועד ב' ביצפר: אורט
מאוהב: דמויות מטוייליט/בנות גילמור נחשב?XD חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וחולצת פיג'מה חח תעשי סקס לפני החתונה: מי יודע.(שתהיה חתונה קודם חח) אבל אני לא נגד או משהו התאהבת פעם במורה?: כןן מעשנת? לא ממש שותה?: לא מפלרטט: לאXD צבע אהוב: כחול חיות אהובות: חזירי מי החברים הכי טובים שלך?: שמות?XD הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי, אחותי מישהו נתן לך סטירה?: כן אח שלי באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא ממש מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: לא.XD עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת ממש, אבל מסיבות לגיטימיות. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יכול להיות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא (אני לא הולדן
) השעו אותך?: לא:) היית רוצה לגור במקום אחר?: טבעון אתה מפונק?: מאווווד שתייה מועדפת?: מיץ ענביםXD ומילקשייק/שוקו שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט נראהלי שתית רדבול? אמ לא יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?: לא משהו מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחלצות טריקו או משהו פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?: אמ ככה ככה את שזופה?: לא, אני לבנה=] מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: רק הנייד יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?:אחות גדולה ואח קטן תחתונים?: הא? מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?:כן כפרעליהם איך אתה מוציא כעס?: מרגיעה את עצמי. ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: את ג'ארד.[נו יש עכשיו על טבעי בטלויזיה
] הממ אבל לסיים בגרויות ולעבור לגור בדירה משלי או משהו כזה מה הפרחים המועדפים עליך?: אין חח למי אכפת מפרחים איך נראית האקס/ית שלך?: באופן דמיוני ומאוד סקסי אתה חצוף?: כן אבל רק למי שקרוב אליי קיץ או חורף?: קיץץ אתה נהנה להתלכך?: כןXD איך הפופיק שלך?: ? מה מספר המזל שלך?: לא מאמינה במספרי מזל איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף גבוה כי אני בדרכי למקלחתXD תוכל להיות צמחוני?: כן, הייתי כל החיים צמחונית. איך את נראית?: מהממת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי (כאילו פשוט לא נראה לי שיהיה מצב כזה גם) תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?: לא ממש כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ישר שאני שומעת אני עונה.לא בקטע של משחקים וכאלו חח (אלא אם כן אני רוצה להקשיב לשיר בצלצולXD) מה הצלצול שלך? take on me - AHA איזה משחקים יש לך בפלאפון? סתם מעפנים בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אפנדיציט?XD וחוץ מאיברים לא שימושיים לא הייתי מוותרת על אף אחד.<: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "יאללה ביי" רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אני אף פעם לא מקיאה כשאני חולה חח אז הרבה זמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לאיודעת אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: עכשיו חורף אז לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לאיודעעעעת איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?:האמת לא טוב וצריכה ללכת לבגרות בספרותXD מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לאיודעת עם מה אתה ישן?: עם שמיכת פוך האם הפיצו עלייך שמועה?:לאיודעת ולא זוכרת במה אתה נוהג?: נוהגת לסוע באוטובוסים.XD אתה ילדה של אבא או אמא?: איכס חח של אף אחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: למה לי לבכות בבצפר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ראיתי מלא פרקים של על טבעי. ועכשיו אני הולכת להתארגן ולסוע לבגרות בספרותתת עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? אמריקה יש לך משפחה בחו"ל? לא איפה? אתה מאמין בגורל?: אנחנו יוצרים את הגורל של עצמנו קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נזכר בחלום שלי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? אחים שלי ואחיינית שלי.חחח אם היית חייה איזה חייה היית? לא הייתי איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ספרדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לאיודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? ^ מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות, תעודת בגרות טובה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לאיודעת ממה אתה הכי פוחד? שאני לבד בעולם המקום האהוב לחופשה? הייתי רק באילת טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? כל דבר עם שוקולד מכונית? הג'יפ של אמט?XD חג? פורים שיהיה תוכנית אהובה בטלויזיה? מלא-שנות ה70, חברים, דם אמיתי, על טבעי, בנות גילמור, נמלטים, עקרות בית נואשות, אנטומיה של גריי, גיבורים, איך פגשתי את אמא, הכי גאים שיש, וכל סדרות הילדות-אריזה משפחתית, צער גידול בנות, על טעם ועל ריח, אבא חורג אמא חורגת, וכו' מילה אהובה? דיסק אהוב? הדיסקים של מקפליי חח הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אמ כן התגעגעת למישהו? לאיודעת האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא במציאות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי?כן רן דנקר כפרעליו ואניה בוקשטיין עברת על החוק וניתפסת? לא נתפסתיXD נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 13:12!!!!!!!!! אעע מאחרת לבגרות חח

Emergency Exit

New member
חח אבל זה שאלון מוכר:( ../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif

שעת ההתחלה: 13:16 שם: ליאור תאריך לידה: 12\13 מזל: גדי מין:
גובה: 1.60 בערך צבע עיניים: חוםדבש מידת נעליים: 39 מיקום: נתניה איפה נולדת: נתניה
נכשלת במקצוע: הנדסהXD, פיזיקה, מתמטיקה ביצפר: אלדד מאוהב: לאיודעת ת'אמת חבר/חברה: לא אם כן, שם: מוחמד כמה זמן אתם ביחד: מלפני הספירה
מה את לובשת עכשיו: סקיני מקסטרו, סוואטשירט ביצפר סגול, תחתונים וכל השיט הזה
תעשי סקס לפני החתונה: אני מקווה [XDDD] התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לאבדיוק מפלרטט: לפעמים צבע אהוב: סגול חיות אהובות: ארנבים וחתולים מי החברים הכי טובים שלך?: השכבה בצופים הכית מישהו?: כע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: שקד, ענבר, אמא, פליקר מישהו נתן לך סטירה?: כן, אמא באינטרנט הרבה?: כןןןן ביישן?: לא מתקלח?: כע (מה אני רוברט פטינסוןXD) שונא ביצפר?: כע יש לך חיים?: כע עד כמה אתה בוטח באנשים?: לפעמים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: ברור יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראלי תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לפעמים
היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא בדיוק היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים, מותרלי! שתייה מועדפת?: קולה, תותבננה, בירה, מים!
(תתפלאו) שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לאזוכרת שתית רדבול? כע יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לאיודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: סקיני, ונעליים של גאלאס מבלו בירד. פירסינגים?: 3 חורים באוזניים והרחבה קטנה ממשממש קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזופה?: איזה שפה לשונית יפה
"אתה שזופה?" חחחחח מתעצבן בקלות?: כן, מאוד התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן זה הכרחי
מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: צועקת ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: אוכל וכסף מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעוני, וחמנייה, וכלנית. איך נראה האקס/ית שלך?: עם פוני חחח אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: אביב אתה נהנה להתלכך?: לפעמים איך הפופיק שלך?: סבבה מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו+פוני למעלה תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: ג'ינג'ית כזו תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: רק אם מגיע לו כי הוא חתיך\חמוד\נחמד והוא קטן ממני לא ביותר מדיי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כןןןןן הכי שווה היו לך הפרעות אכילה?: כן, אכלתי יותר מדייXD (סתם, שהיתי קטנה לא אכלתי כמעט) כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 4-5 מה הצלצול שלך? Knob - Music
איזה משחקים יש לך בפלאפון? טוואר בלוקס! בוכה הרבה?: לא הרבה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" ו"כע" רומנטי? לפעמים מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בכיתה ז' במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא
מחשוף?: לפעמים אבל לא יותרמדיי החבר הכי טוב שלך בתול?: חחח יא נדחפים מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: כזו עם סימנים של קלפים משו בנזונה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: הרחבה קטנה, עגיל דמוי הרחבה עם כוכב, ועגיל של יד שעושה זין עם האצבע
איך אתה מרגיש עכשיו?: מוזר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבוע עם מה אתה ישן?: דובי האם הפיצו עלייך שמועה?: ישמצב במה אתה נוהג?: במכות את ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשסיימתי לענות על המבחן במת', וידעתי שאני אכשל חח בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ישמצב מה עשית היום? היתי בביצפר ואז הלכתי עם דנה לקנות קוראסון עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? ניו יורק יש לך משפחה בחו"ל? היתה פעם איפה? בדנבר אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? יוצאת מהמיטה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת את מי היית לוקח לאי בודד? אמא אם היית חייה איזה חייה היית? ארנב איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית, אבא מדבר צרפתית בן-אדם של לילה או יום? פיפטי-פיפטי
רגיש לדיגדוגים? מאודדדד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לאזוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? ימים ברמת אביב\ בת''א מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על הצופים XD ממה אתה הכי פוחד? ממוות, מהלא נודע המקום האהוב לחופשה? אמריקה טעם גלידה אהוב? שוקולדוניל ממתק אהוב? ארטיק קרח מכונית? מיניקופר, או ג'יפ שחור Jimmy
חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? נמלטים, גיבורים, עקרות בית, דם אמיתי... מילה אהובה? Fuck-it (כמו כריס מסקינס
), איכ, תמותתתתת. דיסק אהוב? All we know is falling הייתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? וואה וואהXD דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו? כע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כןןן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כןןןןן זה כיף*-* ניסית דיאטה? לא צריכה הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן ברור השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לזרוק על אנשים אולי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 1:29 סלמאתת.

Emergency Exit

New member
../images/Emo207.gif שמעו משהו משעשע,../images/Emo125.gif

לפבלו רוזנברג יש אלבום בשם Twilight. חחחחחחחחחח.

Blo0dSucker

New member
../images/Emo221.gif

שעת ההתחלה: 14:00 שם: אור=) תאריך לידה: 6.9.93 מזל: בתולה^^ מין: נקבה=) גובה: לא ידוע חחח, 1.67 ככה צבע עיניים: חום בהיר מידת נעליים: 38 מיקום: מרכז
איפה נולדת: רשל"צ נכשלת במקצוע: חח יותר מדי (במבחנים) ביצפר: תיכון ? חחח מאוהב: סוגשל, נראלי
חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצת בצפר וג'ינס.. תעשי סקס לפני החתונה: כן... התאהבת פעם במורה?: מי לא יכול להתאהב במורה לספורט?!?!?!?! מעשנת? לא שותה?: לעיתים מאוד רחוקות מפלרטט: לא צבע אהוב: סגולתכלתירוק חיות אהובות: כללב מי החברים הכי טובים שלך?: מה יגידו לכם השמות?
הכית מישהו?: חחחח כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברות? מישהו נתן לך סטירה?: אחשלי חחח באינטרנט הרבה?: אמממ סביר ביישן?: לפעמים מתקלח?: כן? שונא ביצפר?: אממ לרוב חחח.. יש לך חיים?: כן
עד כמה אתה בוטח באנשים?: ססס, לא משהו שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? : כן תעשה צניחה חופשית?: כןןן
אוהב לרקוד?: לא ממש היית בחו"ל?: כןן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא כלכך אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: כןן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: חחח כל פעם מה שיש שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כןן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת חחחחח מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: אממ כן אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא
יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא חחחח אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן?
מסתדר עם אמאבא?: אממממממממ, מנסים
מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: חחחח תלוי ברחת פעם מהבית? חחחחחחחח כשהייתי קטנה חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: שלום עולמי
חחח סתם, לא יודעת. הרבה דברים. מה הפרחים המועדפים עליך?: לאדעת
איך נראית האקס/ית שלך?: סבבה? אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חוררררררף
אתה נהנה להתלכך?: תלוי במצברוח חחח איך הפופיק שלך?:סקסי^^ מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: נחמד תוכל להיות צמחוני?: בטח איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אממ יש מצב... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי מתקשר
מה הצלצול שלך? רינגטון רגיל איזה משחקים יש לך בפלאפון? אייסיטוואר חחחחח בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא יודעת
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: די עם השאלות החופרות רומנטי? קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא.. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לא יודעת חחחחח איזה מראה יש לחדר שלך?: ורוד
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שישי עם מה אתה ישן?: אמממ חולצה ומכנס ? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: כלום חחח אתה ילדה של אבא או אמא?: לא ממש מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמן
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? בצפר.. עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? אמריקה יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? פולין וניו יורק אתה מאמין בגורל?: קצת חחחח קור או חום? קורררררררררר לישון או לקום? לישווווון חוף או הרים? חוווווווף קרמבו או שוקו? ואואואוא זה שאלה קשה!!!! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שם את השעון על נודניק
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סופרת כבשים
את מי היית לוקח לאי בודד? לאדעת אם היית חייה איזה חייה היית? ךא חןדעעעתתת איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ערבית ספרדית (2 אחרונים בספק) בן-אדם של לילה או יום? בן אדם של דמדומים חחחח סתם לא יודעת רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? למה לחשוב על זה? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מאיפה לי!! מה הדבר הכי חשוב לך? בלי שאלות פילוסופיה חחחח על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לאיודעת ממה אתה הכי פוחד? צוקים חחח המקום האהוב לחופשה? כל מקום בחול טעם גלידה אהוב? כל גלידה של בן&ג'ריס ממתק אהוב? אגוזי מכונית? למיאכפת חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? יותר מדי
מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כן
חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? חחחחח אם תקראו לזה ככה נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן.. ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהו חחחחח עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא בדיוק רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 14:13

Sacred Lie

New member
I WILL NEVER LET YOU FALL../images/Emo80.gif

שעת ההתחלה: 14:50 שם: ירדן תאריך לידה: 22.1 מזל: דלי מין:
גובה: לאדעת. גבוהה צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38/39 מיקום: נתניה איפה נולדת: במקום בשם הדסים [וואטאבר] נכשלת במקצוע: מן הסתם ביצפר: עגנון מאוהב: שומרת על זכות השתיקה חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: חחח לא מעשנת? לא שותה?: בארועים מיוחדים מפלרטט: לא צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: החתולה שלי מי החברים הכי טובים שלך?: ממ. הכית מישהו?: ברור, זה היה ממש כיף עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן חחחח באינטרנט הרבה?: כן >< ביישן?: תלוי מתקלח?: לא? שונא ביצפר?: לפעמים יש לך חיים?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלליות ? כן, אבל זה תמיד תלוי you know
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: עדיין יש מושג כזה? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: חחח ברור תעשה צניחה חופשית?: אולי, אם תשלמו לי. אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: אפשר להגיד, לא זוכרתאם זה יצא לפועל היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: ספרייט שותה מים?: לרוב לא באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: הרגילה הזאת שתית רדבול? כן יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אולי, בטח לחתולה שלי מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצה ומכנס פירסינגים?: בטבור ובאף קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: כבר לא מתעצבן בקלות?: כןןןןן התחלת שמועה על מישהו?: רק פעם אחת יש לך קו טלפון משלך?: יש לי פלאפון , נחשב? יש לך בריכה פרטית?: חחהה לא. אחים ואחיות?: אח
תחתונים?: הא? מסתדר עם אמאבא?: כה מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: רבה עם מישהו ברחת פעם מהבית? חחחח היו ימים קשים חולמ בהקיץ?: לע מה היית רוצה?: משהו שאתם לא אמורים לדעת מה הפרחים המועדפים עליך?: הפרח המהמם שיש על הספר של New moon, הוא כ"כ יפה איך נראית האקס/ית שלך?: ימח שמו. אתה חצוף?: אני? חס וחלילה קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: מחורר מה מספר המזל שלך?: 6 ? איך השיער שלך נראה עכשיו?: עם קוקו תוכל להיות צמחוני?: ממש לא איך את נראית?: כמו שמישהי שצריכה לישון תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בהחלט היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני ישר עונה

Sacred Lie

New member
המשך! ../images/Emo80.gif

מה הצלצול שלך? paramore-decode איזה משחקים יש לך בפלאפון? בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הראש חחחחח סתם. וואלה כלום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו?" רומנטי? כשממש בא לי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: דיייי
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממששששש לא מחשוף?: תמיד נחמד החבר הכי טוב שלך בתול?: כנראה שכן מה הצבע תחתונים שלך?: אני ממש לא יבדוק עכשיו
איזה מראה יש לחדר שלך?: ורודה יפה מהממת עם נוצות איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שנים רבות עוד בתקופת הדינוזאורים עם מה אתה ישן?: עם גרייסי, האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בכלום אתה ילדה של אבא או אמא?: שתיהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כמה ימים חחחח בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אוליXD מה עשית היום? הלכתי לבצפר, חזרתי וישנתי עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? בניו יורק יש לך משפחה בחו"ל? לא איפה? אתה מאמין בגורל?: כן , הוא אכזר! קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? שתיהם קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אומרת " שיט" מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת איך לא בא לי לקום לעולם את מי היית לוקח לאי בודד? מוצאת לי אדוארד ולוקחת אותו. אם היית חייה איזה חייה היית? שום חיה:| איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית יודעת קצת ספרדית :D בן-אדם של לילה או יום? שתיהם רגיש לדיגדוגים? כןן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ב11.11 הוא נהיה היום הכי גרוע וכל יום שני הוא יום גרוע.XDD מה היום הכי טוב בחיים שלך? אמ.. מה הדבר הכי חשוב לך? וואלה לא יודעת. נראהלי המשפחה שלי או ה4 ספרים של טוויליט, לא סגורה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? IT'S NOT YOUR BUSINESS ממה אתה הכי פוחד? מהקאות חוסר שליטה, ונחשים. המקום האהוב לחופשה? לאיודעת:S טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? מסטיק או שוקולד מכונית? לא מענין
חג? כולם תוכנית אהובה בטלויזיה? ארתור
מילה אהובה? "פאק"XD דיסק אהוב? FALLEN, RIOT הייתה לך שיחה רצינית? כן אתמול חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן
היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? לא נישקת מישהי?
עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא חמסה! רכבת על פיל? לא חח נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? כה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא! יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לאא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח כן פגשת סלבריטי? כן , אם אפשר לקרוא להם ככה. עברת על החוק וניתפסת? לא חח נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 15:28

Bella Swan

New member
LOL

מה הדבר הכי חשוב לך? וואלה לא יודעת. נראהלי המשפחה שלי או ה4 ספרים של טוויליט, לא סגורה. שמעי הרגת אותי חח

shaharory

New member
:)

שעת ההתחלה: 15:24 שם: שחר תאריך לידה: 23.7.94 מזל: אריה מין: נקבה גובה: 1.71 וחצי! צבע עיניים: חום =\ מידת נעליים: 39 מיקום: כפר סבא איפה נולדת: בבית חולים ברמת גן כאילו ואז גרתי חודש ביהוד נכשלת במקצוע: לא נכשלתי ביצפר: מעצבן (?) מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: חולצה של האולימפיאדה כזאת חח, מכנס תעשי סקס לפני החתונה: לא יודעת כרגע... התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לט מפלרטט: לא ממש צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: דניאל, שחר ומיכל, מכירים? >< הכית מישהו?: אח שלי (?) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: דניאל מישהו נתן לך סטירה?: אח שלי בטח מתישהו באינטרנט הרבה?: כןןןן ביישן?: דיי חח מתקלח?: כן! >< שונא ביצפר?: 99% מהזמן יש לך חיים?: אפשר לומר עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מדיי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי שממש תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: לא כל כך היית בחו"ל?: כן ביוון סילקו אותך מביצפר?: לא O: השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן! ארה"ב דהה אתה מפונק?: יכול להיות(= שתייה מועדפת?: שוקו קנוי שותה מים?: לא הרבה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אף פעם לא שמתי לב לשם שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא חח מה אתה לובש הכי הרבה?: שעון טחע פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: רק עם סלבס :) אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: בערך התחלת שמועה על מישהו?: לא נראה לי יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא חח הלוואי אחים ואחיות?: כן אח ואחות גדולים תחתונים?: כן......... מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: בערך איך אתה מוציא כעס?: מרביצה לדברים ברחת פעם מהבית? ל-15 דק' נחשב? XD חולמ בהקיץ?: קצת מה היית רוצה?: כרטיס טיסה one way לניו יורקקק מה הפרחים המועדפים עליך?: מאיפה הבאתם את זה? איך נראית האקס/ית שלך?: הומו חחחח אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: סתיו אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: בפנים מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: אני כבר איך את נראית?: יפה חבל על הזמן! סתם חח אממ סביר נראה לי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2,3 מה הצלצול שלך? supermassive black hole חח איזה משחקים יש לך בפלאפון? טאוור בלוקס ועוד משהו עם קלפים בוכה הרבה?: לא ממש אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף חח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "טוב יאללה... ביי" >< רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת האמת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אממ אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?:לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: בצורת מלבן חח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ חודשיים כזה עם מה אתה ישן?: כרית, שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: אולי במה אתה נוהג?: אופניים (?) חח אתה ילדה של אבא או אמא?: אתה ילדה? חחח אממ לא יודעת מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני 3 שבועות בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי מה עשית היום? הייתי בבצפר עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? ניו יורק יש לך משפחה בחו"ל? כן :) בשיקגו כפרעליהם. רק שתדעו, שניים משם היו שותפים של מייקל ג'ורדן במסעדה המפורסמת שלו בשיקגו! איפה? שיקגו חח אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי חח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מתכסה את מי היית לוקח לאי בודד? כלבי המוש אם היית חייה איזה חייה היית? פפט אין לי מושג איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, מבינה ספרדית 50% כזה ויודעת צרפתית 10% חח בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? לדיגדוים האלה שחופרים בך! מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אממ אני לא נוהגת לרשום את התאריכים האלה מה היום הכי טוב בחיים שלך? או 2 ביוני 2008 (פגשתי את וויליאם מוסלי), או ה-22 לנובמבר 2008 (פגשתי את בן סטילר ואחרים), או ה-30 באוקטובר 2008. (היה חתונה לבן דוד שלי ופגשתי שם את טל רוזן מהיפה והחנון אחרי שהכרנו כבר, היה מגניב :) ) מה הדבר הכי חשוב לך? הכלב שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאני עייפה ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו לכלב שלי המקום האהוב לחופשה? לא היה לי הרבה נסיון בזה טעם גלידה אהוב? וניל צרפתי, שוקולד בלגי, אוריאוס, נוטלה ממתק אהוב? אע מכונית? וולוו כסופה חח חג? פסח או חנוכה או סוכות או פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? המשרד מילה אהובה? יואו דיסק אהוב? הפסקול של החיים על פי דן אם הכוונה למה שעשיתי היום אלה התשובות: הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? לא, לשם שינוי חחח דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? בערך, שהאוטובוס שהייתי בו נתקע במכונית אבל לא קרה כלום חוץ מנזק למכונית חח רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:15:43 לא היה כבר את השאלון הזה בפורום?

shaharory

New member
השאלה "איזה מראה יש לחדר שלך"

זה איך החדר נראה או איזה מראה יש בו? XDDDD עניתי על המראה שהיא בצורת מלבן חחחחחחח

למעלה