עונההה...../images/Emo3.gif
שעת ההתחלה: 14:30 שם: נועם תאריך לידה: 27.8 מזל: בתולה
) צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38-39 מיקום: מרכז, להיות ספציפית יותר? חור במרכז
איפה נולדת: בבית חולים בת"א....
נכשלת במקצוע: אני בדר"כ נכשלת במבחנים במתמטיקה אבל בתעודה עוד לא נכשלתי...
ביצפר: שנראה בדיוק כמו זה שלכם

מאוהב: אולי...
חבר/חברה: אין... אם כן, שם: ----- כמה זמן אתם ביחד: ------ מה את לובשת עכשיו: סווצ'ר ביצפר תכלת, ומכנס שחור, אה ונעלי ספורט
תעשי סקס לפני החתונה: אולי...
התאהבת פעם במורה?: לאלאלאלאלא
מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: חיחיחי... לא
צבע אהוב: זה משתנה... כרגע סגול
חיות אהובות: כלבים ואמבות
מי החברים הכי טובים שלך?: כאלה שאני יכולה לסמוך עליהם... הכית מישהו?: כן! את אח שלי!!!
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החברה הכי הכי שלי
מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: בזמן האחרון לא, וזה עצוב!
ביישן?: כן..די
מתקלח?: לא
חיחיחי...
שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: לא בטוח
עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן
תעשה צניחה חופשית?: יש מצב!
אוהב לרקוד?: כן...(אבל זה לא הופך אותי לטובה בזה...
) היית בחו"ל?: כן... בגיל 12...
סילקו אותך מביצפר?: לא
השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: תלוי איפה.. אתה מפונק?: לפעמים....
שתייה מועדפת?: אמממ... לאדעת..... מים? שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אממ...נראה לי קולגייט שתית רדבול?כן, ולא אהבתי
יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אני?!מודל לחיקוי?!
מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים
.... פירסינגים?: עגילים רגילים באוזניים לא נחשב נכון?
קעקועים?: לאא... אוהב להצטלם?: ממש לא - לא ממש אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן, שני אחים קטנים, (אחד בן 19 ואחד בן 5 וחצי) תחתונים?:
מסתדר עם אמאבא?: כן
מסתדר עם האחים?: לפעמים.. איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה בפוווול ווליום.... ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן, יותר מדי
מה היית רוצה?: שיהיה טוב
מה הפרחים המועדפים עליך?: אין משהו ספציפי... איך נראית האקס/ית שלך?: כמו בנאדם אנושי, לא הוא לא ערפד... אתה חצוף?: לפעמים...
קיץ או חורף?: חורף שליטהה!!!
אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: יפיוף מה מספר המזל שלך?: אממ... לא יודעת... אולי 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף.. תוכל להיות צמחוני?: כן, בקלות איך את נראית?: כמו שמישהי שהייתה בביצפר וכמעט נרדמה בשיעור צריכה להיראות...
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי... תלוי... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: *ראה תשובה למעלה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה מתי שאני שומעת שמתקשרים אליי/ מתי שאני מוצאת את הטלפון... מה הצלצול שלך? לא זוכרתXD איזה משחקים יש לך בפלאפון? שחמט, ועוד משחק כזה מגניב שאין לי מושג איך קוראים לו... ועוד שני משחקים שאין לי מושג מה הפואנטה בהם... בוכה הרבה?: כן
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את האף
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "כי ככה" רומנטי? לא יודעת... אולי...
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מאיפה לי?? במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: בפעם האחרונה שבדקתי... אלא אם כן יש להם משהו חדש לספר לי...
מה הצבע תחתונים שלך?: סווווד
איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן...! חדר רגיל... אה כן והוא צבוע בסגול בהיר עם נצנצים
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ... נראה לי שלפני שלושה שבועות שהמסיבה הייתה אצלי
עם מה אתה ישן?: שמיכה... אה כן ועם הכלב שלי שבא ומתנחל, ואז אני מעיפה אותו אבל הוא חוזר...
האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: בשום דבר
אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: היום כמעט בכיתי
אבל כמעט!! בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ניסיתי לא להירדם, המשכתי את ניו מון, אכלתי, חיפשתי חומרים באינטרנט לעבודה בערבית....והייתי פה!!
עוד קצת עלי: אני אני
איפה לא היית ואתה רוצה להיות? איטליה או יוון... יש לך משפחה בחו"ל? בת דודה של אמא שלי נחשב? >< איפה? בארצות הברית... אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? גם וגם
לישון או לקום? לישווווווון
חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו, אני לא אוהבת קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכריחה את עצמי לקום מהמיטה... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על מחר... את מי היית לוקח לאי בודד? את.... אבא
אם היית חייה איזה חייה היית? זיקית איזה שפות אתה מדבר? עברית... ואנגלית... ובערבית אני לא מבינה כלום אז זה לא נחשב... בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אממ.... לא זוכרת משהו ספציפי... מה היום הכי טוב בחיים שלך? אממ.. כל יום הוא יום מעולה
מה הדבר הכי חשוב לך? שהאנשים שסביבי יהיו שמחים
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אני מנסה להיזכר אם עשיתי את כל הש.ב. ממה אתה הכי פוחד? מחושך, ממים ומנחשים... המקום האהוב לחופשה? כל מקום שלא עושים בו כלום/ מטיילים ואז נחמד לי... טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? קינדר, לא משנה איזה..
מכונית? אין משהו מיוחד... חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? אמממ... אין משהו מיוחד מילה אהובה? כן דיסק אהוב? אין משהו מיוחד... הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן... כל יום הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? כן
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? אמממ... לא יודעת אם זה נחשב, נגיד שלא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן, וגם עליתי עליו
עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא
רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן,