ספרים

liat129

New member
עוגן, תודה על המאמר!

סכומי המשלוח ממש מטורפים אפילו באמזון זה זול יותר.. מה שכן "שיטת המשפחה" באמת הכי יעילה. שאלה לגבי קלטות ספורט: מישהו מוכן להסביר לי מדוע לא מוכרים בשום אתר ישראלי קלטות ספורט לאימון בבית? (הצלחתי להשיג רק באמזון, אבל המחיר..), מה אף אחד לא אוהב להתאמן מול הטלויזיה בבית?? תודה.

ליילה

New member
לליילה פנית לא טעית

(אני עדיין בהשפעת ההודעה של סירפד) אני
אני
אני מהאנשים המתעמלים בבית, וגם אני קונה את הקלטות באמזון, אבל אני קונה משומשות, כך קניתי את קלטת הקלנטיקס ב 5 דולר, ועכשיו קלנטיקס לבטן ב 7 דולר... אז זה ממש לא יקר, הכל תלוי מה מחפשים והכי כדאי לקנות משומש.... (דרך אגב פיטנס, אני מקווה שאת שם לב להתמדה, ולהתקדמות... למרות שהתוצאות באות ל-א-ט כל כך שבא לבכות)

liat129

New member
תגידי, בקשר לקלטות המשומשות

משום מה אני תמיד פוחדת לקנות אותן כדי לא לקבל קלטות מקולקלות.. אבל המחיר באמת נמוך משמעותית. לא קרה לך שקיבלת "סחורה פגומה"? ודרך אגב יש לך המלצות? אני מחפשת קלטות לאימון ארוך (של שעה), בעיקר עבודה על בטן וישבן (אלא מה..
) וגם אירובי טוב. אז מה את ממליצה?

ליילה

New member
אוקיי...(מי היה מאמין שאני נהייתי

המומחית
), הזמנתי כבר כמה קלטות, אף פעם לא קיבלתי פגומות, בדרך כלל גם הקלטות האלו נמכרות על ידי חנויות ולא על ידי אנשים פרטיים, פשוט דברים שכנראה החזירו להם וכאלו.. כדאי לבחור כמובן את אלו שבתאור שלהן כתוב - כמו חדש, ואז את מבטיחה את עצמך, והמחיר ממש נמוך. לגבי המלצות, אני מאוד ממליצה על שתי שיטות, אבל מדובר בשיטות חיטוב ולא בשיטות לשריפת קלוריות, או לסיבולת לב ריאה, והן פילטיס ואפילו יותר מזה קלנטיקס. בקלטות קלנטיקס יש את הכלליות ויש ממוקדות לאזורים בגוף, יש לבטן, לרגליים ויש לישבן, אני לקחתי את הקלנטיקס הרגיל שזה שעה, ועל קלטת של 20 דקות לבטן, ואין ספק שרואים תוצאות, הבעיה שוב שזה לא שורף קלוריות אז הקטע של לרזות מזה הוא קצת בעייתי. אני לא מבינה כלום באירובי, בזה אולי פיטנס יוכל לעזור יותר, הוא יותר מתמצא ממני....

כמה המלצות...

כמה ספרים שעלו לי בראש...
איזון עדין- רוהינטון מיסטרי
תמרה הולכת על המים - שפרה הורן
אדונית התבלינים - צ'יטרה בנרג'י דיוואקרוני
סמטת השקדיות בעומריג'אן - דורית רביניאן
ללא גורל - אימרה קרטס
הפלגה אחרונה - זיגפריד לנץ
הבתולות החכמות והטפשות - דון האנה
הנערה בכחול יקינטון - סוזן פרילנד יש עוד רשימה ארוכה אבל אני לא זוכרת בע"פ
וכמובן ספר הבישול של אמא שלי!!!!

shiri boston

New member
את הנערה בכחול יקינטון

אני קוראת עכשיו באנגלית, ומאוד נהניית. אחלה נובל! עוד חודשיים אני טסה לארץ, ואני אביא איתי כמה ספרים מההמלצות שלך. תודה

Gefen

New member
שני דברים שאהבתי בספר

מאוד.. זה את הפגם בגולגולת (הווה אומר ה"פונטנלה") ואת הרומן ההוזה של הילד עם האישה הצעירה. אהבתי גם דמות האבא, שהידיים שלו היו מריחות תמיד מתפוזים ואפילו את האמא הפוריטנית שלו מי שלא קרא עדיין, אני מציעה בחום לקרוא, לא להתרשם מביקורות קוטלות. תקראו ותחליטו בעצמכם..

MicMik

New member
למה להתרשם דוקא מהבקורת שלך?

כל בקורת היא לגיטימית, ומי שאהב את שלו בעבר, מן הסתם יקרא את הספר הזה, כי קשה להאמין שהוא יכול לפשל. את רוצה לאמר שאם מופיעה בקורת קטלנית בעיתון את עושה ישר ההפך ודוקא קוראת את הספר?

az ma

New member
ספר ומחברו שעשויים לעניין...

שמעתי ראיון בתכנית UpClose (ספטמבר 02) עם Kanan Makiya גולה עראקי, בוגר MIT ופרופסור בברנדייס. אהבתי מה ששמעתי אבל רק היום טרחתי להריץ עליו חיפוש בנט. הנ"ל כתב מספר ספרים ואחד מהם עשוי לעניין אותנו, ישראלים ויהודים, במיוחד: The Rock: A Tale of Seventh Century Jerusalem ל"הזהירכם", אני לא קראתי את הספר עדיין, אבל שמעתי את המחבר מתאר במקצת את תכנו. במיוחד עשויה לעניין גרסתו ביחס לסיבה שמסגד כיפת הסלע בנוי על חורבות בית המקדש והתיזה שלו לגבי יחס מוחמד ליהדות. מאד מציע להריץ עליו חיפוש וקרוא מאמרים שלו וכו'

een ogenblik

New member
אמנם אתה לא היחיד שקורא שירה,

אך אני חוששת, שבשלב זה של חיי, שספרים אינם זמינים עבורי יום יום בעבודה, כפי שהיו במשך שבע שנים קודם לכן, איני מבקשת שישלחו לי ספרי שירה. (הספר שירה המעודכן ביותר שיש ברשותי הוא "66 משוררים" משנת 1996, והוא בכלל אנתולוגיה.)

למעלה