סיפור בהמשכים!

Endogenisis

New member
אני לא יכול לשכוח מלימודים

יש לי מבחן ביום ראשון במתמוות ואני לא בטוח שאני אעשה אותו בכלל ושבוע הבא אני לומד כל השבוע כי יש לי תגבורים מתי שלכולם יש חופש ._. 9 שעות של תולדות ועוד 6 של היסטוריה. תענוג.
 
פיכ :S

בהצלחה במבחן :{ אם לא תעשה אותו ביום ראשון, מתי כן? למה יש לכם תגבורים בפסח? o_O ממתי יש תיגבורים בכיתה י'? ואם כבר, למה בתולדות? הבגרות בזה לא באיזה י"ב? אצלנו יש די הרבה תגבורים במקצועות הבגרות אבל לי אין בכלום.
 
../images/Emo145.gifהמשך D:

...המאקרופאג'ים החלו לצרוח ולהעלם אחד אחד כי החללית של עלע התפוצצה!!! ומטר עצום של נצנצים התעופף באוויר. "אמג *_*" אמרה שארון. כולם פנו לבהות בעננת הנצנצים הנהדרת, ורק רוברט שם לב למעטפה גדולה שהופיעה לפתע על הרצפה מטרים ספורים מהחבורה העליזה. "שארון, נאור, שציצים - תראו!" קרא רוברט. "מעטפה!
" הפליאה ירדן באבחנתה החדה. הם פתחו את המעטפה ובפנים הייתה הדפסה של הודעת הפרישה של אביעד מניהול הפורום, אבל כמה דברים היו בה שונים... "זה... קוד? 0.0" תהתה שארון. "יש! D::::::::::" צהלה סאלי, "קוד לפיצוח! D:" "תעלומה! ^_____^" שמחו גם טל ועלע. החבורה קראה גם לחנה ועמיר, והם החלו במלאכת פיצוח הקוד כדי להבין מה בדיוק לא כשורה.
 
למעלה