סיפור בהמשכים!

../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים!

טוב, זה עבד די מגניב בקומונת שציצ אז חשבתי שננסה את זה פה, כדי להחיות קצת את הפורום. :) זה עובד ככה: אני מתחילה פה סיפור, ועוצרת אותו בנקודה אסטרטגית
מישהו ממשיך אחריי ועושה את אותו הדבר וכך הלאה עד שהסיפור ממצה את עצמו ומישהו מביא אותו לסיום. כשנחליט שהסיפור נגמר אני אאסוף ואסדר את הכל ואפרסם בפורום כדי שיהיה יותר נוח לקרוא. אני מקווה שזה ילך טוב ושכמה שיותר אנשים ישתפו פעולה כי זה יכול להיות ממש כיף. ושציצים - שלטו על עצמכם!
הנה ההתחלה... זה היה זמן לא רב לפני חודש אפריל. בעוד שרוברט עבד על הכנת תחפושת הפּרעֹה שלו להופעת פסח המיוחדת בישראל, לפתע שארון רצה בצעקות התרגשות מהשרותים. "רוברט, אני בהריון!!!" הכריזה שארון באושר. "
" אמר רוברט. "כן, מה, לא ידעתם כבר?" אמר נאור, שצץ לפתע בביתם שבהולנד. כמובן שהוא ידע הרבה מראש, כי הוא קרא שזה הולך לקרות בפורום הרשמי. שארון פשוט לא הייתה מעודכנת... שארון, רוברט ונאור המשיכו לדבר קצת ביניהם כשמישהו הופיע בדלת. הדמות הייתה חשוכה בגלל האור שבא מבחוץ, אבל אחרי כמה שניות בהן התרגלו עיניהם לתאורה, ראו השלושה לפניהם את...

כרגע זה לא, אבל זה יהיה D<

אם זה לא יתפתח לציצים צופים חולניים ונוע"לים אני אספרגוס

Endogenisis

New member
טרלהלהלהלה.

...ראו השלושה לפניהם את לימפו, בלוטת הלימפה האבודה של רוברט! "לימפו!!!111" צעק בקול פאקצתי ומצייץ רוברט בזמן שנאור ושארון הסתכלו זה על זה במבט מבוהל ומבועת. "רוברט, תסביר לי למה לא הלכת לחפש אחריי. אחרי קשר של 30 שנים ביחד ככה אתה זונח אותי?!" צעקה עליו בלוטת הלימפה וסטרה על לחיו של רוברט. "ומי זו?! אה?! " המשיכה לצעוק והצביעה על שארון, אך עיניה של הזו התכהו ונאור מיהר להביא את מערכת הסטראו ולהדליק את DW כדי להתאים לאווירה. לימפו המשיכה לבהות בזעם בשארון ורוברט התחנן בפניה שתעזוב את אשתו ואמר בפאטתיות גמורה "אבל זה לא מה שאת חושבת!". בו בזמן עם ההתבכיינויות הנוראיות של רוברט ומוזיקת הרקע שארון אצה בחיפוש אחר גרזן להשמיד את בלוטת הלימפה הגרנדיוזית שנכנסה לבית של הזוג. לפתע קול הרעש נחתך וחללית ורודה ומנצנצת המנגנת מוזיקה אלקטרונית נכנסה דרך גג הבית ובה עלע שיצאה עם עוגב כנסייתי ענקי אך לפני שהספיקה לזרוק אותו על לימפו...

Endogenisis

New member
תמשיכו כבר באמאשלכם B|

או שאני אמשיך פה סיפור ביולוגי :{ למרות שגם ככה תכננתי להכניס פה ושם כמה מאקרופאג'ים P:

Endogenisis

New member
אם אף אחד לא ממשיך...

..אך לפני שהספיקה לזרוק אותו על לימפו, התחיל רוברט להשתעל בצורה חולנית ומעוותת ולפתע בקעו מנחיריו ומאוזניו אלפי מקרופאג'ים קטנים בצורה של פרה שצויירה על ידי פיקאסו המחורבן. "עצרי!" צרחו המאקרופאג'ים על עלע. "אבל למה?! זו הנאתי לזרוק על בלוטות לימפה טיפשיות עוגבים!". כולם בהו בעלע בתדהמה ותפסו מקום מחסה. "אבל שארון
את יודעת שאני אוהבת אותך ולעולם לא אפגע בך!!!
" צעקה עלע ובו בזמן שהיא התרכזה בלבכות על העובדה ששארון מתחבאת מפניה, אצו רצו המקרופאג'ים עם פיות פתוחים ואכלו גם את העוגב וגם את לימפו! "מהה?!?!!? אבל זה עלה לי מיליונים!
" צרח טל כשהתפרץ לבית הקט והנעים של שארון ורוברט. "טל!" עלע צעקה בתדהמה. "אמרתי לך כבר מיליון פעמים- לא. נוגעים. לי. בעוגבים!
!!! טוב שלא נגעת בצ'מבלו כי אם היית מתקרבת...." לא הספיק לסיים את המשפט וכבר שארון הקיאה על רוברט מיץ מנגו ריחני עם שושנים אדומות ויפייפיות! כולם הסתכלו בתדהמה ואז לפתע כל משפחת שציצ יצאה מהחללית המושי מושלמת של עלע. "טוב אז מה עושים עכשיו?" שאלה שארון והחזיקה את בטנה המתעגלת עקב הגוש הקטן שיושב בתוכה. ירדן גמגמה מעט אך הצליחה לומר כי כעת מסדרים כי עוד מעט יהיה הפורימון! אך סאלי סתמה את פיה של ירדן ואמרה בדרמטיות "לא! צופים.... לא כאן!
". רוברט בהה בתדהמה וחשב לעצמו "למה הכנסתי את עצמי...." ושארון סטרה לו והעיפה לו מטאטא בן מאתיים לאיזור הרגיש. בזמן שרוברט התפתל מכאבים שארון קמה לחבק את כולם אך לפתע המאקרופאג'ים החלו לצרוח ולהעלם אחד אחד כי.....

למעלה