סיפור בהמשכים

moton

New member
המשך..

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן

Duo Maxwell

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל

ממשיכה..:S

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית

יואו מסכן בעל הבית ../images/Emo12.gif

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום

Duo Maxwell

New member
......

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור

Ro¥aL

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999-שניות (נו גם זה מילה אחת בצירוף)

Duo Maxwell

New member
^^

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע...

ורדונה2

New member
*חיוך זדוני*

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר (נו, זרמו איתי)

Ro¥aL

New member
חחחחחח

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק ב/ישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק: ("בשבילך אני מר חזיר! אההההההההההההה") (חחח יש לי את זה כרינגטון בפלאפון) <-לא להתייחס

ורדונה2

New member
גם אני רוצה כזה רינגטון!!!

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית:

Ro¥aL

New member
עכשיו אפשר../images/Emo6.gif

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה"

ורדונה2

New member
אני דווקא חשבתי שהחזיר יגיב להשתנקות בעל-הבית

, אבל נו... מילא. בכ"ז, אל תשכחו את הארטישוק הרקוב! העלילות יהיו קשורות אחת לשנייה קצת
אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית

Duo Maxwell

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל...

ורדונה2

New member
:)

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ

Duo Maxwell

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ כמו

פ י ל ר

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ כמו מטורף...

moton

New member
.......

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ כמו מטורף... ופתאום!

ורדונה2

New member
ללא נושא

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף

פ י ל ר

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו...

Duo Maxwell

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל-הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל-הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו חזיר-היבלות-הצעיר

למעלה