סיפור בהמשכים

ורדונה2

New member
"נפל"? זה הכי רחוק שהצלחת להגיע?

*מצקצקת לך*
אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו חזיר-היבלות-הצעיר ושניהם התקרבו והצמידו פי-טבעת של פוקימון מת לשלהם. מאוחר-יותר פגשתי את-סבא-שלי ואמרתי לו שאני מאוהב בחזיר ובו. סבא השתנק והתאבד. איציק נפל לזרועות-סבאל'ה-והחל-לגשש-דרכו-לעבר

Duo Maxwell

New member
...

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו חזיר-היבלות-הצעיר ושניהם התקרבו והצמידו פי-טבעת של פוקימון מת לשלהם. מאוחר-יותר פגשתי את סבא שלי ואמרתי לו שאני מאוהב בחזיר ובו. סבא השתנק והתאבד. איציק נפל לזרועות סבאל'ה והחל לגשש דרכו לעבר חציל - עירום

moton

New member
......

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו חזיר-היבלות-הצעיר ושניהם התקרבו והצמידו פי-טבעת של פוקימון מת לשלהם. מאוחר-יותר פגשתי את סבא שלי ואמרתי לו שאני מאוהב בחזיר ובו. סבא השתנק והתאבד. איציק נפל לזרועות סבאל'ה והחל לגשש דרכו לעבר חציל - עירום וגזר-גמדי

Duo Maxwell

New member
@.@

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו חזיר-היבלות-הצעיר ושניהם התקרבו והצמידו פי-טבעת של פוקימון מת לשלהם. מאוחר-יותר פגשתי את סבא שלי ואמרתי לו שאני מאוהב בחזיר ובו. סבא השתנק והתאבד. איציק נפל לזרועות סבאל'ה והחל לגשש דרכו לעבר חציל - עירום וגזר-גמדי שעוררו בו

ורדונה2

New member
:|

אתמול עשיתי הכנות להופעה בבית-בושת בבני ברק ופגשתי גיטריסט נקרופיל בשם איציק קרוגר. איציק בישל ארטישוק רקוב, ונתן לבעל הבית לטעום. כעבור 0.99999 שניות הופיע חזיר-יבלות-צעיר וצעק לבעל הבית: "בשבילך-אני-מר-חזיר!-אההההה". בעל הבית התחיל להפליץ כמו מטורף, ופתאום הצטרף אליו חזיר-היבלות-הצעיר ושניהם התקרבו והצמידו פי-טבעת של פוקימון מת לשלהם. מאוחר-יותר פגשתי את סבא שלי ואמרתי לו שאני מאוהב בחזיר ובו. סבא השתנק והתאבד. איציק נפל לזרועות סבאל'ה והחל לגשש דרכו לעבר חציל - עירום וגזר-גמדי שעוררו בו התקשחות

למעלה