סיכום שבועי: 6/5 - 12/5

Invisible Boy

New member
../images/Emo63.gif סיכום שבועי: 6/5 - 12/5

זה חזר
- לא מבטיח שזה יהיה כל שבוע אבל אני אשתדל
כמה דברים: 1) לא להגיב עד שתראו את השאלון. 2) אם יש עוד עדכונים/תמונות מהשבוע שלא שמתי אפשר להשים אבל אחרי שאני אסיים. מקווה שתאהבו.

Invisible Boy

New member
בריאן פרידמן: האלבום החדש של בריטני "לוהט"

כראוגרף העל, שעבר עם בריטני בעבר וכנראה יעבוד איתה שוב בהמשך, בריאן פרידמן, אמר שהאלבום החדש של ידידתו הקרובה, בריטני ספירס, הוא "לוהט" ושהיא חזרה למסלול. הוא אמר: "בריטני מרגישה מצויין." | "החומר החדש שלה נשמע טוב מאוד, יש לי כמה באייפוד - אבל אני שומר את זה כמו חיי! כל מה שהיא עברה יכלל במוזיקה שלה."

Invisible Boy

New member
בריטני עורכת חזרות עם שני שירים חדשים

בריטני ספירס שמרה את התספורת החדשה שלה תחת מסווה בציבור, אך אחת מהרקדניות שלה אומרת כי התספורת של כוכבת הפופ נראית נהדר. "היא נראית כל כך יפה, היא צריכה לדגמן", מספרת הרקדנית קריסילה קרוסלנד ל " Las Vegas Review-Journal" כרגע בריטני, אשר שיערה באורך של כ 2 סנטימטרים, אפילו מתבדחת עם חבריה, וצוחקת על עצמה, "אולי כולכם תגלחו את שיערכם?" – למרות שאף אחד מן הרקדנים לא קיבל את ההצעה, אומרת הרקדנית. אז מה באשר לאלבומה הבא של ספירס? קרוסלנד מספרת לעיתון כי ספירס עשתה חזרה עם שני שירים חדשים, להם היא קוראת "מדהימים". בזמן זה, ספירס אשר ערכה 4 הופעות בשבוע שעבר, חזרה לסטודיו הריקודים בכדי להמשיך בעבודתה הקפדנית. אין בכוונתם של אנשיה של בריטני להודיע האם לכוכבת הפופ מתוכננות הופעות נוספות בעתיד הקרוב, אך עמיתיה אומרים כי אין בכוונתה להאט את הקצב לאחר ההופעות שערכה. "אני פשוט שמחה בשבילה כעת", אומרת הפוסיקט דול רובין אנטין, אשר ראתה את ריקודיה של ספירס בשבוע שעבר. "היא באמת עבדה/ עדיין עובדת קשה. היא עשתה כוריאוגרפיה לכל המופעים האלו בעצמה. היא ילדה כל כך מוכשרת." כתבה ששיר הביאה

Invisible Boy

New member
קירסטין דאנסט על בריטני

קירסטין דאנסט, השחקית בסרט ספיידרמן, דיברה על בריטני בראיון למגזין גלאמור ההולנדי: "כשאני בחנות, ואני רואה את בריטני ספירס המסכנה בצהובונים, בא לי לבכות. יש בהוליווד כ"כ הרבה אנשים שמחפשים את עצמם. הם לא יכולים להתמודד עם תשומת הלב שהם מקבלים. כשצלמים רודפים אחרייך ללא הרף, החיים שלך נעשים חשוכים. כמו עם בריטני. אני רק חושבת: לכי הביתה אל אימך, תמצאי את עצמך, גדלי את ילדייך. זה שובר את ליבי. פעם אהבתי צהובונים, עכשיו הזבל הזה מחליא אותי." תודה מיכל

Invisible Boy

New member
ני-יו מאשר שיר חדש בשם "Impossible"

בעיקרון זה קצת שונה כיוון ששאר השירים ששמענו עליהם אלו הם שירים שכבר הוקלטו, פה ני יו פשוט מדבר על שיר שהוא כתב במיוחד לבריטני, ו"שמור בתיבה קטנה" במיוחד בשבילה. ני יו, כתב לבריטני מספר שירים והיה אמור להיכנס איתה לאולפן ההקלטות מספר פעמים, אך מהסיבות שכולנו מכירים הוא אף פעם לא באמת היה איתה שם. בראיון שערך אתמול דיבר ני יו על עבודתו עם בריטני. ני יו אמר כי הוא עבד בצמוד לאנשייה מחברת התקליטים וכי אלה הבהירו לו מה בריטני רוצה ומה היא לא רוצה. למשל, הם אמרו כי אין יותר צורך בשירים על קווין פדרליין. ני יו אמר כי אין ברצונו לחשוף יותר מדי מידע, אך חשף שם של שיר שנכתב במיוחד לבריטני, ושמור במיוחד לה. שם השיר הוא "Impossible" והוא בעצם אומר כי שום דבר אינו בלתי אפשרי, שבריטני היא כרגע אנדרדוג בעיניי התקשורת והציבור - כולם תוהים, האם היא יכולה לחזור? האם יש לה את היציבות המנטלית בשביל לחזור שוב? אחד הקטעים האהובים עליו בשיר הוא "הטל בי ספק, זה מה שאני רוצה שתעשה. אני רוצה שתחשוב שאני טובעת בתוך עצמי. אבל מותק, לא אחרי כל מה שעברתי, שיעורים נילמדו וסיפורים סופרו, אני יודעת ששום דבר הוא לא בלתי אפשרי." שוב תודה לשיר.

Invisible Boy

New member
כריסטינה דיברה על בריטני בהופעה שלה

אחד שהיה במופע של סיבוב ההופעות של כריסטינה אגילרה "Back To Basics Tour", אמר שכריסטינה דיברה על בריטני. דברי כריסטינה במשך הפסקת המופע: "התכוננו, גברת בריטני ספירס תחזור טובה וגדולה מפעם." ואז הקהל עידד את דברי כריסטינה, היא חייכה והמשיכה במופע.

Invisible Boy

New member
בריטני תופיע עוד פעמיים

מנהל האתר BreatheHeavy.com, מדווח שבריטני תופיע ב19/5, יום שבת, בניו-אורלנס, וב20/5, יום ראשון, באורלנדו. התאריכים והמקומות יכולים להשתנות. ---------------------------------------------------------------- לפני זה הוא דיווח זאת: בריטני מתכוונת להופיעה שוב פעמיים ביום ראשון, ה20/5, ויום שני, 21/5. כתוב שהיא תופיעה פעם אחת באורלנדו, ואחד בלואיזיאנה. זה נשמע הגיוני כי בריטני המשיכה לעשות חזרות גם אחרי 4 ההופעות שלה במיני-טור של "House of Blues".

למעלה