ני-יו מאשר שיר חדש בשם "Impossible"
בעיקרון זה קצת שונה כיוון ששאר השירים ששמענו עליהם אלו הם שירים שכבר הוקלטו, פה ני יו פשוט מדבר על שיר שהוא כתב במיוחד לבריטני, ו"שמור בתיבה קטנה" במיוחד בשבילה. ני יו, כתב לבריטני מספר שירים והיה אמור להיכנס איתה לאולפן ההקלטות מספר פעמים, אך מהסיבות שכולנו מכירים הוא אף פעם לא באמת היה איתה שם. בראיון שערך אתמול דיבר ני יו על עבודתו עם בריטני. ני יו אמר כי הוא עבד בצמוד לאנשייה מחברת התקליטים וכי אלה הבהירו לו מה בריטני רוצה ומה היא לא רוצה. למשל, הם אמרו כי אין יותר צורך בשירים על קווין פדרליין. ני יו אמר כי אין ברצונו לחשוף יותר מדי מידע, אך חשף שם של שיר שנכתב במיוחד לבריטני, ושמור במיוחד לה. שם השיר הוא "Impossible" והוא בעצם אומר כי שום דבר אינו בלתי אפשרי, שבריטני היא כרגע אנדרדוג בעיניי התקשורת והציבור - כולם תוהים, האם היא יכולה לחזור? האם יש לה את היציבות המנטלית בשביל לחזור שוב? אחד הקטעים האהובים עליו בשיר הוא "הטל בי ספק, זה מה שאני רוצה שתעשה. אני רוצה שתחשוב שאני טובעת בתוך עצמי. אבל מותק, לא אחרי כל מה שעברתי, שיעורים נילמדו וסיפורים סופרו, אני יודעת ששום דבר הוא לא בלתי אפשרי." שוב תודה לשיר.