סיכום שבועי: 13/5 - 19/5

Invisible Boy

New member
../images/Emo63.gif סיכום שבועי: 13/5 - 19/5

סיכום שבועי: 13/5 - 19/5 הסיכום השבועי לשבוע זה. 1) לא להגיב עד שתראו את השאלון. 2) אם יש עוד עדכונים/תמונות מהשבוע שלא שמתי אפשר להשים אבל אחרי שאני אסיים.

Invisible Boy

New member
רשמי: בריטני תמשיך להופיע ב"House Of Blues"

ב19/5 תתקיים הופעה של "M&Ms", הלא היא בריטני, באורלנדו ב House Of Blues. ההופעה אשר אמורה הייתה להתקיים בניו אורלינס ב 20/5 גם כן ב House Of Blues התבטלה, ובמקום זאת, תופיע בריטני ב 20 לחודש במיאמי, בחסות The Opium Group. כבר ניתן לקנות כרטיסים, ושוב, הכנסת פלאפונים ומצלמות אסורה. תודה שיר.

Invisible Boy

New member
מידע חדש על Freakshow - שיר חדש באלבום החדש

הנה מידע קטן על שיר בשם Freakshow שכנראה יכלל באלבום החדש של בריטני: הכותבים/המפיקים: קארלסון כריסטיאן לארס לואיס אזקיאל סמית פטריק מיכאל ווינבארגס פונטוס ג'והן לידיעתכם קארלסון כריסטיאן לארס ו-ווינבארגס פונטוס ג'והן נקראים "Bloodshy and Avant", אשר הפיקו את הלהיט הענק של בריטני "'Toxic". הם הפיקו עוד שירים לבריטני כמו Showdown ו-Do Somethin מקור:UntouchableBritney.net

Invisible Boy

New member
Oops!... I Did It Again - חוגג 7 שנים !

האלבום השני והמצליח של בריטני "Oops!... I Did It Again" חוגג היום 7 שנים ליציאתו. האלבום הוא אלבום הקאמבק הראשון של בריטני, ומכר מעל 1,300,000 בשבוע הראשון בכל העולם, שזה שיא שאף זמרת בהיסטוריה לא עשתה. האלבום נכנס היישר למקום הראשון בארה"ב. האלבום מכר עד כה מעל 25 מיליון עותקים בכל העולם. האלבום זכה להצלחה ענקית בכל העולם עם להיטים כמו "Oops!... I Did It Again", "Stronger", "Lucky". מזל טוב, אחד האלבומים המוצלחים שלה!

Invisible Boy

New member
בריטני ספירס: אין יותר פאות!

בריטני יצאה ביום שלישי עם השיער האמיתי שלה, עם תוספות כמובן, למכון הריקודים לעוד חזרה לקראת ההופעות שלה שבוע הבא. בתמונות שפורסמו מJustJared.com, ניתו לראות את השורשים של בריטני, לאחר שצבעה לבלונד. מאוד יפה לה! למרות שלדעתי, שיער באורך של תקופת 2001-2002 הכי יפה לה.

Britney Style

New member
אז זה בסוף כן תוספת שיער?

אבל למה הצבע המזעזע הזה
מה היא פריס הילטון? היא צריכה לצבוע לבלונדיני מלוכלך כהה.

אני חושב שם כבר בלונד

אז שזה יהיה עם פסים שחורים שמתחילים להתשלב בבלונד לקראת הקצוות זה כ"כ יפה..

YugiBoy

New member
הכוונה בטח הייתה:

אני חושב שאם כבר בלונד... אבל בלונד עם פסים שחורים לקראת הקצוות, זה לא *קצת* להעתיק מכריסטינה? גם ככה בימים האחרונים היא ממש דומה לה, עם הצמה והכובע... לא יודע

Britney Style

New member
אההה../images/Emo122.gif

בכל מקרה אני אוהב את השיער שלה בספיישל שעשו לITZ הינה

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifשיער מדהים.

הרבה פעמים בתקופ ITZ ניסו לאפר אותה ולהשוות את המראה הכללי שלה למראה יותר נערי שוב, ודווקא בספיישל הזה ובהופעה אצל ג'יי לנו עם MATM, לדוגמה, איפרו אותה ועשו לה שיער של אישה בוגרת והיא ניראתה מדהים. ממש הרבה יותר יפה לה.

איכ לא הבנתם בכלל! :)

אני לא מדבר על קשירת שרוכים של נעלי צבא על השיער עם תוספות מעאפנות מפלסטיק ושטיפה ב2 שקל. אלא על צביעה בקצוות של השיער בצבע שחור. הניגוד הזה בין הבלונד הבהיר לשחור יוצר שילוב מגניב לגמרי!! ואז מה אם כריסטינה עשתה לפני...גם בריטני פרצה לפני.

YugiBoy

New member
חחח אוקי... ומה קשור מי פרצה קודם?

שתיהן רצו להיות זמרות, היא לא העתיקה מבריטני שהיא זמרת... וואי, היא גם אשה! וגם יש לה שיער ארוך, ואזניים ואף! מעתיקנית! חח ובקשר לקצוות, זה חמוד :) אבל הכי לא - בריטני כזה...) מה היא צריכה עם כל הבעיות שלה שיגידו לה שהיא מעתיקנית עכשיו.... שתיקנה פיאה כזו:)

Invisible Boy

New member
מכתב חדש מבריטני באתר הרשמי שלה !

האתר הרשמי של בריטני, Www.BritneySpears.Com, התעדכן ובוא מכתב חדש מהכוכבת שלנו - בריטני ספירס! בנוסף לכך צורפה תמונה מסט ישן משנת 2003 שעדיין לא נראתה עד היום. תרגום המכתב: "הסיבה למכתב הזה הוא ליידע את כולם שהתפילות שלכם באמת עזרו לי. אני מאוד מבורכת מכך שאכפת לכם ממני ושאמשיך לחיות בצד הבהיר יותר יחד עם כולכם לצידי במהלך תקופת הניסיון הזו. כולנו הוא האור של העולם וכולנו צריכים ללא הרף לעורר השראה לאחרים ולהתסכל לכוח הגבוהה ביותר. כולכם בתפילות שלי. דרך צלחה. אוהבת, בריטני."

Invisible Boy

New member
People: בריטני אומרת שהיא 'מבורכת' שלמעריצים

בהודעה חדשה שבריטני פרסמה אתמול, יום רביעי, באתר הרשמי שלה, בריטני מודה למעריצים שלה על התמיכה שלהם. הזמרת צולמה בשנת 2004/2003 לובשת רק פיאה בלונדינית קצרה וכפפות ארוכות לבנות, ואמרה במכתב ביום רביעי: "הסיבה למכתב הזה הוא ליידע את כולם שהתפילות שלכם באמת עזרו לי. אני מאוד מבורכת מכך שאכפת לכם ממני ושאמשיך לחיות בצד הבהיר יותר יחד עם כולכם לצידי במהלך תקופת הניסיון הזו." ספירס, שיצאה ממרכז הגמילה לקראת סוף חודש מרץ לאחר שחודש שהייתה שם, ממשיכה ואומרת במכתב: "כולנו הוא האור של העולם וכולנו צריכים ללא הרף לעורר השראה לאחרים ולהתסכל לכוח הגבוהה ביותר. כולכם בתפילות שלי. דרך צלחה. אוהבת, בריטני." הזמרת, בת ה25, עבדה על האלבום החדש לפני שנכנסה לגמילה, ולפני שבועיים הופיעה 4 פעמים במסגרת המיני-טור של מועדון "House of Blues" בדרום קאליפורניה. בנוסף לכך, היא מתאמנת המון בסטודיו לריקוד שבהוליווד כדי לחזור לכושר. כותבת השירים, קארה דיוגוארדי, שעובדת עם ספירס על האלבום החדש שלה, אמרה לPEOPLE שהיא הייתה עם בריטני באולפן הקלטות ביום שני ואמרה גם שבריטני עובדת מאוד קשה. היא אמרה: "אנשים לא מבינים איזו זמרת טובה היא ויש לה יכולת מדהימה לשים את עצמה במוזיקה וזה מעלה את רמת השיר בגלל שהיא מביאה את האווירה של עצמה. קארה אמרה בBMI 2007 - טקס פרסי מוזיקת הפופ שנערך ביום שלישי:"אני רק מקווה שהקאמבק שלה יהיה מדהים כי אם זה מגיע למישהו, זה לה."

Invisible Boy

New member
שון גארט על האלבום הקרב ובא של בריטני

כותב השירים/המפיק שון גארט מתעקש כי הזמרת המסחררת נמצאת במסלול הנכון ובמצב רוח טוב בכל הקשור לאלבום הקאמבק אותו היא מקליטה לקראת שחרורו מאוחר יותר השנה. "זה היה מאוד מרומם לראות את האומץ והחוזק שלה דרך הזמנים האלו." אומר איש המוזיקה, אחד מהמפיקים, מובילי האלבום, אשר עבד עם בריטני בסטודיו. "היא באה והיא מוכנה לצאת לדרך. זה היה כיפי ומעניין לעבוד איתה. לא היו שום רגשות שליליים, באמת." דיווחים רבים טוענים כי האלבום יהיה אלבום קצבי, אלבום שסובב סביב המוטו "הרגש טוב", לא אלבום וידויים או אלבום כועס, וגארט אישר זאת מחדש, והוסיף כי השירים של ספירס יעסקו במכלול נושאים – חלקם בעלי טבע יותר אישי. "אז, היא תחזור חזקה מתמיד?" הוא חייך וענה "מה השם שלי"? תודה רבה לשיר!

למעלה