מן התשקורת ...

פיציק

New member
../images/Emo63.gifמן התשקורת ...../images/Emo63.gif

אני לא יודע כמה מכם שמעו אביעד קיסוס. אביעד הוא אחד הכותבים הצעירים היותר מעורכים מבחינתי. הוא אומנם כותב בעיתון בידור ("רייטינג" - מומלץ הרבה יותר מבחום) אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי מישהו עם כישרון בולט כמו שלו. הוא ציני, הוא עוקצני, הוא חד ושנון ומצחיק - אבל הכי חשוב - הוא הומו. ולא מפחד להגיד את זה על גבי העיתון. בימי חייו של העיתון הזה (שאינם רבים כ"כ - מדובר רק בכמה שנים) הוא קיבל הרבה מאוד ביקורות רעות, לא מעט מהן בגלל סגן העורך ההומו שכ"כ מזוהה עם העיתון הזה. ברוב הפעמים ידע קיסוס להתעלם באלגנטיות אין סופית מכל הביקורות הללו, ובמקרים מסויימים אף ישע לענות בשנינות במילה או שתיים. אך הפעם, הגיעה תגובה שדרשה יותר מזה - והיא קבלה אותה. לרייטינג אין אתר אינטרנט, ולא מצאתי מישהו שהואיל בטובו להעתיק את הכתבה למחשב. אך שפר מזלכם, ואני אוהב להקליד על המקלדת הגניבה שלי, וכך אני גאה לצרף כאן את המאמר המלא... (בשרשור כמובן) (הרשתי לעצמי להדגיש את המשפטים היותר טובים..). אבל לפני זה, רק עוד מילה אחת - יש אנשים רבים שמנסים להשפיע על חיי הקהילה, ועל העולם בכלל. רובם פונים אל הפוליטיקה במחשבה שזו הדרך להשפיע. אבל זה לא נכון. יש עוד דרכים רבות שאינן מלוכלכות כמו הפוליטיקה והדוגמא של קיסוס היא דוגמא מצויינת. סתם, נקודה למחשבה .....

פיציק

New member
../images/Emo18.gif בעיות ...

עקב בעיות קלות של זכויות יוצרים, עבודתי היתה לשווא. אתם מוזמנים לפנות לגליון 172 של רייטינג ולקרוא את המאמר....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אביעד קיסוס..

תמיד אהבתי את הכתבות של אביעד קיסוס... תמיד מבדרות ציניות, ומעולות לי חיוך על הפנים.. אני לא יודעת על איזה כתבה אתה מדבר..מזמן לא קראתי רייטינג, אבל שמרתי כמה כתבות שהיו חביבות עליי במיוחד שלו... שלכם,תה קמומיל.

Deeper Boy

New member
אני קורא אותו מהימים הראשונים

של רייטינג, ופעם גם הייתי שומר את הכתבות שלו (עוד מהימים של עריץ האופנה). אפילו יצא לי לפגוש אותו פעם, ואמרתי לו שהוא נורא מצחיק וכן הלאה. וזה כל מה שיש לי להגיד... הכתיבה שלו מאוד מוצלחת, והוא מושחז ומצחיק :)

גיא לנץ

New member
אגב,

אביעד קיסוס היה, בזמנו, עורך ה"זמן הורוד", ובאחד הגליונות האחרונים שכריכת העיתון לא היתה על נייר כרומו, יש כתבת שער עליו.

למעלה