יום שני D:

JeykinsN

New member
יום ארוך וקשה אבל בעיקר ארוך

שעתיים מתמטיקה, שעתיים אנגלית, שעתיים היסטוריה (משעמם תיכו, ואני עוד אוהבת היסטוריה...) ועוד שיעור..אוי ואבוי אני לא זוכרת מה באמת עשינו בו
ואז בסוף "לקינוח" חנ"ג
ואז עוד נשארתי לשעה צרפתית וזה יצא הרבה זמן
וגם גוועתי!!

o Unicorn o

New member
היום שלי

אופטיקה/טכנולוגיות צילום-דיברנו על המילה טכנולוגיה,אסוציאציות וזה
, היסטוריה-הכתיבה מלא ,חנ"ג-שיעור ראשון לא עשינו כלום [כמובן:)] היסטוריה-שוב הכתבות , תנ"ך-כתבה מלא על הלוח. שעתיים אלגברה-היה איזה דף עבודה שהיה שיעורי בית לשיעור הזה, ואני מיליון שנה מנסה לעשות אותו וזה, בסוף לא היה צריך לעשות אותו לשיעור:mad:. אז המורה התחילה לפתור תרגילים מהדף שילדים לא הבינו ולקח למורה הטיפשה הזאתי את כל השעתיים לפתור 3 תרגילים ש2 הצלחתי כבר. אז קשקשתי במחברת ודיברתי על חברות שישבו לידי... אה ובשיעור הראשון של אלגברה 2 ילדים שהיו איתי בחטיבה בכיתה שמו תלבושות בצפר ונכנסו לשיעור חחXD ובסוף היום נשארתי להשתתף בצילומים של ילדים אחרים מהכיתה לעבודה שלהם.. בואנה איזה רעיונות יפים היה להם.. גורם לשלי להרואת כזה מעפן
, אבל היה כיף:]

JeykinsN

New member
אני אוהבת הכתבות! ../images/Emo99.gif

ככה אל צריך משמ להתרכז במה שהמורה אומרת, כי גם ככה זה יהיה כתוב לך במחברת.. וגם אולי כי אני כותבת ממש מהר, אז זה סבבה לי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהספירלה מעצבנת אותי

וחוץ מזה שזאת בכלל יותר מדי טרחה לכתוב V_V

noam270

New member
../images/Emo45.gifהכתבות עדיף...

גם ככה אני בקושי רואה מהלוח

noam270

New member
אממ.. אני תמיד שוכחת אותם..../images/Emo3.gif

חוץ מזה שאני לא אוהבת אותם

larisa125

New member
גם אני לא אהובת אותם, אבל../images/Emo54.gif

אני לא יכולה להיות בכיתה בלעדיהם, אז אני מרכיבה אותם רק בכיתה וביום יום אני בלי. אם אני שוכחת אז התלמיד התורן שיושב לידי בכיתה צריך להקריא לי את הכל מהלוח

noam270

New member
חחח.. החברות שלי כבר רגילות לזה..

אז לפעמים אני עוד רואה מה כתוב, אבל לפעמים הן מעתיקות מהלוח ואני מעתיקה מהן... אבל אני באמת שוכחת!

larisa125

New member
חחח../images/Emo54.gif

אני כבר רגילה מכיתה ז' לקחת אותם איתי לכל מקום...

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifרע

אין לי מצב רוח לחפור יותר מדי אני רק אגיד שלשון היה כ"כ משעמם, המורה להיסטוריה די פתטית (על מי זה מאיים שהיא קוראת לרכזת שכבה בשיעור השני כי היא לא מצליחה להשתלט עלינו?) ופסיכולוגיה היה משעמם רוב הזמן, סוציולוגיה שליטה
ההיילייטס של היום: שרשרת אירועים נחמדה שהובילה לזה שאכלנו עוגת בר-מצווה מושקעת כזאת בשיעור חינוך
אני בלחץ מהבוחן על העבודת קיץ במתמטיקה שלא לגמרי עשיתי. היועצת המעצבנת מחרטטת אותי על למה אני לא יכולה לעבור קבוצה בביולוגיה כרגע, בזמן ששני ילדים כבר עברו מהקבוצה שלי. ואם תסלחו לי, אני אפנה כרגע לנקודת האור בחיי- פיוצ'רמה

noam270

New member
היה יום מעולה!!! ../images/Emo3.gif

היה לי יום קצר, זאת אומרת, ארבע שעות.. אז היה היסטוריה, עם מורה קשוחה, אבל ממש טובה..! והיה גם מתמטיקה, ששם אנחנו עדיין עושים חזרות על החומר של השנה שעברה...
היה גם שעה ביולוגיה, ואחת המנורות בכיתה התחילה להוציא עשן, ואז כל הכיתה הסריחה... אבל בכללי היה בסדר.. אחרי ביצפר, נסעתי עם עוד חברה לרמת גן, ואחר כך המשכנו לת"א והסתובבנו בעזריאלי... אז קניתי עגילים יפים, וספר באנגלית, וקשת לשיער, ומתנה לחברה שלי שיש לה יום הולדת מחר... לילה טוב!!!!

למעלה