יום שבת

© h i l a ©

New member
מחר מתכונת בהיסטוריה :(

התחלתי להאתמן רק אתמול וכמו מפגרת חשבתי שאני אספיק לסכם את הכל אז ביזבתי אתמול את כל היום בזה ועכשיו אני נאבקת להספיק לקרוא את הכל, ואני רק בתחילת אפשרות א'... שמישהו ירה בי כבר :(

בעוד 24 שעות מעכשיו...

הסוף של תנ"ך בחיים שלי יתחיל. אני פשוט לא מאמינה שזה נגמר.....10 שנים של לימודי תנ"ך יגמרו ככה, בשעתיים וחצי של כתיבה אינטנסיבית במטרה לא לאכזב את המורה שהשקיעה כ"כ הרבה מהזמן שלה. מה אני אעשה בלי המורה הזאת שנה הבאה, אתם יכולים להגיד לי? אחת האהובות עלי, למרות שהיא עצבנה לפעמים. אנחנו כ"כ נתגעגע אליה... אז היום בבוקר ב10 וחצי התחלתי ללמוד, ועם שתי שיחות טלפון מידיד סיימתי את הלימודים של כל החומר ב1 וחצי בערך. (זה לא שסיימתי הכללל בזמן הזה, סיימתי את מה שנשאר לי מאתמול...חחח) לא נראה לי שאני אעבור עוד על החומר, כי חרשתי אותו בשבוע האחרון המון. נקווה לטוב מחר.... תכנונים להמשך היום- בעיקר לנוח כי הלחץ מתחיל להשפיע עלי.

noyy

New member
בעעע

מחר מתכונת במתמטיקה, יום שני מתכונת בהיסטוריה. אבל אולי היא תדחה לי אותה אם אבקש יפה?
ואני לא עושה כלום עכשיו. אין לי כוח הקטע הוא שאני אפילו לא בלחץ. זה באמת לא מזיז לי שאני הולכת לקבל עוד נכשל במתמטיקה. הגעתי למסקנה שלימודים זה לאנשים חלשים

L i O r K u S h

New member
תנ"ך...../images/Emo189.gif

אתמול יצאנו לטיילת... הייתי נורא שמחה כזאת אז היה נחמד. ואכלתי פיצה וגלידה עם קצפת- אני דבה- ואז רציתי להקיא
אני לא מצליחה להתרכז בתנ"ך. נקווה שאני באמת יודעת את החומר מרוב שחרשנו על זה. מחר יגיע הלחץ כנראה.

Rain When I Die

New member
תנ"ך של הוצאת קורן,חובה לבגרות?

או שאפשר תנ"ך רגיל ללא פרושים ? תודה.

sky darkens

New member
עוד לא התחלתי ללמוד, רק עכשיו חזרתי מהים. :):

ואני צריך גם ללמוד את היחידה השלישית. נראה לי אני פשוט אעבור על המתכונת ואקרא קצת שאלות ותשובות. ויאללה, זה רק תנ"ך.
שבוע טוב לכולם. :)

KeReN 0R

New member
../images/Emo12.gif

יואו, אני כל כך לא מאופסת
אני רק מקווה שמחר דברים יתחילו להיראות אחרת
(אני צריכה להפסיק להיות מוזרה כזאת!השתגעתי כבר) ממש כואב לי הראש

LadyFlame123

New member
לא לחוצה בשיט../images/Emo12.gif

יהיה בסדר, אני יודעת את החומר. וגם מלכים יהיה בסדר
. כשניסיתי ללמוד בצהריים נרדמתי..פעם אחת לרבע שעה ופעם אחת לשעתיים..אבל עברתי קצת על החומר. ההורים כל היום מזיזים רהיטים בסלון
. והאמת שיצא ממש יפה וזה נראה כאילו יש יותר מקום פתאום, אבל לא רואים את הטלויזיה מהמטבח עכשיו
. אה ואתמול בטיילת היה כיף. אני וליאורה סתומות..כמה נקרענו
.

היה טוב

בערב שבת יצאתי להסתובב קצת עם אנשים בבוקר קמתי והלכתי לסבתא. היא טסה לשבועיים מי יכין לי אנטירקוט עכשיו;[ אני אתגעגע אח"כ קפצתי להדסי והיה מצחיק אצלה והכלבה החדשה שלה אוהבת אותי
מוזר כי אני מתעבת אותה חזרתי ב6 הביתה ולמדתי שעה בראשית במוצ"ש ראיתי את בוסטון- לייקרס החמישי ולא מבינה איך הלך הניצחון הברור הזה איך;[ כ"כ לא פייר!~ ואני שונאת את השדרנים הישראלים שיסתמו את הפה וייתנו להקשיב זהו מחר הבגרות ב11 מסתבר ולא ב2 אז יהיה פחות זמן לחזור על החומר אבל למי אכפת אני מוגשת על 100 [היחידה בכיתה מסתבר:p]

dcohn

New member
סעמק אני צריכה להחליט אם אני טסה לפולין או לא

וזה להחליט ברגע זה, מחר אני חייבת להודיע ואם כן אז להביא אישור. אבא הציב תנאי- אני עובדת בקיץ ומשלמת 3000 והוא משלים את מה שנשאר (עוד 3600)... ואני ממש לא יודעת מה לעשות. כל הכסף שיש לי עכשיו מתוכנן ללכת על שיעורי נהיגה. שלא התחלתי עדיין. וכלכך חיכיתי לקיץ שאני אוכל להתחיל ללמוד והתלהבתי מזה שיש לי מספיק כסף לזה ופתאום הגיע לי הפולין הזה. ואני לא יודעת מה יותר חשוב. איך אפשר בכלל להחליט על נושאים כאלה?! הסיכוי שאני אצליח להרוויח 3000 שקל במשך הקיץ קלוש, לקח לי מלא זמן להרוויח את הכסף שיש לי עכשיו, ועבדתי בשבילו קשה באמת, ככה שהדבר האחרון שבא לי לעשות כשסוף סוף מגיע החופש הקצר הזה זה לעבוד בו. מה אומרים?

dcohn

New member
התיעצתי עם בת דודה שלי...

(שהיא כמו אחות גדולה בשבילי) והגענו למסקנה שאני לא צריכה לוותר על אף אחד מהדברים. אני פשוט לחוצה יותר מדי מכל התקופה המגעילה הזאת. ועכשיו אני צריכה לישון כי אני קורסת.

זונע

New member
אני אגיד לך מה אני עושה

לא משלם 6600 שקל לפולין שזה גניבה אחת גדולה, במקום זה עובד בקיץ ונוסע עם חברים לחופשה נורמלית

gurke

New member
פולין זה לא חופשה.

אז אין מה להשוות אפילו. בכל מקרה אתה צודק, כל כך הרבה כסף לפולין זה גניבה.

dcohn

New member
ברור לי שזו גניבה,

אבל אני חושבת שאני אכעס על עצמי אח"כ אם לא אסע... וחופשה עם החברים- אני נוסעת עם החברות לקוקה קולה ווילאג' (חופשה בחו"ל עם החברות ההורים גם ככה לא ירשו לי) ועם המשפחה גם נוסעים... אז זה לא לגמרי בא במקום פולין... פשוט אצטרך לשלם חצי =\

© h i l a ©

New member
אני לא טסה

אבא שלי אמר לי לוותר על זה. נכון שזה חשוב, אבל ה7000 ש"ח האלה הם מעל לכל גבול. כבר ביזבזתי בסביבות ה4400 ש"ח על הנהיגה וזה עוד לא נגמר, וגם כשאני אעבור טסט יש עוד ביטוח שה איזה 3000 ש"ח. אה ושכחתי ששנה שעברה הוצאתי 2000 על רשיון אחר... די, לא נעים לי, כמה כסף אני יכולה להוציא בשנה אחת מההורים שלי?

למעלה