יום שבת
P P i x i e s New member 14/6/08 #2 ../images/Emo41.gif סיכומים בתנ"ך? מישהו? אין לי כלום ונראה לי אני אכשל מחר
T The Fourth Horseman New member 14/6/08 #3 אתמול יצאנו לנמל ולדיזינגוף ../images/Emo40.gif היה כיף ממש היום מתכוננים למת', מגן 007 אחרון מחר שאני חייב להפציץ בו. בהצלחה לכל מי שעושה תנ"ך
אתמול יצאנו לנמל ולדיזינגוף ../images/Emo40.gif היה כיף ממש היום מתכוננים למת', מגן 007 אחרון מחר שאני חייב להפציץ בו. בהצלחה לכל מי שעושה תנ"ך
ת תמיר1991 New member 14/6/08 #21 היה נחמד ../images/Emo45.gif מתי המגן שלך? אני בחופש מתימטי עד הבגרות
T tink 16 New member 14/6/08 #5 ../images/Emo203.gif היסטוריה. מזל שיש ממש שבוע חופש עד רביעי [כולל]..אחרת לא היה מצב שאני אסיים את הכל למתכונת.
../images/Emo203.gif היסטוריה. מזל שיש ממש שבוע חופש עד רביעי [כולל]..אחרת לא היה מצב שאני אסיים את הכל למתכונת.
R RoRiL New member 14/6/08 #6 יום של תנ"ך.. (או שלא) לפחות מוגשת על 97! מישהו מבין את החוק והחברה במקרא?! אני לא מבינה שם כלום!
C c h a r m e d b o y New member 14/6/08 #7 יש לך את פלורה? יש שם הסברים ממש טובים אם לא תשאלי איזה חוקים ואני אנסה להסביר...
D Double U New member 14/6/08 #11 דווקא בחוקים אני טוב חורבן גלות וגאולה והמאבק לחברה מוסרית פשוט לא ניתנים לקליטה:\
C c h a r m e d b o y New member 14/6/08 #8 תנך תנך... נשארו לי חוקי מלחמה והמוסר שמכריע את גורל העם [בני ישראל הטיפשים ):] ואז לענות על שאלות...
תנך תנך... נשארו לי חוקי מלחמה והמוסר שמכריע את גורל העם [בני ישראל הטיפשים ):] ואז לענות על שאלות...