../images/Emo39.gifdogberty יקר
קראתי בעיון את החומר שצירפת, ומצאתי לנכון לפנות אליך, על מנת להזהיר אותך, ואולי אף לתת לך מעט רקע על הפורום שבחרת לכתוב בו. גם אני לא ותיקה במיוחד בפורום, ולא דרוש זמן רב בכדי להבין מיהם משתתפיו, מהי רמתם השיכלית והמוסרית. כפי שכבר יכולת לראות, התגובות שהתקבלו לדברייך (L7 וpreacher, נראה כי אחרים התעצלו מעט...) הינם: "לא נכון" ו"בולשיט", תוכל להמתין לתגובות נוספות, או אולי להצטרף כמשתתף קבוע, וכך להחשף לנאמר בעצמך, או שתוכל להסיק, כבר מהתגובות הקצרות (כמובן...) שקיבלת, עם מי יש לך עסק... נהניתי מאוד לקרוא את דברייך, בין היתר כתבת על בחירה, ובכן... גם אנשים פה משתמשים בבחירה בכל רגע נתון, אלא שהם, בשונה מאיתנו, בוחרים להתעלם מההגיון, להתעלם מידיעות ברורות, מעובדות מובהקות הניצבות בפניהם, וכמו שאתה ואני יודעים... כח הרצון חזק מאוד, אולי הוא אחד הכוחות החזקים ביותר שמובילים אותנו בחיינו בעולם הזה... והללו בוחרים שלא להקשיב, בוחרים שלהתעלם מההגיון האנושי הבריא מתוך רצון מתוך בחירה, ולכן, על אף שנרצה, לא נוכל לגרום להם לראות, להבין או לקלוט כל מסר מסוג שהוא, עד שיהיו מוכנים לכך... עד שירצו בכך... קיימת כאן כפירה נוראית... אנשים היוצאים למלחמה בהגיון, ובערכי מוסר כה רבים שאתה ואני זכינו להכיר, לכן זכור את דברי והיזהר... אולי חבל על מאמציך, מאמצינו. אגב, בחרתי לחזור אליך על גבי הפורום, ולא בתגובה אישית, על מנת שתוכל להיווכח בעצמך לתגובות שדברי יגררו... ושוב, להבין מי כותב כאן... חזק ואמץ בכל אשר תפנה. השם יברך אותך.