החוקה
...

beatman

Member
../images/Emo6.gif

מי שם את עצמו מעל החוק ?? מכל ההכרויות שלי עם אנשי שמאל,הם מתנהגים כמו קומוניסטים סתומים ורמאים.

Nike07

New member
אתה כולו מכיר שמאלני אחד

אני מכיר הרבה ימניים השהם פשוט פאשיסטים.

beatman

Member
אתה חי באשדוד כדי לעשות דוקא ??

כי זה מה שהערבים בטוחים בו
מה הקשר חיי אדם ואדמה ?? אתה לא רוצה שחייל יגן עליך בשטח ששייך לך לפי הבטחת ה' ולפי עובדות היסטוריות

Nike07

New member
מה אתה זאב מכיפה אדומה?

גם הוא חשב שהכיפה שלו כי היא עברה לידו. איזו הבטחת ה'???? גם להם אללה הבטיח הרבה נו אז????נלך להגיד להם משהו כמו "אללה הבטיח אללה איכזב אללה צריך להתחלף"???????? העובדה היא שיש ישראלים, יש פלשתינאים ויש אלפים הרוגים. צריך לפתור את זה ולא להיזכר בה' רק כשרע לנו.

Nike07

New member
למה כל מדינות העולם הדמוקרטי

כן יכולות לכתוב חוקה וישראל לא? למה ישראל חייבת להיות תמיד שונה במובן השלילי ולא במובן החיובי?

Nike07

New member
אז בגלל זה שהם מושחתים

לא להפוך את המדינה הזאת לדמוקרטית?

Vrock

New member
המדינה הזאת, מתוקף תפקידה

לא יכולה להיות דמוקרטית לחלוטין. חוצמזה, איך אתה יכול להגיד שאנחנו מדינה כ"כ דפוקה? קודם כל-דמוקרטיה זה לא מי יודע מה. אין אלטרנטיבה, אז זה מה שמנסים לעשות. חוצמזה-בצרפת הייתה פעם דמוקרטיה-עכשיו יש חוקים סטאליניסטיים נגד הדת. בארה"ב חופש הביטוי מרשה לקיים מצעדים של נאצים באמצע הרחוב. מה טוב בזה?

Nike07

New member
אין דבר כזה דמוקרטית לחלוטין

יש דמוקרטיה- ארה"ב ויש לא- ישראל. אז אם בארה"ב מותר לקיים מצעדים של הנאצים זה עדיף מאשר שישפילו אותך בגלל שאתה לא יהודי. או שתקבל יותר זכויות כי אתה חרדי לובש שחור. שם גם אם אתה יהודי רוסי אוזבקי אינדיאני הודי ארגנטינאי או כל אחד אחר תוכל ללכת ולעשות את המצעד שלך. פה אם אתה לא חרדי אתה עושה את המצעד שלך במדי צבא 3 שנים (הבנות החמודות עושות שנתיים כמובן) והחרדים איפה שהם רוצים ומתי שהם רוצים. אז מכל זה לדעתי(!) עדיך דמוקרטיה.

AeroSlash

New member
וואי ../images/Emo51.gif ../images/Emo70.gif

זה מעולה.. אתה הולך לקחת חלק נכבד בנאום שלי

Nike07

New member
תמיד שמח לעזור

איזה כבוד!!!אני כולי מסמיק...בהצלחה שיהיה לך.לפחות מישהו מעריך מה שאני כותב.

AeroSlash

New member
תודה תודה :))

אני אצטרך הרבה הצלחה עם המורה ה"מתחשבת" שלי

Nike07

New member
אני מקווה שהמורה שלך לא דתיה

כי את יודעת איך זה אצלם. אם היא דתיה אני ממליץ לך (בשביל הציון בלבד כמובן!!!) לקחת את כל מה שכתבתי ולהפוך את זה. כי כדי לרצות דתי חייבים או כסף או לשקר. כסף אני לא מציע לך שתציעי לה(את מבינה למה) אז תצטרכי לשקר. ואם הרבה הצלחה לא יספיק לך עם המורה שלך אז אני מאחל לך המוווווווווון הצלחה. מקווה שזה יספיק:)

למעלה