רעיון!

t a l talim

New member
הבהרה קטנה-

רעיון התחרות איננו למי יצאה היפה ביותר, אלא לקבוע קטגוריות של מקוריות, הסברים מפורטים וכו', והשופטים כמובן תהיו אתם. (אין לי מושג עדיין איך, אבל אם נצטרך- נמצא פיתרון...)

באבלו

New member
טל - קצת חולקת עליך...

בנוסף לכל מה שנימקתי למעלה אני חושבת שהסברים מפורטים צריכים להיות חלק בלתי נפרד מהתנאים להעלאת העוגה בלי שום קשר לתערוכה או תחרות, ובטח לא כקריטריון לניצחון. שוב - הלימוד וההעשרה הם התרומה העיקרית למשתתפים בתערוכה בפרט ובפורום בכלל, אני חושבת שהסברים צריכים להיות חובה בלי קשר למה יבחר.

t a l talim

New member
עלי שתי האפשרויות מקובלות-

אני לא מביעה כלל עמדה בנושא. ההחלטה בידיכם, אם כי כמובן הכל פשוט יותר ללא תחרויות ופרסים... כפי שקראת, יש דעות לכאן ולכאן- וההחלטה תתקבל בסקר. וכמובן, מה שבאמת חשוב- כפי שכתבת- היא היצירתיות, ההפריה ההדדית, הלמידה והשיתוף. הרי לשם כך אנחנו כאן, לא? מי שמצביע - משפיע...

רעיון מעולה הולכת להצביע ../images/Emo45.gif

כבר אני מתלהבת כי אני רוצה להכין עוגות ויש לי גם המוןןןןןן רעיונות.

1הילונת

New member
אפשר להציע רעיונות????

דבר ראשון - החגים הקרובים - יום העצמאות ושבועות... נושא אחר שבעיני הוא יפה - "עוגה אגדה" - כל אחד והאגדה שלו (נניח - כיפה אדומה, עמי ותמי...) נושא אחר - גן חיות - שוב, כל אחד והחיה שלו... ברבי - כמובן, נושא נהדר... בלאו הכי אני רוצה להתנסות בזה בקרוב... עודה לעונות השנה - כל אחד יוכל להנציח את העונה שלו בדרך שלו... זהו לבינתיים

שגיגאיה

New member
רעיון מצויין!

אני בעד תערוכה. תחרות..רק תוריד לי את החשק כי אין לי סיכוי..

ענתבר

New member
גם אני מצטרפת מפה!!1

למרות שבעוד חודשיים אני אורזת וייקח לי לפחות חודשיים שבהם אהיה מנותקת עד שיגיע המחשב לארץ, אני בפנים!!! השאלה היא מה אעשה עם העוגות אח"כ?! אולי אתרום לגנים ולביה"ס של הילדים פה. ולכן - הרעיונות בעיניי הם משהו לסיום שנת הלימודים, חגים (אלה שנותרו עד לסוף השנה), קיץ, אולי זהירות בדרכים... והכי הכי חשוב - בתחילת מאי יש לבן הקטן שלי יומולדת ולו אני אכין עוגת - איך לא? עוגת טיגר וחבריו - באחו!!!
חברות, יופי של רעיון!!!

הרעיון מצויין אבל נראה לי שהתחרות

מיותר לדעתי. אולי תחתרות כל כמה חודשים ולא כל חודששכן יהיו פה כאלו שיתיאשו נראה לי לעומת כאלו שכל הזמן יצליחו... חבל,

עמיתושש

New member
כולם כבר הצביעו?????????

טל כבר אמרה שלא המראה הסופי יקבע את התוצאות אלא יהיו קריטריונים נוספים. אני חושבת שעניין התחרות יוסיף עניין לנושא וידרבן...ולא הזכיה כמו ההשתתתפות... הפרס זה בעצם צ'ופר. טל, הרעיון של עוגת החודש... מעולהההההההה מה עם שמות ????? אני הצעתי שמות בתחילת שרשור זה.

brownie65

New member
מה הפחד מתחרות?

זה לא בית ספר, אין כאן ציונים, ולא צריך להראות הישגים להורים. אלמנט התחרות רק יוסיף עניין ויגביר את האתגר, לדעתי.

התגשמות

New member
וואו

טל רעיון מדליק אפילו יעזור לכל אלה שבעיקר קוראים (כמוני) תודה

שושkה

New member
הי, לא הייתי פה כמה ימים וכמה

הפסדתי!!! איזה רעיון מעולה. מקווה שיהיה לי זמן להשתתף...

למעלה