רעיון!

t a l talim

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gifרעיון!

אז ככה... נכון שרובנו פה מחפשים אירועים ותירוצים לקישוט עוגה? יש לי רעיון, ואשמח לשמוע את דעתכם: אחת לחודש, בתאריך קבוע, אפרסם נושא חדש, ולמעוניינים להשתתף יהיה חודש ימים לעצב עוגה המתאימה לנושא. כל שעליכם לעשות הוא לצלם את העוגה בשלבים, (כדאי להוסיף גם הסברים כתובים), ובתאריך קבוע נוסף יעלה כל מי שבחר להשתתף את העוגה שיצר, כולל השלבים. כך נוכל להתמקצע בכל חודש בנושא ספציפי (למשל- ברבי וכו'). אני מניחה שיעלו הרבה שאלות בנושא, הרבה רעיונות מפרים ומעניינים- ובסוף כל חודש יתווסף לסעיף השירשורים המעניינים בקישורים שירשור נפלא ומלמד. ועוד שאלה- ישנה אפשרות שזה יהיה מעין נושא חודשי שנעסוק בו ובסופו תערוכת תמונות והסברים, וישנה אפשרות להפוך את העניין לתחרות, כשהזוכה יקבל מתנה (איך לא?) סדנאת עוגות חינם בסטודיו "טלטלים". אשמח לשמוע את דעתכם- - האם הרעיון נראה לכם? נראה שיהיה שיתוף פעולה? - תחרות או תערוכה? - רעיונות לנושאים המעניינים אתכם... - ואם כבר- רעיונות מקוריים לשם קבוע לעניין. אשמח לכל תגובה!

ועוד רעיון...

אם למישהי מחברי הפורום ארוע מיוחד והיא צריכה לעשות עוגה מיוחדת ניתן לבקש שזה יהיה הנושא החודשי וכך זה יקל עליה את המחשבה והעבודה על אותה עוגה. הרעיון לתחרות פחות נראה לי מכיוון שרובנו כאן מתחילים ורק בודדים הם מקצועים ולכן לא ניתן להשוות את הרמה הסופית בין כולנו....

ויקי222

New member
רעיון טוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאבל

תחרות גם לי פחות נראה בזה אני מסכימה עם ליהי ולא אחרת

יופי של רעיון...

כדי שיותר אנשים ישתתפו, הייתי ממליצה על תערוכה ולא תחרות, שתהפוך את העניין להרבה יותר מסובך (קטגוריות, שופטים וכו'). אפשר פעם בכמה חודשים לבחור את העוגה הנבחרת מבין אלו שנבחרו כל חודש... (ממש כמו באתר של ווילטון), ואז לחלק פרס...

עמיתושש

New member
רעיון נפלא...וקצת תגובות...../images/Emo24.gif

- האם הרעיון נראה לכם?.....בטח שנראה לי נראה שיהיה שיתוף פעולה?..אני חושבת שיהיה שיתוף פעולה, אני מבטיחה להשתתף. - תחרות או תערוכה?...תחרות נראה לי יותר אטרקטיבי. - רעיונות לנושאים המעניינים אתכם...הכל - ואם כבר- רעיונות מקוריים לשם קבוע לעניין...רעיונות לשם: עוגת החודש העוגה החודשית, עוגות, מה החודש?, תחרות הרעיון החודשי... חביבת הקהל (במקרה והמשתתפים בפורום מחליטים) חביבת הקהל החודשית... אם יהיו לי רעיונות אני אעדכן אתכן...כרגע זה מה שעלה במוחי.

דלית 3

New member
רעיון נפלא אבל הפרס מוזר ...

סדנה חינם צריכה להינתן למפסידה- לא?

osni

New member
גם אני מצטרפת , רעיון נפלא ../images/Emo77.gif

ובהזדמנות זו , שלום לכולם !

lala g

New member
רעיון מצויין

רעיון מצויין שיוסיף לידע ועם הזמן למקצועניות וגם סיבה למסיבה לעוגות

yeya

New member
נשמע רעיון מגניב

אני בעד קצת תחרות - בתנאי שהיא תהיה בונה ולא תגרום לתחושות מרמור בין המשתתפים

shtuzit

New member
אכן רעיון מעולה!

גם אני בעד קצת תחרותיות.וצריך למדוד גם מקוריות וגם רמת ביצוע.

באבלו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני בעד, רעיון מצויין

אני נוטה יותר לכיוון התערוכה, כפי שליהי אמרה הרעיון של קטגוריות, רמה לא קבועה ומי שופט נראה לי בעייתי ותפל. העיקר הוא ההפרייה ההדית, סיעור המוחות, למידה משותפת - התחרות אליי מדברת פחות... הענות? בטח
רעיונות? מיליון - רק תקביעי תאריך ונפציץ...

t a l talim

New member
../images/Emo51.gifתודה על כל התגובות!

סיכום קטן: - הרעיון יוצא לדרך!!! - תחרות או תערוכה- אפתח סקר למעלה (בשורה הכחולה). בבקשה הכנסו והצביעו! ההחלטה שתתקבל ביום שישי- היא ההכרעה הסופית. ביום שישי אפרסם גם את הנושא, ונתחיל ליצור! - אשמח מאוד לשמוע נושאים שנראים לכם, שמעניינים אתכם, שיגרמו לכם לרצות לרוץ לאפות עוגה... חג שמח!

למעלה