סקר חדש......

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיא קיר..

אני לא מבין מה כ"כ הכעיס אותך בהופעה
הנשיקה
, אני לא מבין מה מפריע בזה...כאילו, זאת דעתך וזה זכותך...אבל מה כ"כ מוזר בזה
ההופעה שלה (מלבד הנשיקה נניח) לא הייתה כ"כ זנותית... יחסית להופעה של לפני שנתיים עם הנחש, אפשר להגיד שהתלבושת היום זה בגדים מלאים לעומת הופעות אחרות...השיר היה פשוט מקסים....היא הייתה שם יפה וסקסית כמו תמיד.. אז אני לא מבין מה כ"כ מגעיל בהופעה... וגם אני הצבעתי

Golden apple

New member
אתה שואל ואתה כבר ענית!

בדיוק על זה היה מבססת את הקריירה שלה.... ומוזיקה נשאר שמה מאחור...

i4britney

New member
טוב אל תבלבל את המוח...

ההופעה הייתה מצויינת ואת/ה לא יודע מה המין שלך אפילו יותר מידי ביקורתי/ת , קיצר אם לא נאה לך אל תעריץ/י אותה זה הכל!!!

itay 16

New member
כשראיתי תתמונה חשבתי שזה מזה זנותי

אבל מי שרואה תהופעה רואה שזה אפילו לא שניה זה ממש לק קטנציק כזה בשביל המצלמות עוד תרגיל תעמולה של בריטני אבל שימו לב זה לא איזה נשיקה של דקה! זה ממש תיק ונגמר אז זה ממש ממש ממש לא נורא

raimond4

New member
בריטני נראתה פצצה

פצצהאיזו הזדמות להופיע עים מדונה

../images/Emo41.gifתחדש על העברית../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

וזו פעם ראשונה שאני מגיב על ההופעה
היא הייתה ממש ממש יפה
אבל לא מתקרבת להופעות האחרות של בריטני
ממש לא
והנשיקות...
.. אוייייייייי
מדהים

../images/Emo41.gifשום חבל..

אני לא מבין מה הקטע.. ההופעה היתה מצויין והנשיקה הייתה לא כזאת ביג דיל.. בסה"כ צרפתית בין שתי בנות.. מה הקטע

Golden apple

New member
אלוהים אוסר על משכב זכר עם זכר

וכמובן נקבה עם נקבה.... נכון בת אל?

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאויש...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifועוד אויש../images/Emo70.gif

קודם כל, יש הבדל בין "משכב" לבין נשיקה... לפי מה שאני יודע אין חוק שאומר שאסור לנשק את המין הזה... איזה שטויות אתה מדבר עכשיו.... וגם לגבי "משכב" לא כתוב משהו כזה..זה לא מדויק

Golden apple

New member
ככה אומרים..

וזה לא ממש הקטע פה...זה אפילו די היה בצחוק.. אבל ברצינות, זה דווקא נאמר במפורש! אבל גם יונתן ודוד הגדולים היו "משחקים" ביחד.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה היה בצחוק אבל ברצינות../images/Emo35.gif

ולפי מה שאני יודע בתנ"ך וזה 76 (
) דוד לא נצלה בגיהנום, נכון

Golden apple

New member
ובקשר לדוד, אני לא יודע איפה הוא!

אה אני אפילו זוכר קטע מהקינה (אם ככה רושמים את זה) וואייי אל תתפסו אותי במילה לא למדתי תנ"ך מכיתה א'. "ודוד ויונתן הנאהבים.." בעצם לא נראה..

TetiBETTY

New member
אלוהייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד פרשן כמוך לתורה,והתורה הייתה מחוללת. אני מתביישת לקרוא את זה....אפילו שזה בהומור....=/

למעלה