~סכמ"ש~

Guid

New member
../images/Emo62.gif ~סכמ"ש~ ../images/Emo62.gif

כמו שכתבתי בשרשור תודות לסמדר ומיקי- אני ממש מצטער על זה שאני לא מגיב כמעט בפורום. אני פשוט בסמסטר האחרון של הלימודים, ואני מנסה להכריח את עצמי להשקיע יותר מבדרך כלל...
אז לכל מי שעלה רמה, התחדש בציוד, או סתם היה מאושר בגלל משהו שקרה לו לאחרונה- שיהיה במזל טוב! D: ועכשיו סכמ"שו! -------------------
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמסכמ"ש~!../images/Emo41.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שלישי! היום הכי מושלם בעולם! קודם כל הלך לי מעולה במבחן בלשון, אח"כ הלכתי לרופא שיניים וקבעו לי תאריך להוריד את הגשר -10.1.2011! אח"כ הלכתי לסדר את הריצ'רצ'ים שנקרעו לי בתיק של הבית ספר ואז קיבלתי משכורת ופינקתי את עצמי בפרוזן יוגורט מיוחד כזה! *-* אושר! אני עדיין בהיי מהלהוריד את הגשר!
- הדבר שהכי הצחיק אותי: כ"כ הרבה דברים חחח לפעם הבאה אני אשתדל לזכור אחד...
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: כי פשוט ככה!
- הפדיחה השבועית שלי: חסר?
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: משתנה כל הזמן, כרגע, Paparazzi
- הספר הכי טוב שקראתי: The Giver- זה הספר היחיד בעצם שאני קורא בשיעורי אנגלית...
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: פרק בFamily Guy שפשוט הרג אותי!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: הפרוזן יוגורט המיוחד... תענוג!
- התחדשתי ב: תאריך להוריד את הגשר וריצ'רצ'ים חדשים לתיק
- הדבר שהכי הפתיע אותי: התאריך להוריד את הגשר אין דברים כאלה...
- התאכזבתי בגלל: 65 בבוחן... FUCK YOU!
- התעצבנתי בגלל: שום דבר לא יכול לעצבן אותי בשבוע כזה מעולה
- בכיתי בגלל: מצחוק
יש לי כיתה של חולים
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: -
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לקבוע תאריך להוריד את הגשר *-*
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הרופא שיניים שלי וההורים וחברים!
- רציתי להגיד תודה ל: רופ"ש שהביאני עד הלום ולאימי היקרה ששילמה על קיבועים לשיניים!
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יעבור בטיל ונגיע ל10.1.11
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: היה שווה לשם את הגשר הזה רק בשביל הרגע שאומרים שאפשר להוריד!

Guid

New member
אוי,

לרגע החזרת אותי לתקופה של הגשר... וואי, זה היה כזה מעצבן... XD מזל טוב על התאריך!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתודה תודה ../images/Emo6.gif

כמה זמן היה לך? ואיך בכלל מורידים את הדבר הזה?

Guid

New member
היה לי שנה וחצי בערך.

ותאמין לי, אני לא זוכר איך הורידו אותו, אני פשוט זוכר את ההרגשה שאחרי...
אין דברים כאלה, איציק, תאמין לי. זה כאילו יש לך פה אחר לגמרי ממה שהיה לך קודם... XD שטכנית, זה די נכון...

../images/Emo209.gifואו אני מקנאה O:

לי אמור להיות שנתיים, ואיך ששמעתי על אורטודנטים הם תמיד דוחים את ההורדה של הגשר יש לי לפחות עוד שנה וחצי T.T

Guid

New member
בסופו של דבר זה ירד,

דווקא האורטודנט שלי לא סחב בכלל, לפי מה שאני זוכר. פשוט זה נושא רגיש, ועדיף להשאיר את הגשר עוד קצת, לפעמים, כדי שלא יהיה מצב שאחרי כמה חודשים הפה ייגדל והשיניים יקבלו עוד צורות... P: יהיה בסדר!

עידן אל תדאג../images/Emo8.gif

העיקר שתלמד טוב ושיהיה לך המון בהצלחה, אני בטוחה שתחזור אלינו כשתהיה קצת יותר פנוי
השבוע בחיים: אתם יודעים איזה זה שבוע לפני שיוצאים לחופשה
היה שבוע ארוךךך
היום הכי כיפי היה: אתמול
ממש התגעגעתי כבר לחבר שלי
היה טוב לראות אותו
הדבר שהכי הצחיק אותי: משהו בעבודה
הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא בדיוק |מאזניים| הפדיחה השבועית שלי: מממ השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לא כרגע
הספר הכי טוב שקראתי:
הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: פרק אחרון של הטלנובלה שלי
הדבר הכי טעים שאכלתי: קומבינציה צימחונית
התחדשתי ב: סתם דברים קטנים הדבר שהכי הפתיע אותי: אבא שלי... בערך... התאכזבתי בגלל: עצמי התעצבנתי בגלל: לא זוכרת בכיתי בגלל: קשה להסביר ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לא היה האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ניר, בתאלה וטל
רציתי להגיד תודה ל: לכם למעלה
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אילתתתתתתתתתתת
השבוע במשחק: לא יצא לי לשחק
תחזית לשבוע הבא: אני באילת עד יום חמישי, לא יודעת אם יהיה לי זמן בסופ"ש... לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: עוד שבועיים וחצי בערך חנוכה, מה עם מפגש

למעלה