../images/Emo62.gif ~סכמ"ש~ ../images/Emo62.gif
כמו שכתבתי בשרשור תודות לסמדר ומיקי- אני ממש מצטער על זה שאני לא מגיב כמעט בפורום. אני פשוט בסמסטר האחרון של הלימודים, ואני מנסה להכריח את עצמי להשקיע יותר מבדרך כלל...
אז לכל מי שעלה רמה, התחדש בציוד, או סתם היה מאושר בגלל משהו שקרה לו לאחרונה- שיהיה במזל טוב! D: ועכשיו סכמ"שו! -------------------
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.
כמו שכתבתי בשרשור תודות לסמדר ומיקי- אני ממש מצטער על זה שאני לא מגיב כמעט בפורום. אני פשוט בסמסטר האחרון של הלימודים, ואני מנסה להכריח את עצמי להשקיע יותר מבדרך כלל...