יש לי רעיון!

Papito

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון!

בואו נפתח בפורום מדור גלריות, ויהיה שם את התמונות שפיירמן ועוד איזה אחד צילמו יהיה תמונות של חברי הפורום ושל עוד דברים שקשורים לב"ש..

Superdror

New member
רעיון לא רע......

אך אם תשים לב ישנו כבר שרשור לתמונות של העיר...... אפשר להוסיף תמונות של חברי הפורום, אבל בשביל זה אני צריך להצטלם כמו שצריך , כל התמונות שיש לי במחשב זוועתיות כמעט כמוני :(

Papito

New member
שוקו?

אהלן, לא ראיתי שהצטרפת... עכשיו יש לך עוד פורום להכנס חוץ מכלי נגינה

Papito

New member
אוקיי צ´מעו...

ליקטתי 29 תמונות של העיר משרשורים והודעות קודמות אני חושב שזה מספיק לבינתים לתמונות של העיר לךא כולל חברי פורום, מסיבות,ETC למי אני צריך למסור אותם כדי שיעשה משהו?

crovee

New member
רעיון טוב...

רק שחוץ משלושה אנשים אני יודעת איך כולם נראים...

יה מאן!

סופסוף יש לי עוד משו לעשות חוץ מלחכות שאנשים שמתווכחים אם זה מינורי או מז´ורי יכתבו הודעה... טיהי.

fireman

New member
הרעיון ישן

התמונות המדוברות עדיין ממתינות להקמת גלריה לפורום זה הבעיה היא ש29 תמונות כפי שציינת בהודעתך אינן מספיקות לפתיחת גלריה מניסיון עדיף לא לפתוח גלריה מאשר לפתוח אחת עלובה יש צורך בהעשרת מאגר התמונות הטבעי בפורום קודם ואחר כך לבנות גלריה מפוארת אם יואילו בטובם חברי הפורום שברשותם מצלמות דיגיטלית לצלם קצת ברחבי העיר אני אודה להם מאוד גלריה תוקם, ראו זאת כהבטחה אישית שלי כאשר התכנים יצדיקו הקמה של אחת כזו

Papito

New member
יש את ה29 תמונות שליקטתי

אבל היו הרבה יותר בארכיון של הפורום פשוט לא אספתי את הכל יש את התמונות מההופעה של ניוקלר דיזז ובקרוב של אנומליה אפשר להגיע לגלריה של 70 תמונות

fireman

New member
ושוב...

29 תמונות זה מעט, גם 70 תמונות זה מעט לגבי התמונות מההופעה, עם כל הכבוד לצלם שהשקיע בצילומים ובסריקה רוב הצילומים באיכות נמוכה מאוד

punktx

New member
לדעתי.

בנסיבות שההופעה מתרחשת בחושך,יש התפרעות רבה מכל כיוון, המצלמה היא מצלמת סטילס רגילה, צילום הוא לא בראש מעייני הצלם באותם רגעים, כשיש הגבלה על גודל תמונה בתפוז, אני חושבת שאלו תמונות סבירות בהחלט. סהר.

Black Cat

New member
אממ סהר..

התמונות שלי דווקא יצאו ממש טוב, והן צולמו באותו זמן שאת צילמת.. פשוט הייתה בעייה במצלמה של ורד

Superdror

New member
גודל התמונות לא אמור לשנות הרבה.

את יכולה לשמור אותם בפוטושופ במותאם לאינטרנט, את שולטת על האיכות והכל ומגיעה לאיכות מאוד טובה וממש קרוב לנפח המותר על ידי תפוז, אם עשית זאת..... אז אוקיי, כנראה שאין הרבה מה לעשות, אם לא, יש מה לעשות ושנית, התמונות באמת כהות, אולי חשבת לנסות להוסיף להן מעת אור ?.. בכל אופן, הייתה לך כוונה טובה ואני מעריך את כוונתך הטובה.

Superdror

New member
סתם ניחשתי כך.....

ונתתי הערכה כזו..... "אם עשית כך.... " בכל אופן, לא משנה זה פשוט שאני יודע שרוב האנשים שסורקים ומתעסקים בזה אוהבים לעבוד עם פוטושופ, קלה(לא תמיד),נוחה, ובעלת אפשרויות בלתי מוגבלות. בכל אופן, הייתה לך כוונה טובה וכל הכבוד לך, אני לא חושב שלמישהו פה ישנה הזכות להתלונן על איכות התמונות!

crovee

New member
בדיוק...

הייתה כוונה ויש תמונות, ואפילו כאלה שמתעדות הכל. אני לא מבינה מה הבעיה עם הצילומים האלה. אף אחד לא אמר שהצלמות שצילמו את התמונות האלה עברו קורס כלשהו ו\או שהן מצטיינות בצילום. לתשומת לבכם. וחוצמזה... 70 תמונות זה די והותר לגלריה. יש גלריות בפורומים אחרים (עיין ערך רוק ומטאל, פיות שדונים וכל השאר, בשמאניזם ופגאניזם לפי דעתי אין בכלל גלריות), שכל גלריה מכילה 12 תמונות. וכן, אלה תמונות של חברי הפורום, או תמונות שהורדו מהאינטרנט (חלקן ברמה גרועה) וציורים של חברי הפורום וכן- גם הם לא באיכות הכי טובה.

fireman

New member
אם כולם יקפצו מהגג

גם את תקפצי? כל מילה נוספת מיותרת

למעלה