יש לי רעיון!

crovee

New member
שונאת את הדוגמא הזאת.

ויש הבדל של שמיים וארץ בין לפרסם תמונות בפורום, לבין לקפוץ מהגג. ככה לפחות אני חושבת. מכיוון שכתבתי תגובה ארוכה עוד לפני זה והיא פשוט לא נשלחה אני אקצר: אם אתה רוצה שהפורום שלנו יהיה הכי גדול, הכי פעיל והכי מאורגן ומלא תוכן בתפוז (ככה לפחות השתמע מההודעה שלך), צריך להתחיל מאיפושהו.

fireman

New member
תראי חמודה

אני ואת יכולים להמשיך ולהתדיין על כך גם שבוע שלם. אני לא מוצא שום הבדל בין האנלוגיה שהבאתי למה שאת טוענת לפעמים ללכת עם הזרם ה לא הדבר החכם לעשות. הפורום שלנו לא יהיה הכי גדול והכי פעיל אף פעם, בלי שום קשר לקיומה או אי קיומה של גלריה, בפורום מתגייסים אין גלריה בכלל שהוא עדיין אחד מהפורומים הכי גדולים בתפוז, לפורום כבאות למשל יש את אחת הגלריות הכי גדולות בתפוז והוא לא בין הפורומים הגדולים ואני חושב שזה מבהיר את הנקודה היטב הפורום יהיה מאורגן ואיכותי כאשר יהיה עם מה להתחיל כרגע, אין עם מה להתחיל וזו עובדה, מה גם שהתמונות שהעליתי לפורום בזמנו לא צולמו על ידי ואין לי שום זכויות פרסום עליהן (דבר שאגב נלקח בחשבון בצורה מאוד מאסיבית מבחינת הנהלת הפורומים) בינתיים אתם מוזמנים להמשיך ולהרחיב את מאגר התמונות כאן בפורומים, בעיקר צילומים מהעיר. שבת שלום

Black Cat

New member
כן... IאבוקדוI

פשוט הייתה בעייה עם הפלאש של המצלמה.. יש כמה טובות.

למעלה