יום שלישי!!!

Tom Sawyer10

New member
../images/Emo45.gif

רק חבל שבגלל שהאוכל הצמחוני לא אכיל דוחקים בי לאכול בשר... טוב... כנראה שאני אשלב גם וגם
עכשיו יש לי שעה חופשית כי המורה שלי להסטוריה (המורה הכי טובה שהכרתי!) נקעה את הרגל והיא עכשיו בצילומי רטגיין... חבל שלא סיפרתי לה על קרינת בטא שיוצאת מההקרנות...

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifבשר זה רצח../images/Emo10.gif

אני לא מסוגלת לאכול בשר.. במקום שניצל אני רואה את התרנגולים עומדים על הצלחת
ח ואצלי המורה להיסטוריה זו המורה הכי גרועה

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifכל יום ניהיה יותר מרדים מהשני../images/Emo199.gif

אנגלית 2X - היא עשתה איזשהו העברת מקומות ובכלל לא ידעתי שזה מקומות קבועים בסוף נתקעתי ליש איזה ילד אחד מהכיתה
, וקראנו טקסט משעמם . גאומטריה 2X - למדנו על קטע אמצעים שלמדתי את זה כבר.. ושוב לקח לה את כל השעתיים לפתור 3 תרגילים ... ודווקא את הקטעים שאני לא מבינה היא לא פותרת O: תנ"ך - לא הבאתי ספר כי לא היה לי כוח לסחוב חחח , ומסתבר שחלק מהאנשים חשבו שיש באותה שעה ביולוגיה בגלל בעיה עם המערכת.. אז היה לי תירוץ
D: תסריטאות 2X - השיעור הראשון שלנו:] , המורה כתבה כל מיני מילים על הלוח והיינו צריכים לבחור מילה אחת ולכתוב סיפור קצר ב10 דקות.. כתבתי על איך שכנעתי תהורים שלי לאמץ כלבה והיא הכריחה את כולם לקרוא תסיפורים שלהם ובסוף עשתה הצבעה של מי הכי יפה
אף אחד לא הצביע לי אבל טוב הוא לא היה כזה יפה חחח . ביולוגיה 2X - זה היה אמור להיות שיעור מעבדה אז הבאתי מחברת אחרת ובסוף זה היה שיעור רגיל .. וגם שכחתי תמשקפיים שלי אז לא ראיתי כלום
ומ-מ-ש השתעממתי ולא הקשבתי בכלל כי היא התחילה להגיד כל מיני מילים ארוכות
אז ציירתי כל השיעור....

larisa125

New member
היום שלי../images/Emo54.gif

היה סביר לגמרי. השיעורים הראשונים הלכו כרגיל, למדנו וכו', בשיעור אלקטרוניקה כרגיל לא עשינו כלום, הבנות ישבו בכיתה במזגן והבנים עשו ספירת מלאי של כל המכשירים בכיתה. בשיעור ספרות היה משעמםםםםםםםםם אז כתבתי רשימה של כל הדברים שאני צריכה לעשות כשאגיע הביתה ( אני עושה רשימות לכל דבר
) וכשחזרתי הביתה בשלוש : ישבתי על המחשב, אכלתי, עשיתי שיעורים של בר אילן, עשיתי שיעורים של בית הספר ועכשיו אני שוב פה
לילה טוב

למעלה