יום שלישי!!!

Tom Sawyer10

New member
../images/Emo62.gifיום שלישי!!!../images/Emo62.gif

אז איך היה היום בביצפר??? כל החפירות והאירועים המיוחדים של היום- לכאן!

asaf105

New member
נממ.. סתם יום פשוט כזה

שעת אפס ספורט, פשוט לא יאומן כמה הזעתי!
למה להתעלל בנו? כבר עושים לנו מקלחת זיעה על הבוקר?? לפחות יום חמישי יהיה לי חלון אחרי ספורט, אז אני אלך הביתה D: שעה ראשונה לשון, ואז שעתיים תנ"ך(הסבל
) ואז שעתיים אנגלית ואיזה באסה, שינו לנו איזה שעתיים במערכת, והעבירו לי שיעור ערבית ליום שישי, כאילו מה הקטע?? אני אבוא לבצפר ביום שישי רק לשעה אחת?? קשה להעביר אותה לאיזה שיעור באחד מהימים הקלים שלנו(חח יש לי מספיק ימים קלים)

noam270

New member
אופסי, שלח בלי תוכן../images/Emo6.gif...

בכל מקרה, היום היה יום די מעצבן.. כי היו שעתיים רצופות אנגלית, אח"כ ספרות, ואחר כך עוד שעתיים רצופות של לשון... בחיי שזה על גבול ההתעללות!
עברתי את זה איכשהו...
אה, והילדים בכיתה שלי הביאו רמקולים ופתחו במסיבה סוערת...XD (לפחות עד שבאה המורה לכימיה וצעקה עליהם
) עברנו חצי שבוע!!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנותנים לי לעבור קבוצה בביולוגיהD:

בתיאוריה. ייקח עוד כמה ימים אבל סופסוף
היה שעתיים חלון בכיף כי המורה לאנגלית לא הגיעה. היה שעה שביעית ספורט באולם. בלי מזגן. דווקא עכשיו בוחרים לעשות לנו כושר כמו שצריך? שעה שמינית היסטוריה היה זוועה, המורה בלתי נסבלת ואני עוד אכשל בגללה בבגרות וחוץ מזה שזה היה אחרי ספורט ככה שכל הכיתה הייתה אפופה בעננת אקס ><

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifאני צריכה חופש!!!!!!!!!

לא מסוגלת יותר , אומנם סיימתי היום ב 12:00 [איכסטוריה , לשון , איכסטוריה , כלכלה ] אבל אני ישנה צהריים כל יום , כמו איזה סבתא - הביתספר מתיש אותי
ועם התנועה,השיעורים,החזרות והעבודה אין לי זמן! אני באפיסת כוחות.. מגיעה כל יום הביתה באיזה 23:30 .. אחרי הכל, שכבר אין לי זמן לחיות
במחשב אני מספיקה להיות בהפסקות הקצרות שאני עושה לעצמי כשאני מכינה שיעורים
וזהו! ררררררררר.... בא לי פנסיה..

noam270

New member
איזה כיף? כולה יום חופש אחד....../images/Emo4.gif

נו, טוב.. גם זה משהו..

noam270

New member
../images/Emo75.gifוערב חג זה שישי, לא?

ובשישי אני לא לומדת, אז בסופו של דבר יש לי רק יום חופש אחד

Tom Sawyer10

New member
את לומדת כלכלה???

איזה כיף לך!!! אני במקומך הייתי עוזב את הבגרויות בצד ורק ללמוד את המקצוע הזה! עכשיו מגיעים תקופות החגים והלימודים ישתבשו עם סוף אוקטובר, אז לא צריך להכנס ללחץ ואטרף!

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifלא כזה אטרקציה ../images/Emo4.gif

גם לא בחרתי את זה או משהו... אנחנו לומדים שעתיים בשבוע סוציולוגיה-פסיכולוגיה ושעה כלכלה. ובמחצית הבאה זה הופך לשלוש שעות ביולוגיה... באמת שזה לא כזה מעניין, זה מה ההבדל בין פירמה לחברה, על הבורסה , ערבון מוגבל , כונס נכסים וכאלה..

Tom Sawyer10

New member
אז איך הבגרות שלך תיראה בסוף???

את תעשי בגרות בכלכלה, סוציאולוגיה וביולוגיה בנוסף לכימיה והערבית המורחבים שלך??? וזה שאת יודעת כבר בגיל 15/16 מה זה ערבון מוגבל ולדעת על הבורסה יעזור לך להתמקח עם הבנקים בעתיד הקרוב על "חשבון חייל" ועל "חשבון סטודנט" ותדעי איך לארגן את המשכנתא ועוד... לדעתי כלכלה זה שיעור לחיים!

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifהכלכלה והסוציו-פסיכו זה רק יחידה אחת

אם אני לא טועה
כיאילו , אנחנו לא נמשיך להרחיב את זה ל 5 יח"ל אלא אם כן יהיה משהו שזה יעניין אותו והוא ירצה להרחיב את זה בנוסף..

Tom Sawyer10

New member
תורי...

ספורט- בגלל האסתמה שיש לי קשה לי להתאמן...
אסטרטגיית למידה- הרעיון של "הקניית ידע ואמצאים לתלמיד להתמודד ולהסתגל ללימודים בתיכון" הוא טוב מאוד! רק הביצוע יוצא הכי חרא שיש... (נו באמת, טקסט של 12 שורות על חלזונות???
) שעתיים כימיה- אחרי אתמול שדלמדנו על סוגי קרינה רדיואקטיבית, אני כבר יומיים מסתובב עם נייר מתחת לחולצה והמכנסיים נגד קרינת אלפא, וגוש עופרת בתחתונים נגד קרינת בטא (אני לא צוחק!), וכשהמורה ראתה אותי ככה היא התפקעה מצחוק ונתנה לי ציון 100 ביומן שלה והיא אמרה שזה יחשב לי כבוחן- נכון היא מוזרה???
תנ"ך- המורה נראת כאילו לקחו אותה הרגע מעמידה בכביש (והמבין יבין) והיא מאוד קשוחה, אבל בסה"כ היא מלמדת דיי בסדר...
אוכל- ארוחת הצהריים היום התאפיינה באוכל שלא אושר ע"י משרד הבריאות: פלאפל מיום שישי (לצמחוניים- ואני צמחוניי) ואורז צמיגי- אח"כ כאב לי הבטן וכהה שוחררתי לפנימייה בשעה אחד וחצי במקום בארבע... והיום מהבוקר היו לי התקפי גיהוקים ורק כשהמורה שלי לביולוגיה ניגשה אליי הפסקתי לגהק (שמעתם על זה שאם מבהילים משהו שמגהק אז הגיהוק נפסק?) חחח...
והיום בערב הכנתי שיר לקבוצה שלי בפנימייה במסגרת פעילות בערב וזה מה שיצא: "קבוצת שחף ממש לא לעניין" "מה זה להכנס בתשע וחצי לביניין?" "ועל מדריכים כאלה אפשר לוותר" "נו טוב... צריך לחפש כבר מקום אחר" המדריכים שלי עדיין לאנ קראו את זה- מעניין איך הם יגיבו
חחח... (אבל תכל'ס הקבוצה שלי אחלה, סתם באתי לפעילות באווירה קרבית
) ערב טוב, כמו שהבנתם- עכשיו אני אמור להכנס לחדר שלי... תומר

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifחחח היא מוזרה? D:

נראה לי *קצת* הגזמת אבל אם קיבלת 100 במקום בוחן אז שווה לך
D: ואהבתי תשיר

למעלה