תורי...
ספורט- בגלל האסתמה שיש לי קשה לי להתאמן...
אסטרטגיית למידה- הרעיון של "הקניית ידע ואמצאים לתלמיד להתמודד ולהסתגל ללימודים בתיכון" הוא טוב מאוד! רק הביצוע יוצא הכי חרא שיש... (נו באמת, טקסט של 12 שורות על חלזונות???
) שעתיים כימיה- אחרי אתמול שדלמדנו על סוגי קרינה רדיואקטיבית, אני כבר יומיים מסתובב עם נייר מתחת לחולצה והמכנסיים נגד קרינת אלפא, וגוש עופרת בתחתונים נגד קרינת בטא (אני לא צוחק!), וכשהמורה ראתה אותי ככה היא התפקעה מצחוק ונתנה לי ציון 100 ביומן שלה והיא אמרה שזה יחשב לי כבוחן- נכון היא מוזרה???
תנ"ך- המורה נראת כאילו לקחו אותה הרגע מעמידה בכביש (והמבין יבין) והיא מאוד קשוחה, אבל בסה"כ היא מלמדת דיי בסדר...
אוכל- ארוחת הצהריים היום התאפיינה באוכל שלא אושר ע"י משרד הבריאות: פלאפל מיום שישי (לצמחוניים- ואני צמחוניי) ואורז צמיגי- אח"כ כאב לי הבטן וכהה שוחררתי לפנימייה בשעה אחד וחצי במקום בארבע... והיום מהבוקר היו לי התקפי גיהוקים ורק כשהמורה שלי לביולוגיה ניגשה אליי הפסקתי לגהק (שמעתם על זה שאם מבהילים משהו שמגהק אז הגיהוק נפסק?) חחח...
והיום בערב הכנתי שיר לקבוצה שלי בפנימייה במסגרת פעילות בערב וזה מה שיצא: "קבוצת שחף ממש לא לעניין" "מה זה להכנס בתשע וחצי לביניין?" "ועל מדריכים כאלה אפשר לוותר" "נו טוב... צריך לחפש כבר מקום אחר" המדריכים שלי עדיין לאנ קראו את זה- מעניין איך הם יגיבו
חחח... (אבל תכל'ס הקבוצה שלי אחלה, סתם באתי לפעילות באווירה קרבית
) ערב טוב, כמו שהבנתם- עכשיו אני אמור להכנס לחדר שלי... תומר