טיפינה

maybesure

New member
מדליק!

ינוסה בחופשה הבאה האמת היא שילדי גדולים ולכן בחופשות משותפות כל אחד מקבל מזוודה משלו עם בגדיו וכלי הרחצה. אבל כסידור פנימי - מוצא חן בעיני מאוד!!! תודההה

../images/Emo62.gif נקיון מאורגן

טוב אני לא הראשונה שאומרת את זה בפורום, אבל אני כותבת את זה גם כאן, כי אחרי הכל זה טיפ... כשהבית נהיה תוהו ובוהו, אני מצטיידת בסלסלה עם כל הציוד הדרוש(- שקית לאשפה, שקית לכביסה מלוכלכת, ספריי חלונות, מטלית לחה, מטלית יבשה, ניר מגבת) + מטאטא וכף אשפה. נכנסת לחדר אחד, סוגרת את הדלת אחרי, ומתחילה בעבודה. אני יוצאת מהחדר כשהוא מוכן לשטיפה לגמרי. ביד יש לי : סלסלה עם חפצים ששייכים לחדרים אחרים, להניח במקום (ולפעמים 2 סלסלאות, לפי חדרים) שקית לאשפה. שקית לכביסה. סלסלה עם מטליות מלוכלכות וחומרי ניקוי.

maybesure

New member
../images/Emo62.gif אמא שלי רוצה לתרום טיפ

מסחטת לימון חד פעמית מכניסים חצי לימון לשקיות הרשת שמוכרים בהן שום (4 שומים יבשים בטור בשקית רשת לבנה או סגולה ברשתות השיווק והסופרים) קושרים את הקצה הפתוח, סוחטים רגיל - רק שהגרעינים נשארים בתוך השקית. בסיום מורחים את חצי הלימון על תחתית ודפנות הכיור לניקוי טבעי של הכיור - ומשליכים לפח. אין כלים לשטוף, מסחטה, מסננת וכו', אין גרעינים ויש מיחזור לרשתות הללו.

יש לי שיפור קטן

הטיפ הזה מעולה ומאוד נוח. יש לי שידרוג לאירוח. אני משתמשת בבד טול, מניחים את חצי הלימון באמצע (החלק החתוך על הבד) אוספים את כל הקצוות וקושרים עם סרט יפה. ככה זה גם יפה וגם נוח בשולחן כשמארחים. אני משתמשת בבד של סוכריות דרג'ה שקיבלתי מזמן מזמן באיזה אירוע.

../images/Emo62.gif ואם בלימון עסקינן ../images/Emo62.gif

בעקבות השף האוסטרלי ההורס (לא זוכרת את שמו) הפסקתי לחתוך את הלימון לחצי והתחלתי לחתוך לו "לחיים"- כך גם כמעט אין גרעינים גם "מנצלים" יותר מיץ וגם הסחיטה יותר קלה.

אכן צילמתי את ה"פלא" ../images/Emo13.gif

למעשה במקום לחתוך לחצי, חותכים במרחק קטן מהאמצע של הלימון ודווקא לאורך ולא לרוחב באמצע הלימון אין הרבה מיץ ויש הרבה גרעינים.

וכך מורידים את כל הלחיים מסביב

ונשאר ה"עמוד" באמצע מלא בגרעינים וציפה וגם אותו אני פשוט סוחטת עם כל היד (שעל הדרך גם מחזיקה את הגרכינים הרבים שיש בו). הרבה יותר קל לסחוט לחי קטנה מאשר חצי לימון גדול שגם יש בו המון גרעינים.

maybesure

New member
נחמד!!

תודה תודה תודה יש לי עץ מלאאאא לימונים כמעט כל השנה - וכל יום לומדים משהו חדש.

maybesure

New member
../images/Emo62.gifטיפ שגנבתי היום ממרתה סטיוארט

כדי לנקות שאריות של שעוות נרות בתחתית כלי זכוכית דקורטיביים לנרות הכי קל: להקפיא אותם היטב במקפיא, הנר מתכווץ ונשלף מעצמו. לא ניסיתי אבל לדעתי זה עובד גם עם טפטופי נרות על דפנות פמוטות, וגם אם הכלים אינם מזכוכית דווקא.

אוי מרתה מרתה...

לקרוא את המגזינים שלה ולצלול לעולם שבו הבעיה הגדולה ביותר היא מתי לגזום את הורדים ואיך להוריד כתם של יין אדום שנשפך בדינר-פארטי אתמול על מפת הפשתן העתיקה שקנית בגרושים באיזה גראז' סייל בשנות השבעים... וכמובן, באיזה צבע יהיה הכיתוב על עוגת חתונה שנערכת במאי, כשמפות השולחן בורוד-עתיק והשושבינות לובשות ירוק-יער.

לאמהות שביננו

כשיוצאים מהבית או כשמחליפים בבית מהרגע להרגע תמיד נתקעים עם חיתול ביד וצעקות יש אפושהו שקית ? אני שמה כל חיתול בתיק של הילדים בתוך שקית מקופל ויפה כאשר אני מחליפה חיתתול אני מוציאה שקית אחת מהתיק מוציאה מבפנים את החיתול הנקי מחליפה שמה מייד את המלוכלך ומחליפה את החיתול

אורזיגל

New member
בזמנו, הייתי מחזיקה בתיק של הדברים של הילדים

חבילת שקיות ריחניות המיועדות בדיוק למטרה זו. אאל"ט קונים אותם בפארמים השונים. לא צריך לעטות מראש כל חיתול. מאוד נוח, תמיד זמין ומחפה על הריח הרע, מועיל במיוחד שמשליכים לזבל אצל אחרים.

לכל סיר יש מכסה?

במטבח שלי הסירים גרים בארון פינתי גדול והמכסים תמיד נדחקים אחורה. הדבקתי לדפנות הארון ווים מחנות הכל-בדולר, וחלק נכבד מהמכסים תלוי עליהם ומפנה לי מקום בארון. תבנית שאי אפשר להסיר ממנה שאריות שרופות אני ממלאה עד חציה במים ובהרבה-הרבה סודה לשתיה, מכסה במיר אלומיניום, מכניסה לתנור בחום גבוה עד שהמים רותחים ומוציאה כשכל העסק מתקרר. חלק גדול מהלכלוך יורד מיד, והבונוס: לא משתמשים בכימיקלים שצורבים את דרכי הנשימה של כל מי שעובר בסביבה.

למעלה