ה"י 27-2-08

זה לא משהו להתאמן עליו ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

זה משהו לתפוס בוטים והאקרים, שאם הורגים אותו, משתגרים בחזרה לעיר... אם אתה מתאמן שם בצורה חוקית והוא מופיע, אתה צריך לעשות משהו [לא זוכר מה XDD] כדי שהוא יעלם, אבל אל תהרוג אותו, כי אתה תצטרך ללכת בחזרה את כל הדרך :(

הממפ אוקיי, לפי מה שהבנתי:../images/Emo108.gif

קצת מבולגן כי זה הרבה תגובות של הרבה אנשים... חלק אומרים שאם אתה תוקף את זה זה מחזיר אותך הביתה, וחלק אומרים שאם אתה הורג :O חלק אומרים שצריך לזרוק שן של זומבי [או מול תיבה כזאת מוזרה או מול השלט הזה, לא ממש הבנתי :X] וחלק אומרים לצריך לפתוח את התיבה וזה יבטל את הכוחות של הRiche ההוא.. וחלק אומרים שצריך לעשות את שניהם O_ם אני אלך לשם מתישהו ואבדוק את העניין..

הבן אדם שנשמע לי הכי אמין:../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

Real reason it's there: It has to do with the anti-botting monster "Lich", when you've trained in the dead mines for an extended amount of time the lich will spawn and come towards you. If it touches you, you'll be sent back to El Nath. It is undefeatable by means of normal attacking but when you drop a zombie tooth at that chest the lich will disappear." עכשיו אני עף לביתספר :O:O

אז מה שזה אומר....

שאם אתה זורק את שן הזומבי אתה כאילו האקר כי האקרים בטח עלו על השיטה..... אז אם אתה לא רותה להיתפס כדאי למות וזהו....

deisy

New member
מוזר...

אז אין דרך לצאת ממנו אלה למות? או להחליף צאנל...

deisy

New member
אם יצא לך לבדוק

אשמח אם תעדכן.. האמת, עד עכשיו בכלל לא פגשתי בו.. ודי עזבתי את המקום ועברתי לבית הרוחות.. יותר אחוזים
אבל מן הסתם אחזור אליהם בקרוב... מתישהוא ימאס לי מהבובות המכוערות האלה

למעלה