ה"י 27-2-08

../images/Emo62.gif ה"י 27-2-08

לא מצאתי אחד להיום אז פתחתי.... כתבו כל מה שקרה לכם היום במשחק! אני יכתוב על הימים האחרונים : ליפני יומיים או שלוש עליתי לרמה 50 הכל כך "משמעותי" ציפיתי להרבה קווסטים אבל ניפתחו לי רק כמה וגם רובם קלים שסיימתי באותו יום אז עליתי 25% מהם ונסעתי לקווסטים שבויקטוריה אבל אלא שבמסטריה ממש לא מעניינים אותי כי הם פשוט מייגעים עד שאני לא יוכל להרוג את כל המפלצות שם במכה (הפילים המחשמלים עדיין קצת בעייתיים כי יש להם הרבה הגנה ובתור בנדיט אני צריך מפלצות עם כמה שפחות...) אז אני מחפש את האיש הזה שניראה כמו רוח עמוק בתוך אנט טונל אבל ללא הצלחה כי חרשתי על כל המפות והוא לא היה שם

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif בקשר לאיש,

אני יודעת מה המיקום שלו אבל אני חושבת שעוד אי אפשר להגיע אליו.. הוא נמצא מפה אחת לפני המפה של בוב החילזון (כשנכנסים למפה רואים איש כזה שנראה מסכן, הוא גם לוקח חלק במשימה של בוב החילזון
). אם תסתכל במפה הקטנה יותר תוכל לראות סימן ירוק מהבהב, רק שעוד אי אפשר להגיע אליו (לפי מה שאני ראיתי, ועברתי הרבה מפות אחרי זה.. גם Hidden-Street לא עזר הפעם).
ד"א- אם כבר ה"י, רמה 75.

אפשר להגיע אליו../images/Emo87.gif

יש 2 מעברים למפה הזו שלפני בוב החילזון. כנראה נכנסת במעבר הלא נכון
נסי לCC ותראי שתגיעי אליו

sapir aloud555

New member
וגם

(בהמשך לניר) כשאת נכנסת למפה ההיא יש בתחילת המפה (עם שני הNpc) חבל בלתי נראה. בקושי שמים לב אליו, אבל את תזהי כשתראי אותו. נסי ללחוץ למטה כשאת עוברת - ותגיעי אליו.

Elizab3th

New member
רמה 47, עליתי היום, מקווה להגיע ל-50 ממש

בזמן הקרוב. יש לי קווסט חדש במו לונג. גם אני עדיין לא יכולה להתמודד מול הפילים החשמליים והרובוטים, למרות שאתמול סיימתי את הקווסט ב-NLC עם הפילים החשמליים, היום כשנכנסתי לעשות את הקווסט האחרון של NLC לשטח של הרובוטים והפילים, פשוט לא שמתי לב שכבר אין לי MG ופשוט פתאום ככה בלי הודעה ראיתי קבר נופל מהשמיים
הייתי כמעט 70% וירדתי ל-62%.

TheMessyOne

New member
קצת מנוחה מאימונים :p

הלכתי לזאקום אתמול היה נחמד , קצת לאגים אבל הסתדרתי . היה המון בעיות והרבה מתו , נשארנו 8שורדים (חח) ונפלו דרופים בשווי 200מיל ~_~ -מחכה שימכרו אותם ואני יקבל את המשכורת שלי - מחר אני יחזור לאימונים D:

TheMessyOne

New member
עוד תמונה

אחרי שהזאקום מת , בישופ החליט שהוא הורג את זה המובס T_T עשה אותי יותר לאגי..

miss_t

New member
זאקום 1, היום, מישהו?

כל מי שרמה 50+ בBERA ורוצה היום בערב (בסביבות 10) לעשות את הPQ שלב 1 - מלא לקבלת מגילות מוזמן להצטרף. מי שאין לו את הניק שלי ורוצה להצטרף- שישלח מסר.

ליאת../images/Emo87.gif

שמעתי שהוסיפו במפות של הזומבים מפלצת חדשה לרמה 65 בשם RICHE. שווה בדיקה. יש לו 225 אקספי.

deisy

New member
איפה בזומביים?

במכרה או בחוץ? מתי הוסיפו? כי שלשום הייתי שם ולא היה שום מפלצת חדשה....

deisy

New member
בביקור האחרון שלי ב Forest of Dead Trees IV

לא היתה שם שום מפלצת חדשה.. בפורטלים הקודמים לא הייתי, כי ישר נכנסתי למכרה אולי בקודמים יש, לא בדקתי... אבל עכשיו אני סקרנית ואלך לבדוק
לא כתוב עליה כלום מבחינת דרופים ורגישות, מעניין אם היא באמת יצאה כבר...

כנראה היא תהיה זמינה בפאץ' הבא../images/Emo87.gif

כי למה היידן סטרייט דחפו אותה
הם גם עשו את זה עם התמונה של הבוס של מו לונג לרמה 71.

deisy

New member
ההיידן סטריט מוזרים לפעמים

דברים חדשים הם לא מעדכנים בזמן ודברים שעוד לא יצאו הם מעדכנים לפני הזמן.. נו, שיהיה... את המפלצות של לפרי הם עדכנו באתר חודשים לפני שיצא לפרי

למעלה