"הוידוי"

סתיוי15

New member
ברור...וכל פעם הן נקרעות לי מחדש

גם עטיפת הקרטון עם התמונה של קרן על מבול ואא"ה..כל פעם אני מכניסה את הקופסא של הדיסק לשם בחזרה

שי קרן19

New member
הוידיוי שלי../images/Emo26.gif

חלמתי על קרן....חח זה היה מוזר כזה...חלמתי שאני מחבק אותה ומביא לה פרח...חחח

BRANGELINA

New member
אממ

לפני שבועיים ילד מהכיתה שלי הסתכל בתמונות בפלאפון שלי וצחק שמתוך 50 תמונות 30 ומשהו הן של קרן..חחח לפני כמה ימים חלמתי חלום מוזר בטירוףף על גליה וקרן(פעם שניה כבר..)..חח יש לי בארנק את הכרטיסים של הופעת המאה והופעת הבכורה... התיקיה שלי במחשב"קרן פלס" מכילה 1290 קבצים כולל 13 תיקיות בתוכה.. יש לי בחדר על הספריה את כל 6 הסינגלים שיש לי כולל שני הדיסקים +העיתון לאשה מלפני שניה וחצי והפנאי פלוס שקרן היתה בשער שלו לא מזמן... זה כבר עבר את ההתמכרות מזמן............

veredmp

New member
הממממ

טוב, אז ברוח ה"אחסון" של כולם, גם לי יש תיקיה עם (כמעט) כל הראיונות שהיו איתה ברדיו/אינטרנט, כל ציפורי לילה, חלק מהשירים ששרה בטלויזיה או שהיו באתרים השונים..... התמונה שלי בדסקטופ בעבודה היא התמונה שלי איתה ועם מירי
או לפחות היתה עד שהשתלטו לנו על הדסקטופ עם הלוגו של המשרד

BRANGELINA

New member
יואו איזה מגניב גם אני רוצה תמונה איתן ביחד

נקווה שזה יצא לפועל מתישהו...

veredmp

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אני מניחה שעוד ייצא לך לפגוש בהן בו זמנית

אל תשוויצי../images/Emo13.gif

גם לי יש תמונה עם שתיהן ביחד נו מה לעשות היינו באותה הופעה

veredmp

New member
אוקיי, וידוי נוסף

אני לא שומרת את המעטפות החומות של הסינגלים

אין לי וידואים ../images/Emo4.gif

אבל קראתי את כל מה שרשמו לפני והיה כיף לראות כמה כל אחד משקיע

khvh5

New member
אממ..

לא משהו אבל.. יש לי 868 תמונות שלה.+113 חתימות שעשיתי בפוטושופ XD תלוי לי על לוח המועדות בחדר שלי את התאריך שפגשתי את קרן מלפני שנה 4.9 וסיקור קטן.. [גם יש לי כזה של תאילנד מגיל 8 XD..] הוו כן. אוהבים אתכם פורום קרן פלס

OpenYourEyes

New member
וואו אני מרגישה רע שאין לי תיקיות ../images/Emo12.gif

אבל יש לי כמה תמונות וקבצים שמפוזרים איפשהו ברחבי ההארד דיסק
הוידוי שלי הוא שלפני קרן כמעט ולא הייתי שומעת מוזיקה ישראלית, אפילו התרחקתי מזה משום מה והתמקדתי רק בלועזית. עכשיו אני שומעת יותר מוזיקה ישראלית מלועזית. מהמם!

למעלה