"הוידוי"

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo62.gif"הוידוי"

שכל אחד ישרשר לפה את הוידוי שלו בקשר לקרן. אני מתחילה
יש לי תיקיה בשם "קרן פלס" במייל ויש לי שם 244 מיילים שקשורים בה. מי ממשיך

אז לא במייל אבל...

יש לי תיקייה של קרן ובה יש כ100 תת - תיקיות שמסודרות לפי נושאים (תמונות מאירועים שונים ומשונים שקרן לקחה בהם חלק כולל הופעות) בסך הכל בתיקייה יש עד כה 3,077 קבצים שקשורים אך ורק בקרן והיד עוד נטויה

../images/Emo9.gifהרוב זה תמונות אבל יש כתבות שלה סרוקות

גם תמונות שצילמתי במהלך ההופעות גם תמונות מקצועיות וכו' מכתבות בקיצור הרבה הכל שמור ומסודר ומגובה

גלגולש

New member
יש לי במחשב את אחד התצלומים שלי וקרן

אני מביט בו לעיתים קרובות כשבא לי וגם כשבא לי להיזכר בשיחות שלי איתה וכל אלו גורמים לי שמחה בלב.

נעה 124

New member
טוב..../images/Emo131.gif

לי יש תיקייה (לא במחשב, סוג של קלסר כזה..) שהתחלתי לפני שנה בערך, שכל ראיון/כתבה/תמונה בעיתון/כל דבר אחר שראיתי שקשור לקרן, אני שמה שם ופעם בכמה זמן אני פותחת את התיקייה הזאת ומסתכלת על כל מיני ביקורת או ראיונות ישנים, וזה תמיד נורא מצחיק אותי

נעה 124

New member
אה ועוד משהו..../images/Emo131.gif

על הדלת של הארון בגדים שלי מודבקות תמיד תמונות של קרן שפעם בכמה זמן אני מחליפה וגם כל המדבקות שמודבקות על האלבומים/הסינגלים מודבקות שם

ה"וידוי" שלי:

-יש לי 336 תמונות שלה (!) במחשב -היא הזמרת/יוצרת/מוכשרת הראשונה שאני הולכת וקונה מכספי כרטיסים להופעה שלה ונוסעת שעתיים (!) בשביל לבוא לראות אותה מופיעה! (לעולם לא קניתי כרטיסים להופעה כלשהי. המקסימום היה ללכת להופעות בחינם ביום העצמאות/יום הסטודנט וכאלה)... -רק בגללה אני מאזינה לציפורי לילה

I מ י ר ב I

New member
התמונה הזו ממש ממש יפה!!

את צילמת או שזה מהאלבומים כאן? בקשר לציפורי לילה,לדעתי 90% מפה שומעים רק בגלל קרן

לא אני צילמתי. לדעתי זה מאחד האלבומים שכאן.

חרשתי את האלבומים במשך כמה ימים ועברתי על כולם

yaharoola

New member
ממ... פדיחה../images/Emo4.gif

טרי לגמריי.. חלמתי הלילה שקרן פשוט רזתה ונראית כמו ברבי עם שמלה לבנה קצרה קצרה... והיא פשוט הייתה סנובית כזאת.. וכל היום אני כאילו מאוכזבת ממנה כולה בגלל חלום...

blackfield2

New member
אויי..חחחחחחחח גדול!

אולי תנסי לראות קצת תמונות של קרן ויעבור לך
חחחח

ady18

Well-known member
אצלי..

שנים יש לי משהו כמו 100 בערך פחות או יותר תמונות של קרן... וגם הקלטות של כול התוכניות והראיונות שלה ברדיו כולל ציפורי לילה...

ady18

Well-known member
אצלי..

שנים יש לי משהו כמו 100 בערך פחות או יותר תמונות של קרן... וגם הקלטות של כול התוכניות והראיונות שלה ברדיו כולל ציפורי לילה...

סתיוי15

New member
אז הווידוי שלי הוא..

בלי קשר לקרן, אני בנאדם ששומר חפצים בצורה מטורפת.. יש להם משמעות נורא גדולה בעיני, כל חפץ מסמל לי משהו ולכן קשה לי להתנתק מהם וזאת גם הסיבה שיש לי פוווול "שטויות" בחדר (שפשוט מסמלות לי משהו נורא גדול...) מה שאומר שמהפעם הראשונה שראיתי את קרן - צילומים למצעד הגדול כשחילקו את הסטיקלי'יטים בשלב מסוים חילקו לקהל גם מן חוטים אדומים כדי לקשור אותם או משהו אז כמובן שלקחתי כמה חוטים אחד מהם גזרתי והפכתי לצמיד - המתנה שקסם ואני הכנו לקרן להופעת הבכורה, בואו נאמר ששוכבים לי במגירה כמה מטבעות שוקולד.. - הסינגלים שקיבלתי - כל פעם ניסיתי לפתוח מאוד בעדינות את העטיפה החומה כי גם אותן אני שומרת... עטיפות קופסאות דיסקים שבורות - כתבות וראיונות דחוסים אצלי במגירה..לא שיש כל כך הרבה, אבל מה שיש אני שומרת. "שי'הי'ה, כזה" - חחח ישמע הזוי אבל את השלט של "1575" מהמשימה של הסינגל 'במכונית ליד הים' - שמור אצלי במגירה... חחחח מה לעשות
זה מסמל לי את הזכי'י'ה בסינגל..
כמו שהבנתם, אם יש משהו שקשור בקרן שאפשר לאחסן - הוא אצלי. הא, כן- חחח הי'ינו צריכים לעשות באנגלית הרצאה במשך חמש דקות, על "כל נושא שנבחר" אז מכיוון שקרן נכללת בקטגורי'ה הזאת (ואם היא לא, הי'יתי מכניסה אותה), הרצתי עלי'ה כמובן..
קיבלתי 97 וזה לחלוטין בזכותה
שבוע טוב

I מ י ר ב I

New member
את שומרת עם המעטפות החומות?

של הד ארצי שכתוב שם לכבוד סתיו אברג'יל?

למעלה