אז הווידוי שלי הוא..
בלי קשר לקרן, אני בנאדם ששומר חפצים בצורה מטורפת.. יש להם משמעות נורא גדולה בעיני, כל חפץ מסמל לי משהו ולכן קשה לי להתנתק מהם וזאת גם הסיבה שיש לי פוווול "שטויות" בחדר (שפשוט מסמלות לי משהו נורא גדול...) מה שאומר שמהפעם הראשונה שראיתי את קרן - צילומים למצעד הגדול כשחילקו את הסטיקלי'יטים בשלב מסוים חילקו לקהל גם מן חוטים אדומים כדי לקשור אותם או משהו אז כמובן שלקחתי כמה חוטים אחד מהם גזרתי והפכתי לצמיד - המתנה שקסם ואני הכנו לקרן להופעת הבכורה, בואו נאמר ששוכבים לי במגירה כמה מטבעות שוקולד.. - הסינגלים שקיבלתי - כל פעם ניסיתי לפתוח מאוד בעדינות את העטיפה החומה כי גם אותן אני שומרת... עטיפות קופסאות דיסקים שבורות - כתבות וראיונות דחוסים אצלי במגירה..לא שיש כל כך הרבה, אבל מה שיש אני שומרת. "שי'הי'ה, כזה" - חחח ישמע הזוי אבל את השלט של "1575" מהמשימה של הסינגל 'במכונית ליד הים' - שמור אצלי במגירה... חחחח מה לעשות
זה מסמל לי את הזכי'י'ה בסינגל..
כמו שהבנתם, אם יש משהו שקשור בקרן שאפשר לאחסן - הוא אצלי. הא, כן- חחח הי'ינו צריכים לעשות באנגלית הרצאה במשך חמש דקות, על "כל נושא שנבחר" אז מכיוון שקרן נכללת בקטגורי'ה הזאת (ואם היא לא, הי'יתי מכניסה אותה), הרצתי עלי'ה כמובן..
קיבלתי 97 וזה לחלוטין בזכותה
שבוע טוב