מוסיף ומחזק...
רעש זה אחד הדברים שלא הייתי מודאג בגינם. הייתי יותר מהמר על הטעם של הגרברים בבי"ח, או על למה הקשית צרה מדי, או איזה צבע לבחור לשיניים החדשות שלי, או מה יהיה השיפוע של האף החדש שלי ואם גם בתוכו יצמחו השערות המעצבנות האלה. קרא כאן: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=347210 דיון מעניין. כמה הקסדה אמורה להחזיק/ להתפרק מעוצמת המכה. אישית אין לי נסיון עם קסדות נפתחות. אבל מאחר והכותרת בפוסט שלך קרויה "התייעצות" אז בהחלט יש לי 2 סנט לתרום לדיון: הייתי עד לתאונת קטנוע (לפני 24 שנים אמנם...). שליח על ווספה עם קסדת 3/4 . אני לא יודע להגיד לך מה בדיוק נשאר מהפרצוף שלו. אבל היה הרבה דם. את הקסדה הראשונה שלי קניתי כשבוע לאחר מכן. קסדה סגורה. ומאז ועד היום זה כך. לא משנה מזג האוויר, מצב התנועה בכביש או כל דבר אחר. קסדה סגורה ורכוסה. כל רכיבה ולכל מקום. אבל כל אחד מסיק את המסקנות המתאימות לו וכל אחד מחליט מה גבולות המותר והאסור שלו (גם אם תחליט שהקסדה תהיה פתוחה רק במהירות נמוכה/ חודשים אי זוגיים/ חגים וכד' – הנ"ל לא הופך אותך לחסין מתאונות, שבהגדרתן לא ממש ניתנות לחיזוי מדוייק או נתונות לשליטתך). מקווה שתקבל את ההחלטה הנכונה ולא תצדיק את הכינוי שלך... קרו - אסון