• פותח הנושא nirz
  • פורסם בתאריך

TheJoCKeR

New member
../images/Emo45.gif לא צריך לשלם 2000 ש"ח לקסדה

גם לי יש קסדת שואי RXR (שאת מכירה - סיליקון), ואחותה עשתה עבודה נהדרת לפני שלוששנים כשנכנסתי במעקה בטיחות ועפתי. אז חזרתי לחנות וקניתי עוד אחת ! חוץ מרעשים במהירות על-חוקית, אני מאד מרוצה. ואגב, גם ל AGV יש קסדות שהן קלות באותה מידה ומיוצרות מאותם חומרים כמו שואי ואראי ועולות פחות הג´וקר,

Big Max

New member
Sili, את לא סותרת את מה שאמר nirz

הוא לא אמר לקנות קסדה ב- 200 ש"ח, הוא אמר שלא נראה לו הגיוני לקנות קסדות במחירים של 2000+ ש"ח. במקרהה דאת דיברת עליו, אני מניח שקסדה כמו שלי (AGV) או SHOEI במחירים של 1200-1500 ש"ח היו מגינות בדיוק באותה מידה. שלא נדע מצרות.
Big Max

Big Max

New member
I know, but

לא מדגמי הקו הראשון, אלא הפשוטות יותר. ב- 1000-1500 ש"ח אפשר לקנות את הקסדות הטובות ביותר בחברות בעלות מותגיםפ חזקים פחות, שעוברות את כל מבחני הבטיחות המחמירים ביותר. Big Max

נכון ..

למיטב הבנתי, החברות שאתה מדבר עליהן לא ממש נופלות מאראי ושואי .. והדגמים ה"משוכללים" הם ריפוד פריק , איוורורים .. ואפשר לחיוית גם בלי זה נוחיות עולה כסף ..

גרמי

New member
סיליקון, ראית תוצאות של תאונה זהה

אבל עם קסדת "אמצע הדרך" כגון שארק או KIWI? אני מניח שלא. אז איך את יכולה לקבוע בוודאות שרק אראי או שואי היתה מצילה את הפנים שלו? זה כמו מישהו שפגשתי פעם שעבר התהפכות עם פורד סיירה, והאוטו סיים את הגלגול על ארבעת גלגליו, ומבלי שיושביו החגורים נפגעו. מאז הוא מוכן לקנות רק מוצרי פורד... מה ההגיון כאן? אני גם בדעה שקסדה של 1000 ש"ח נותנת מענה טוב מאוד למרבית המקרים, וההוצאה הנוספת העצומה ל Top line של היצרניות הטובות לא שווה את ההוצאה. ובטוח שאין שום הצדקה לשלם מאות שקלים תוספת בשביל צביעת "רפליקה". את זה לעולם לא אבין...

mf

New member
צודק ב100%

לי הייתה קסדת "אמצע הדרך"-שארק ,שמשום מה עלתה רק 800 ש"ח מיותר לציין שבמפגש עם מעקה בטיחות ב60 קמ"ש המעקה ניצח אבל הראש...הראש הוא עדיין חושב איך יצא בלי שריטה. לא לזלזל בזולות יחסית,גם הן עושות את העבודה כמו שצריך.

silicon

New member
אמצע הדרך גם טוב

לפחות לעניות דעתי... ואמרתי גם קודם את זה. אני עם אראי, כי אחרי שהבחנתי בבדיקה "על רטוב" של אראי, לא הייתי רוצה לנסות משהו אחר. (בדיוק כמו זה שממשיך לקנות פורד, כי הוא מרגיש שחב לפורד את חייו: הוא לא ר-ו-צ-ה לנסות משהו אחר, וזה מובן) דרך אגב, בינתיים אני גם בלי רפליקה (ואולי כשיהיה יותר כסף תהיה לי עוד אראי עם רפליקה...) אבל לא יכולה להבין את נושאי הכיפות (קסדה בסגנון השוטר אזולאי) או אלה שמספרים שהולכים לקנות קסדה ב-200 ש"ח, כי זה הכסף שיכולים להשקיע, אחרי ששאר הכסף הלך על האופנוע הראשון שלהם. מבחינתי- מקרה כזה זה כמו לקנות אופנוע עם צמיג אחד, וליסוע על ג´אנט, עד שיהיה יותר כסף לצמיג נוסף.

למעלה