ל ו ק י ט ה
New member
../images/Emo61.gifDawsons Creek Fight../images/Emo61.gif
אז יש לנו משחק חדש
. תכירו קוראים לו יהוידע(השפעות המבחן בתנך על תלמידת כיתה י''א).''אנחנו אוהבים אותך יהוידע
'' יופי
. הכרתם ועכשיו אפשר להתחיל בהסברים
מי משחק? כולם
מה עושים? כל.. (ממ שבוע נראה לי זה יהיה)כל כמה ימים יתפרסם המשחק
. הרעיון הוא שנמשון צ'כוב, הכותבת המהוללת של הפורום *מחיאות כפיים בקהל
* תכתוב לנו בכל פעם סיטואציה של ריב בין שתי דמויות
. הסיטואציה היא דמיונית
ולא תשמש נגדנו בבית המשפט
(תבינו כמה קשה זה ללמוד לתנך, באתי לכתוב בבית המקדש
). אחרי שיתפרסם הסיפור, אתם, פורמיסטים יקרים
, תחליטו מי לדעתכם צודק בריב
. את השם שלו אתם תכתבו בנושא ההודעה ואת ההסבר ללמה לדעתכם הוא צריך לנצח תכתבו בהודעה עצמה
. אם בא לכם, אתם בהחלט מוזמנים לכתוב באותה הודעה איך הסתיים הריב
. ואז מה? אחרי שכולם יסיימו להצביע
נספור
את הקולות ומי שיהיו לו את רוב הקולות הוא המנצח בקרב
. ואז שוב, א.ב נמשוע תכתוב את סיום הריב/קרב/וואטאבר
. לפי מה בוחרים מי יריב עם מי? לפי מה שבא לנמש ואלה
למה? ככה
ממ מה עוד? הא כן! זכויות יוצרים על המשחק הולכות לפורום בנות גילמור אז.. תודה להם
דוגמא יש לכם כאן
http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=428&msgid=39340518 ובלי מגילות נוספות איי פרזנט יו Dawsons Creek Fight - Round #1 בפינה הימנית של הזירה במשקל נוצה בלונדיני במיוחד - ג'ן לינדליייייייי
ומולה, הטוב הרע והדיי מכוער(מישו אמר פיצול אישיות?) - דוסון ליריייייי
דוסון וג'ן בסניף של חנות דיוידי ידועה, עומדים מול המדף של הסרטים החדשים ומתלבטים איזה סרט לקחת. דוסון נועץ מבט ב"טרמינל", החדש של ספילברג והנקס. ג'ן, לעומתו, שמה לב ל"דור הפרוזק", עם כריסטינה ריצ'י. * ג'ן: נו, אז מה לוקחים לערב הקרנה אצל ג'ואי? דוסון: שאלה טובה *מבט מבולבל* ג'ן: אוי לא. התחלנו. דוסון: אבל זו לא משימה כל כך קלה, ג'ן. זה סרט. זה לא משהו ברור מאליו! ג'ן: אממ. זה כן. דוסון: מה דעתך על "טרמינל"? הוא חדש. הוא עם טום הנקס. וקתרין זיטה ג'ונס. ג'ן: ו..? דוסון: טוב. של ספילברג ג'ן: J דוסון: אבל האיש גאון. בחיי. אני מוכן לסגוד לו בוקר וערב. ג'ן: יש לי חדשות בשבילך, יקירי.. אתה כבר עושה את זה *צוחקת* דוסון: אוקיי. החלטנו. טרמינל. ג'ן: רגע! אל תלך לשומקום. אני לא אמרתי מה אני רוצה לקחת. דוסון: *מבט מאוכזב* מה? ג'ן: דור הפרוזק! דוסון: דור הפרוזק? ג'ן: כן. זה על סופרת עם דיכאון קליני. זה מבוסס על ספר המתאר את המצוקה הנפשית של מיליונים באמריקה, עד המצאת התרופה שתצליח לרפא אותם ולהחזיר אותם למסלול חיים נורמלי. אדיר. דוסון: או על מיליונים באמריקה שחיים על כדורים מרוב טירוף, תלוי איך את מסתכלת על זה. ג'ן: הם לא מטורפים! זה השפעות העולם המערבי! דוסון: ג'ן, הם מטורפים. אלה אנשים שחיים על כדורים. אבל בסדר. מי השחקנים? ויותר חשוב- הבמאי? ג'ן: אממ.. הבמאי.. לא יודעת. אבל זה עם שחקנים ממש טובים. כריסטינה ריצ'י, ג'ייסון ביגס, זה ששיחק את המאמן ב"שחקי אותה כמו בקהאם" ואפילו מישל וויליאמס! דוסון: הממ. ערבוב של "אמריקן פאי", "שחקי אותה כמו בקהאם", "משפחת אדמס", ו.. "דוסון קריק". יצירתי ביותר הייתי אומר. ג'ן: טוב, אז יאללה. ניקח אותו J דוסון: אבל ספילברג גאון!! ג'ן: אבל כמה אפשר ספילברג?? כל השנים, מאז שהגעתי לקייפסייד, ראיתי ספילברג. שמעתי ניתוחים של ספילברג. שמעתי על הגאוניות שלו. דוסון. אתה כפייתי. *מושיטה יד לכיוון "דור הפרוזק"* דוסון: אני לא רוצה לראות סרט על סופרת משוגעת שחיה על כדורים! זה לא מעניין! עדיף לראות מסמך אנושי מרתק על תייר שמגיע לשדה תעופה בניו יורק ומגלה כמה דברים על החיים! זה יותר אנושי, את לא חושבת? ג'ן: דוסון. אני לא אראה סרט של ספילברג שוב! נמאס לי! דוסון: אני אקח את ספילברג. זה המנוי שלי. ג'ן: יופי דוסון. תהיה ילדותי כתמיד. למה לא? *דוסון לוקח את "טרמינל" לקופה ומותיר את ג'ן ההמומה עומדת לבד. אחרי כמה שניות היא מתעשתת ויוצאת מהחנות בזעם * עכשיו.. מי לדעתכם צודק למה ואיך זה ייגמר?
אז יש לנו משחק חדש