k xoxo

New member
../images/Emo60.gif

אין לי כוח ללמוד..................................
מה עושים

חרגון

New member
משלמים למישהו שיגש במקומך

דרך אגב, אני יכול להעביר מחירון בפרטי. זה תלוי בציון שאתה צריך.

k xoxo

New member
אני בת.....

חח..:) זה היה יכול להיות רעיון טוב אם לא היתי מתחילה כבר ללמוד ממזמן אני חושבת שפשוט אני אזיז את עצמי לכיוון השולחן (שהוא מאוד מאוד קרוב אלי עכשיו) חורף עושה אותי איטית
אגב, ברמת העיקרון... אפשר לעשות דבר כזה? שמישהו יגש במקומך? מה עם ת.ז מזוייפת?

k xoxo

New member
משתלם

יותר זול מקורס....... פחות כאב ראש וציון טוב

PinkyRaSta

New member
בבגרות זה אפשרי, אבל בפסיכו' ../images/Emo210.gif

הבנתי שיש בדיקה קפדנית, תעודות זהות וכו'..

חרגון

New member
אפשר ועושים.

כמובן שאני צחקתי. המחירון שלי לא באמת מפורסם בפרטי, רק בטלפון... אגב, אני לא בטוח שהייתי הולך על מדריך מקידום... סתם. היום נשארו שם רק התותחים. וכן, יש "כנופיות" שניגשות עבורכם לפסיכומטרי. זה ממש לא יותר קשה מבגרות. מה הבעיה לזייף תעודת זהות? ומי בודק את זה? איזה דודה בת 60 עם משקפיים בעובי תחתית של ערק. מתי היא עשתה השתלמות לבדוק תעודות זהות מזויפות? אבל, להרגיע קצת את גל התקוה, המרכז הארצי עולה בחלק גדול מהמקרים על הזייפנים, לעיתים גם אחרי שנתיים ויותר. יש דרכים, לא נפרט את כולם, אבל בואו נגיד שאם קבלתם ציון גבוה בפסיכומטרי, ופתאום בלימודים האמיתיים לא בדיוק הולך לכם, יש אנשים שתפקידם לשים לב לדברים האלו ולהתריע למרכז הארצי. אני מכיר סיפורים של 10 חברה שנתפסו רק בשנה האחרונה (ואני לא ממש מתעניין, אז סביר שיש הרבה יותר). עזבו שטויות, תתרכזו בעיקר ושכחו מהפנטזיות. תתחילו לחרוש.

gabimaor

New member
לא נשמע סביר

מה קשור הצלחה בתואר לציון שקיבלת? אני יודע שהמרכז הארצי מנסה לשכנע שיש קשר אבל ברור שיש עוד כל כך הרבה גורמים במשוואה הזו כך שלא ניתן בכלל להסיק מהאחד לשני. ונניח שהם החליטו אחרי שנתיים שמישהו רימה במבחן,מה בדיוק הם יעשו? יזמינו אותו לבחינה חוזרת??? עזבו אתכם משטויות.תשקיעו זמן ואנרגיה בלימוד ולא בסיפורים ופנטזיות.

חרגון

New member
עובדה

לא הבנת כנראה. לא אמרתי שמי שלא מצליח בפסיכומטרי לא מצליח בלימודים. אבל אחד עם 740 ופטור באנגלית, שאחר כך מוציא ציון נמוך באיזה מבחן שולי באנגלית - משהו לא מסתדר. אני מכיר אישית מנהל אקדמי של אחת המכללות הגדולות שכבר עלה על רבים כאלה.

gabimaor

New member
ומה בדיוק

הוא עשה עם המידע הזה? יותר מזה,למה מישהו עם פטור יעשה בכלל מבחן באנגלית? חוצמזה,קשה לי להאמין שמישהו מבקר את הציונים של עשרות האלפים שבכל אונ'.

חרגון

New member
המידע הועבר למרכז הארצי

והתלמידים נקראו לבחינה חוזרת. למותר לציין שלא הלך להם משהו. וגבי - אני ממש לא מבין את הטון. אני לא יומיים בפורום, ולא אומר דברים שאיני יודע בודאות. זה לא אגדה אורבנית ששמעתי ממישהו. זה ממקור ראשון (המנהל האקדמי עצמו)

למעלה