ח חביבה פלוססס New member 26/3/06 #5 ../images/Emo122.gif http://club.telepolis.com/nuskaonline/main.htm
ז זוהר נוגה New member 27/3/06 #13 טיוט' למחוך?../images/Emo211.gif ולחצאית טוטו קלה? ולנעלי עקב בצייר? ולאביזרים?
S shi66 New member 28/3/06 #14 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאביזרים. אלאור ודנה - שרביט ממלכותי
ה המפלוץ קריימר New member 28/3/06 #15 רעיון לחולצה? חשבתי על גופיה שחורה פשוטה עם הדפס של צב, אבל אני אשמח לשמוע רעיונות אחרים, חולצה אחרת, הצורה של המחשוף.. ממ.. אני צריכה גם רעיון לנעליים..
רעיון לחולצה? חשבתי על גופיה שחורה פשוטה עם הדפס של צב, אבל אני אשמח לשמוע רעיונות אחרים, חולצה אחרת, הצורה של המחשוף.. ממ.. אני צריכה גם רעיון לנעליים..
S shi66 New member 28/3/06 #16 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifגם יפה הדפס של צפרדע איך שבא לך
M Mrs Johnny depp New member 28/3/06 #17 ../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif לדעתי הרעיון שאת הצעת דווקא מתאים. אפשר גם חולצה שחורה עם הדפס של צב ושרוולים אדומים נפוחים כאלה:]
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif לדעתי הרעיון שאת הצעת דווקא מתאים. אפשר גם חולצה שחורה עם הדפס של צב ושרוולים אדומים נפוחים כאלה:]
ה המפלוץ קריימר New member 28/3/06 #22 כמובן../images/Emo6.gif איך נראה לכן, גופייה שחורה פשוטה, עם מחשוף וי או עגול? או שעדיף חולצה קצרה עם צווארון וי כזה, כמו שיש לחולצות מחוייטות?
כמובן../images/Emo6.gif איך נראה לכן, גופייה שחורה פשוטה, עם מחשוף וי או עגול? או שעדיף חולצה קצרה עם צווארון וי כזה, כמו שיש לחולצות מחוייטות?
ר רחלי03 New member 29/3/06 #28 תומכת ברעיון של אוריין../images/Emo45.gif עם שרוולים קצרים נפוחים בצבע אדום, ומחשוף עגול מעוגל ועגולי. הבנת? כי אם לא- אז חבל. דולי מהממת!
תומכת ברעיון של אוריין../images/Emo45.gif עם שרוולים קצרים נפוחים בצבע אדום, ומחשוף עגול מעוגל ועגולי. הבנת? כי אם לא- אז חבל. דולי מהממת!