מיכלייי
ד דנדושי המקורית New member 24/10/05 #2 ../images/Emo98.gif אממ אני חדשה אז אני לא יודעת... אבל זה שרשור עזרה וסיוע הדדי?
G GOLD digger New member 24/10/05 #3 ../images/Emo109.gifשעווה! שעווה! אפשר את הטיוט' המפורסם של הג'ינס? תודה.
P poohandme New member 24/10/05 #29 ../images/Emo122.gif הגדירסה עם החתימה כי אני מטומטמת ולא הוספתי אותה קודם-.-;
ה המפלוץ קריימר New member 24/10/05 #9 אולי מילק באקס? אין לי לינק אז אני לא יכולה לבדוק, אבל אולי קלעתי יעל ערכה את הפנים? נראה שהשפתיים והאיפור שלה. יש לך את הבייס בלי עריכה? יהיה קל יותר לזהות.
אולי מילק באקס? אין לי לינק אז אני לא יכולה לבדוק, אבל אולי קלעתי יעל ערכה את הפנים? נראה שהשפתיים והאיפור שלה. יש לך את הבייס בלי עריכה? יהיה קל יותר לזהות.
T tamaguchi girl New member 24/10/05 #10 לא. יעל פעם פירסמה את הדולי עם השער ואמרה שמי שרוצה יכולה להמשיך אותה..אז המשכתי אותה אין לי את הבייס לבד או משהו ;;
לא. יעל פעם פירסמה את הדולי עם השער ואמרה שמי שרוצה יכולה להמשיך אותה..אז המשכתי אותה אין לי את הבייס לבד או משהו ;;
2 2ofir New member 24/10/05 #13 כישרון יש לך השראה חפשי בגוגל שמות של מעצבים[ דיור, ורסצה, פארדה..שנאל..וכל מני כאלה] או כתבי עיצובים או בגדים...
כישרון יש לך השראה חפשי בגוגל שמות של מעצבים[ דיור, ורסצה, פארדה..שנאל..וכל מני כאלה] או כתבי עיצובים או בגדים...