S Stinki Winki New member 20/8/05 #57 זה אחד הבייסים ה-אמ-מפורטים שראיתי והוא בכלל לא הגיוני אישה כזאת לא יכולה להתקיים במציאות עם חזה כזה דול וגוף כזה קטן
זה אחד הבייסים ה-אמ-מפורטים שראיתי והוא בכלל לא הגיוני אישה כזאת לא יכולה להתקיים במציאות עם חזה כזה דול וגוף כזה קטן
ה המפלוץ קריימר New member 20/8/05 #62 בגלל זה קוראים לבייס "מיסטרס"? ../images/Emo6.gif זה פילגש, לא? ואת המילה הזו למדתי מהתוכנית של ג'רי ספרינג'ר תוכנית כל כך מטומטמת וכל כך מצחיקה (פקאצות שמנות שהולכות מכות וכל הזמן נופלת להן החיזה בכוונה, למשל עוד תשבר להן הציפורן, אויי ויי.), משדרים אותה בארץ?
בגלל זה קוראים לבייס "מיסטרס"? ../images/Emo6.gif זה פילגש, לא? ואת המילה הזו למדתי מהתוכנית של ג'רי ספרינג'ר תוכנית כל כך מטומטמת וכל כך מצחיקה (פקאצות שמנות שהולכות מכות וכל הזמן נופלת להן החיזה בכוונה, למשל עוד תשבר להן הציפורן, אויי ויי.), משדרים אותה בארץ?
O o0Invisible0o New member 19/8/05 #52 אמ. זה לא בייסים שהיא החליטה שרק חברות מסוימות יכולות להשתמש בהם? אני כמעט בטוחה!:|
M Miss Naama New member 20/8/05 #61 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif כמעט ^^" בהתחלה הוא שוחרר רק בEE, לשימוש הגולשים בו. אחר כך היא פירסמה את הפוזות באתרה אני חושבת שמרב מבקשת כי האתר של ג'יידן בהפסקה או משהו *O*
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif כמעט ^^" בהתחלה הוא שוחרר רק בEE, לשימוש הגולשים בו. אחר כך היא פירסמה את הפוזות באתרה אני חושבת שמרב מבקשת כי האתר של ג'יידן בהפסקה או משהו *O*
W Wandering Star New member 22/8/05 #119 לא לא אלו מותרים, את מדברת על לילך סדרה שפירסמו בEE בלי באישור שלה (דהיינו, פרצו לה למחשב). במיסטריס מותר להשתמש . ונעמה צודקת, אני צריכה אותם והאתר שלה בהפסקה.
לא לא אלו מותרים, את מדברת על לילך סדרה שפירסמו בEE בלי באישור שלה (דהיינו, פרצו לה למחשב). במיסטריס מותר להשתמש . ונעמה צודקת, אני צריכה אותם והאתר שלה בהפסקה.
S s h a r o n 7 New member 19/8/05 #14 יש לי שאלה../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif יש לכם אתר בעברית פשוט שאפשר להכין בו דוליז, בלי להסתבך?! וגם- יש לכם אתר באנגלית קל? שפשוט אפשר להתחיל להרכיב להן את הבגדים, בלי התעסקויות.. יש לכן?!
יש לי שאלה../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif יש לכם אתר בעברית פשוט שאפשר להכין בו דוליז, בלי להסתבך?! וגם- יש לכם אתר באנגלית קל? שפשוט אפשר להתחיל להרכיב להן את הבגדים, בלי התעסקויות.. יש לכן?!
M Miss Naama New member 19/8/05 #15 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ססססבתאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif
L Little Chiwawa New member 19/8/05 #16 דולמייקר? ממ אנחנו אישית לא עושות את זה שם.. אבל אם את צריכה דולמייקר אז.. www.dollzmania.com
S s h a r o n 7 New member 19/8/05 #18 לא..../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif אני לא אוהבת להתעסק עם בייסים ודברים כאלה יש איזשהו אתר שיש מלאמלא בובות ומלאמלאמלא בגדים יש למישי?
לא..../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif אני לא אוהבת להתעסק עם בייסים ודברים כאלה יש איזשהו אתר שיש מלאמלא בובות ומלאמלאמלא בגדים יש למישי?
ש שטופ New member 19/8/05 #17 ../images/Emo77.gifהאתר של אורין. http://city.boom.co.il/peaceandlove/menu1.php
S s h a r o n 7 New member 19/8/05 #19 חחח אממ../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif תודה על הקישור אבל זה לא מה שחיפשתי אני רוצה פשוט להלביש דוליז..
חחח אממ../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif תודה על הקישור אבל זה לא מה שחיפשתי אני רוצה פשוט להלביש דוליז..
M my presious New member 20/8/05 #77 ../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif איזו מחמאה ענקית^___^ אבל האתר גרוע ויש לו כתובת יותר קצרה: www.dolls-rainbow.coo.co.il אה ודרך אגב אוריין כותבים עם שתי י' אבל לא נורא
../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif איזו מחמאה ענקית^___^ אבל האתר גרוע ויש לו כתובת יותר קצרה: www.dolls-rainbow.coo.co.il אה ודרך אגב אוריין כותבים עם שתי י' אבל לא נורא