טור=*עמודה
L Lady of the Winds New member 19/8/05 #40 ../images/Emo4.gif לא הבנתי את הקטע של עמודה קטנה בגדול. אם אני אבין, אני אכין לך. את רוצה בוורד או באקסל?
../images/Emo4.gif לא הבנתי את הקטע של עמודה קטנה בגדול. אם אני אבין, אני אכין לך. את רוצה בוורד או באקסל?
ג גינגימניה New member 19/8/05 #41 לא משנה ,עשיתי בצייר../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif בדיוק רציתי לכתוב..
M my presious New member 20/8/05 #59 ../images/Emo42.gifדולי עם כתר. או כל דבר שיכול לעזור לי להבין איך לעזאזל מציירים כתר הכוונה היא לכתר עדין כזה, כמו של מלכות יופי:]
../images/Emo42.gifדולי עם כתר. או כל דבר שיכול לעזור לי להבין איך לעזאזל מציירים כתר הכוונה היא לכתר עדין כזה, כמו של מלכות יופי:]
M Miss Naama New member 20/8/05 #60 |../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif זה לא בדיוק כתר, ../images/Emo122.gif ואני לא יודעת אם זה עדין או משהו אבל אולי זה יעזור לך |יותרמדיחבולים| ארר בייס מאפיצ'ו. הו. והוא מוצלל בצורה מחורבנת ביותר OO;
|../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif זה לא בדיוק כתר, ../images/Emo122.gif ואני לא יודעת אם זה עדין או משהו אבל אולי זה יעזור לך |יותרמדיחבולים| ארר בייס מאפיצ'ו. הו. והוא מוצלל בצורה מחורבנת ביותר OO;
מ מ א י ו New member 20/8/05 #63 ../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifאממ, מישי יכולה להביא לי בייס כזה פאנקיסטי קאשוח ואפל שעומד עם הפנים אלינו, לא משנה איזה תנוחה. תודה מראש
../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifאממ, מישי יכולה להביא לי בייס כזה פאנקיסטי קאשוח ואפל שעומד עם הפנים אלינו, לא משנה איזה תנוחה. תודה מראש
B BiDriL New member 20/8/05 #64 ../images/Emo185.gifהנמנמנמ לדעתי מה שהופך בייס לפאנקיסטי קשוח זה האיפור הפירקשוחאפל . והבגדים.
מ מ א י ו New member 20/8/05 #65 ../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifהתכוונתי לבייס לא תמי ם מדי 'בנת?