LillipooT

New member
בא לי להתחיל פאנפיק! ../images/Emo60.gif

מזמן לא עשינו פאנפיק!! ואני אוהבת פאנפיקים
ממ בואו נראה.. היה זה יום חורפי. ג'ואי התכסתה מתחת לשמיכת הפוך החמימה שהיא כל כך אהבה וניסתה להתחמם. "ג'ואי!! ג'ואי!!" קולה הצווחני של אודרי נשמע מחוץ לדלת. "ג'ואי! אני יודעת שאת שם! קדימה קדימה תפתחי לי, קר לי!" "#^%^#$" מלמלה ג'ואי. "אודרי אני לא מרגישה טוב, השיחה לא יכולה לחכות לעוד כמה שעות?!" "נווו ג'ואי, תפתחי לי! יש לי סקופ לספר לך!" לאחר כמה דקות נשברה ג'ואי ופתחה לאודרי את הדלת. "צ'יזס באני, את באמת לא נראית כל כך טוב. לא משנה, החדשות שיש לי יחזירו אותך לחיים!! כרגע דברתי עם ג'ן בטלפון (לא! היא לא מתה!!) והיא אמרה לי שההורים שלה כרגע התקשרו אליה ואמרו לה לאסוף את דרו משדה התעופה!!" ג'ואי הביטה באודרי במבט מתוסכל "אודרי דארלינג, למה שזה יהיה אכפת לי?" "אני רוצה להכיר אותו!! ואת תעזרי לי בזה. אז קדימה.. תתלבשי ובואי ניסע!" חח אם כבר דברנו על הגברברים הביצ'ים בדוסון קריק.. למה שלא נוסיף אחד לפאנפיק
יאללה שתפו פעולה

Dawson girl

New member
או! פנפיק!

כיייף! מממ.... ממשיכה מהנקודה שג'ואי התעוררה בגלל אודרי.. "אודרי, מאיפה בכלל את מכירה אותו?.. הוא היה ידיד שלנו בתיכון.. אם בכלל אפשר לקרוא למניאק הזה ידיד..." שפשפה ג'ואי את עיניה בעייפות. אודרי התחילה לצחוק ואמרה "ג'ן סיפרה לי עליו! וממש ששמעתי הוא ממש חמוד! ואני חייבת להכיר אותו. נקודה. תתלבשי כבר!!" היא התחילה לזרוק על ג'ואי בגדים מהארון, סוודר, ג'ינס וגרביים. ג'ואי נגררה אחרי אודרי לאט מהמיטה, נכנסה לאמבטיה והתלבשה. כשהיא יצאה משם, אודרי גררה אותה לדלת (לא לפני שג'ואי התעקשה בעצבים לחטוף מעיל) ושתיהן נכנסו לפרארי האדומה של אודרי (
) ונסעו לשדה התעופה. כשהן הגיעו לשם, ג'ן כבר חיכתה להן וחיפשה אותן בעיניה באולם הנוסעים הנכנסים. הן נפנפו לה מרחוק. ג'ואי ראתה את דרו וחשבה "יופי. ממש הייתי צריכה אותו עכשיו", כשלפתע היא ראתה עוד מישהו מוכר מאחורי ג'ן, אבל לא הצליחה להזכר מי הוא. אודרי גם ראתה אותו, ונכנסה להתלהבות מטורפת. "יואו! באני!! תראי איזה חתיך!!!! אני הולכת לשם לעשות לו ילד! את באה??" היא חטפה את ג'ואי ההמומה. הן התקרבו לג'ן ולשני הבחורים. עוד לפני שג'ן הספיקה לומר משהו, דרו כבר הקדים אותה. "פוטר. לא האמנתי שאראה אותך שוב. טוב לדעת שדברים לא משתנים. את אותה זעפנית שהיית, אני רואה." הוא צחק. ג'ואי אפילו לא חייכה ורק הסתכלה אליו במבט אטום. ואז ג'ן נעמדה לפני דרו וג'ואי ואמרה להם "כן, אמאבאמ הכריחו אותי להביא את היצור הזה. לא יודעת למה. אבל תראי את מי עוד מצאתי!" הבחור המוכר שאודרי רצתה לעשות לו ילד נעמד ליד ג'ן. ואז ג'ואי נזכרה מי זה. זה היה כריס, החבר של אבי.
הוא חייך אל ג'ואי. כן, רציתי להביא אותו!!! הוא חתיך! וחוצמזה סליחה על האורך, פשוט היה לי כיף ולא רציתי להפסיק.

LillipooT

New member
ממשיכה! ../images/Emo60.gif

"איזו התרגשות!!" צעקה אודרי בקול בכייני. "ג'ן! ג'ואי! קדימה! למה אתן לא עושות היכרות? בחיי.. אם הייתי יודעת שאני הולכת לפגוש שני חתיכים הייתי לובשת מחשוף יותר גדול!" ג'ואי וג'ן הסתכלו אחת על השנייה. כל אחת במבט מתחנן שהשנייה תערוך את ההיכרות. בסוף ג'ן נכנעה. "אודרי, תכירי זה דרו - הוא ניסה לנשק את ג'ואי וחטף על זה, מזמז כל בחורה שפגש בדרך, נתן לי כדורים שיכלו להרוג את אנדי ו.. זהו בערך. עכשיו בפינה השנייה עומד כריס, הידיד של אבי ש.." "רגע.." קטעה אודרי את דבריה של ג'ן. "אבי זאת זאת שכולם שנאו ואז ממ נפלה למיים ומתה או משהו?" כולם השתתקו. "כן." אמרה לבסוף ג'ואי. "אה מגניב. טוב בכל מקרה אני אודרי! ואם בא לכם לכייף, תתקשרו אלי" אמרה אודרי וקרצה.

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"וואו, את חמודה. רוצה לצאת מתישהו?" חייך אל אודרי דרו בשובבות. הוא הלך לצדה ולצד ג'ן שעקבה אחרי השניים בעיניים בוחנות. ג'ואי צעדה לצד כריס (הם הלכו לחניה), שאמר לה בחיוך "את עדיין יפה כמו בגיל 16, אני רואה". ג'ואי הסמיקה. היא לא רצתה ליפול במלכודת הידועה, במיוחד אחרי שהיא הכירה את כריס, אבל הוא היה ממש מקסים שהיא פשוט לא יכלה שלא לחייך. "אז מה אתה עושה היום?" שאלה אותו בקריצה. "אני שחקן, בסדרה על חייזרים, אולי ראית במקרה?" שאל בתקווה. ג'ואי הנידה בראשה "לא, אני לא רואה טלויזיה... רק את "הקריק".... זה של דוסון, זוכר אותו?". כריס חייך והשיב לה "דוסון?. כמה זמן לא שמעתי על הצדקן הזה..". הם צחקו. החבורה הגיעה לחניה. אודרי ישר התנדבה לנסוע עם דרו וג'ן, ונתנה את מפתחות האוטו שלה לג'ואי. ואז היא אמרה "מה את עומדת כמו פסל?.. הבחור המסכן שלידך בטח עייף מהטיסה... קחי אותו למלון או משו..." והלכה לכיוון הרכב השני. ג'ואי נותרה עומדת ליד כריס עם המפתחות, מבולבלת, עד שכריס פתאום אמר.... כן, אני יודעת שזה מופרע. אבל קבלו תמונה יפה.

IMCU2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אני שחקן, בסדרה על חייזרים..." חחחחחחחחחחחחח

IMCU2

New member
ממשיך! נסחפתי קצת הרבה...

"בא לך לרקוד פולקה?" שאל הוא עם חיוך. ג'ואי שלחה אליו מבט המום. היא לא ידעה אם הוא צוחק איתה או מתכוון ברצינות, אך היא ניצלה את ההזדמנות ואמרה: "בוודאי. לקחתי שיעורים בקיץ". כריס מייד הוציא מכיסו את טקליטו הנודע "פולקה - להיות או לא להיות..." והשניים רקדו במרץ. לאחר כ-12 שעות ריקוד החזיר כריס את ג'ואי לביתה???? (או שמא למעונות????). אודרי כבר שכבה במיטה, החזיקה בידה את הכרית האהובה עלייה ושמעה מוזיקה בקולי קולות. ג'ואי נכנסה בשקט, בכדי לא להעיר אודרי, אך זו לא ישנה. משנכנסה ג'ואי אמרה לה "ג'ואי, שובבה קטנה, נראה שחגגת בחוץ כל הלילה...". ג'ואי ענתה בקול ציני "היה לי ממש לילה פרוע". אודרי ענתה "באני קטנה, אל תנסי לעבוד עלייה, אני יודעת ש..."

IMCU2

New member
עכשיו קראתי את מה שכתבתי -

נראה שהמוזיקה בקולי קולות לא יכולה להעיר את אודרי, אבל פתיחת הדלת של ג'ואי כן...

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LillipooT

New member
חחח מצחיקים אתם! ../images/Emo60.gif

אני אנסה להמשיך את זה חח
"באני קטנה, אל תנסי לעבוד עליי, אני יודעת שהיה לך איזה קראש על הבחור לפני שנים רבות ועכשיו כשאת שוב רואה אותו.. זה חוזר אליך! נכון אני צודקת דארלינג?" ג'ואי הרהרה בדבריה אך לא ענתה. "ראו את זה במבט שלך" המשיכה אודרי, "הסתכלת עליו במבט מעט מפוחד מעט מצפה.. לא יודעת איך להסביר את זה. מה זה משנה! אני ידעתי ואני גאון!" "אין לך שום דבר לאמר להגנתך??" שאלה אודרי אחרי כמה דקות של שקט. "אודרי.. שלא תחשבי אפילו לשנייה להפוך אותי לאיזה פרויקט שידוכים שלך! כן.. יכול להיות שאת צודקת. אבל זה היה קראש קטנטן ולא משמעותי. סתם התלהבתי לרגע מהכח והרשעות שלו.. לא יודעת. עזבי. די. זה נגמר" "ממ.. אופס" אמרה אודרי והשפילה מבט. "אוי לא.. אודרי, תגידי לי שלא עשית שום דבר עדיין!!" תמשיכו

IMCU2

New member
אני אמשיך (בשטויות...)

"אוי לא אודרי, תגידי לי שלא עשית שום דבר עדיין" אמרה ג'ואי. "לא עשיתי שום דבר עדיין" אמרה אודרי בקול לא משכנע. "אודרי" הזעיפה ג'ואי, "למה? למה היית חייבת?". "חשבתי על טובתך באני, אני מצטערת" השיבה אודרי. ג'ואי אמרה בקול נואש "טוב, תגידי לי מה עשית, אני אשתף פעולה". "יההההההההה ידעתי שלא תאכזבי אותי, אני מבטיחה לך שיהיה לך כיף" אמרה אודרי בהתרגשות. "טוב, את יודעת שאני עשירה ויש לי המון כסף, אז הוצאתי מעט ממנו בשבילך ובשביל כריס". "תגידי לי מה זה" אמרה ג'ואי מלאת ציפייה. השיבה אודרי: "טוב, תזכרי שהבטחת לשתף פעולה: את וכריס טסים - למצריים!!!!!!!!!!!!! תכננתי לכם טיול רומנטי קטן". ג'ואי נותרה המומה ונרגשת וכל אשר השיבה היה "איסמי ג'ואי, וּאיסמוקה? (שמי ג'ואי, ושמך? (בערבית) ). אודרי הייתה המומה, היא לא ידעה כי ג'ואי יודעת ערבית. אודרי שלמדה ערבית בגן הפתיעה את ג'ואי ואמרה: "אהלן וסאלן ג'ואי אוחתי (נדמה לי ש"אהלן וסאלן" זה היי והיי? בערבית. וההמשך - ג'ואי אחותי").

LillipooT

New member
חחחחחחחח ../images/Emo60.gif

חחח אתה גאון!! ממש הצחקת אותי
אין לי זמן לכתוב כרגע, אז אני פשוט אתן לזה הקפצה חביבה כדי שאנשים ישתפו פעולה
חצופים

למעלה