Dawson girl

New member
יא! מצרים!!!

זה אפילו יותר מצחיק מהפולקה!!!! LOL אגב... אני בדיוק לומדת בתולדות האמנות על מצרים העתיקה וזה נורא מעניין אז אני אמשיך כי זה נושא ממש מרתק! (לא, אני רצינית!) *הערת שולים- אני לא דוברת ערבית. סיפור ארוך. אז אני משאירה לכם את הערבית המדוברת.*
ממממ.... הנה! הן התחילו לצחוק כמו משוגעות. פתאום ג'ואי שאלה "אודרי, את רצינית?" ונכנסה להלם כשהיא נענתה ב"כן!" נלהב. אודרי אמרה בטון רציני "קדימה, פוטר, צאי מזה! את נוסעת למצרים! לראות את כל המוזיאונים וכל השטויות האלה שאת אוהבת. ועוד עם הבחור הכי לוהט שקיים! סליחה, חוץ מדוסון," היא חייכה לעצמה. ג'ואי חייכה אליה גם. "טוב, אבל איך ארגנת את זה? מתי הטיסה? הוא יודע על זה בכלל? ומה אני אגיד לדוסון, דאמט?!" ג'ואי נבהלה הכי הרבה מהאפשרות האחרונה. אבל אודרי ענתה לה בשלווה: "אתם טסים עוד שבוע. דוסון יהיה בסדר. אחרי שהוא ייחנק קצת, אני משערת. אה, וכריס לא ממש יודע על זה. את תספרי לו! וול, נקווה שהוא קצת יותר מעניין בחיים מהחייזר הזה שהוא מגלם בסדרה שלו, או מה שזה לא יהיה.." היא עיקמה את אפה. ג'ואי צחקה ואמרה שיש לה שיעור. ואז הפלא של ג'ואי צלצל. "הלו?" היא ענתה בקוצר רוח. "היי", ענה לה כריס מהעבר השני. היא חייכה בלי לשים לב. "רוצה לצאת לארוחת צהריים או משהו? אם את לא עסוקה מדי?" הוא שאל. ג'ואי התלהבה פתאום וענתה בחיוב. הם קבעו להפגש בדיינר מעבר לפינה. כשהשיחה הסתיימה, אודרי כבר היתה מוכנה עם ג'ינס חגיגי וסריג אדום. "את הולכת ללבוש את זה. ובלי ויכוח!" היא הצביעה על הבגדים. ג'ואי הלכה בצייתנות ללבוש אותם. כשהיא הייתה מוכנה ועמדה לצאת, אודרי אמרה "בהצלחה, באני!". ג'ואי חייכה ופנתה לעבר הדלת. היא פתחה אותה. דוסון עמד שם.
יו! זה ממש כיף!!!

IMCU2

New member
אני ממשיך!

ג'ואי הלכה בצייתנות ללבוש אותם. כשהיא הייתה מוכנה ועמדה לצאת, אודרי אמרה "בהצלחה, באני!". ג'ואי חייכה ופנתה לעבר הדלת. היא פתחה אותה. דוסון עמד שם. דוסון הביט בה בעיניים משתהות ואמר "ג'ואי, מה את עושה עם הכפייה לראשך?" ג'ואי לא ידעה מה לומר. היא עמדה המומה אל מול דוסון בלי יכולת לומר מילה, היא לא ידעה כיצד לבשר לו כי היא עומדת לנסוע למצרים - עם כריס. היא ניסתה להביט אל תוך עיניו של דוסון, אך זה עמד מעט רחוק ממנה, והמנורה השרופה ליד החדר לא עזרה לה לראות אותו. "דוסון" היא אמרה, "אני רוצה לספר לך משהו". "כן ג'ואי" השיב דוסון. "דוסון, אני נוסעת למצרים". דוסון לפתע השמיע צהלת שמחה "ייייייייייייייייייי". "דוסון, אתה נשמע כמו סוס, מה קרה?" שאלה ג'ואי. "ג'ואי - זוהי הדרך שלי להביע את שמחתי, כי..." "מה דוסון?" חיכתה ג'ואי לתשובה. "כי... גם אני נוסע למצרים, הלילה, אולי ניסע ביחד?!" ואז התקרב דוסון אל דלת הכניסה. אודרי, שישבה על מיטתה ראתה את דוסון ופרצה בצחוק מתגלגל. ג'ואי גם כן התחילה לצחוק. דוסון לא ידע מה מוזר, מדוע הן צוחקות, ושאל: "מה קרה, מדוע אצן צוחקות?" ג'ואי השיבה - הכובע של פרעה ששמת על הראש - הפוך..."

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מסוגלת להמשיך! צוחקת יותר מדי! שמישהו אחר ימשיך!! *מדמיינת את דוסון עם כובע של פרעה* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב! ג'ואי לא לובשת כפייה! היא אשה! היא צריכה רעלה!!!!

IMCU2

New member
../images/Emo13.gif

אני יודע שג'ואי אמורה לשים רעלה ולא כפייה, אבל רעלה זה לא מספיק מוזר?????

LillipooT

New member
חחח סיפור מופרע לחלוטין ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני אנסה להמשיך.. ממ.. "אויש קיבינימט.. התלבטתי באמת איך לשים את זה. לא הייתי כל כך בטוח. אניווי - נכון מגניב?! אני תפרתי!!" דוסון התלהב, בעוד אודרי וג'ואי מתזיקות את הבטן ומשתדלות לינשום. פתאום דוסון התחיל לבכות. "דוסון..מה קרה?" שאלה ג'ואי המודאגת. "אני עבדתי קשה על הכובע הזה! וחשבתי שתאהבי אותו!! כל הזמן צוחקים עלי, אני לא מבין למה! אני מנסה למשוך את תשומת ליבך ולובש כובע חדש שיצרתי במו ידי! ועכשיו גם נודע לנו ששנינו נוסעים למצריים ואת בכלל לא מתלהבת!! זה די מעליב!" "אה כן, דוסון.. בקשר לנסיעה למצריים. הקטע הוא שאני אמורה לנסוע עם כריס. אני מקווה שתבין.." דוסון החל לבכות שוב ויצא נסער מהחדר.

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא כל שניה מתחיל לבכות??. מה, הוא במחזור עם כל ההורמונים??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם כאלה מופרעים~!

IMCU2

New member
ממשיך

הקטע הוא שאני אמורה לנסוע עם כריס. אני. אני מקווה שתבין..." דוסון החל לבכות שוב ויצא נסער מהחדר. "דוסון, לאן אתה הולך?", דוסון ענה "להביא לי כוס מים, בכיתי כל-כך הרבה עד שהתייבשתי". ג'ואי פנתה אליו ואמרה "חכה, יש לי כאן מים מפילטר Brita, אני אמזוג לך ותוכל להמשיך לבכות... תבכה, זה יעשה לך טוב. אבל תמהר בקשה, אני צריכה להספיק לטיסה גם כן...". ג'ואי מזגה לדוסון כוס מים, ודוסון המשיך לבכות... לאחר מכן דוסון שאל "באמת הכובע המצרי ההפוך שלי הצחיק אתכן" ג'ואי ענתה "לא רק...", והוסיפה אודרי "זה גם הזקן - הוא לא מספיק ארוך...". בהפתעה גמורה דוסון הפסיק לבכות. ג'ואי ואודרי לא האמינו שהוא כבר לא בוכה, ואז ג'ואי שאלה "דוסון, אתה בסדר, כי הפסקת לבכות...". ואז דוסון אמר "זה כי הגיתי רעיון בראשי, החלטתי להכין גם לך כובע כמו שלי - בתקווה שהוא יכבוש את ליבך...". ג'ואי חייכה ואמרה "אני חושבת שזה יעבוד - אבל רק עם עוד משהו קטן". דוסון: "מה ג'ואי, הכל". ג'ואי חייכה "אני רוצה גם גמל. אה, כן, וגם ספר על גמלים", דוסון ענה "מייד, ותקבלי גם זברה"

LillipooT

New member
חח מעניין איך זה הסתיים.. ../images/Emo60.gif

"יאללה אני הולך להתחיל בחיפושים ובהכנות!" אמר דוסון הנרגש ויצא מהחדר. "או מי גד הבחור התחרפן לגמרי!!" ציחקקה אודרי המשועשעת. "את חושבת שהוא לקח את הקטע של הזברה ברצינות? אלוהים ישמור הוא מסוגל לחזור לפה עוד שעה עם זברה וגמל!" "טוב נו למי אכפת, את - לכי תתקשרי לכריס ותוודאי שהוא מתחיל לארוז ותקווי שלדוסון יקח שבוע למצא חיות ולתפור לך כובע ובזמן שהוא יסיים את כבר תהיי במצריים עם כריס." אמרה אודרי וקרבה את ג'ואי לטלפון. "טוב, תביאי לי את התיק, הטלפון שלו כתוב לי בפלאפון". "או.." רעיון צץ במוחה של אודרי. "שננסה לפעול בדרך אחרת! יהיה לכם קשה להתחמק מדוסון במצריים, וחבל שתהיי מודאגת מזה וזה יהרוס לכם את הכיף! יש לי רעיון מושלם!! את וכריס תסעו, דוסון יסע.. וגם אני!! נעשה טיול קבוצתי למצריים!!!!" אודרי קפצצה מאושר. "אני אדאג שדוסון לא יפריע לכם. מה דעתך?!!?"

Dawson girl

New member
קפצצה. ק-פ-צ-צ, פיעל. מרובעים.

עזבו. מה עשיתם מזה??? אלוהים ישמור. קרועים אתם. חבל''ז.. טוב, ממשיכה.... "אודרי, אני תוהה כרגע מי יותר משוגע, את או דוסון. מילא את, אבל הוא?! השתגע כאילו הוא על סמים... טוב לא משנה, אני כרגע הולכת לפגוש מישהו שהוא כנראה היחיד ביקום הזה שלא השתגע! אני מקווה...." היא לבשה את המעיל ויצאה מהחדר, בדרכה לפגוש את כריס בבית הקפה. כשהיא הגיעה לשם, היא ראתה גדוד של נערות צורחות ומנפנפות בפתקי נייר בלבוש מינימלי בהחלט (וזה דצמבר
) צובאות על הפתח לבית הקפה. היא לא הבינה מה כל המהומה, ומרוב סקרנות היא נכנסה פנימה למרות הבלגן. הגדוד הוביל היישר לשולחן של כריס, שהיה לבוש במעיל עור שחור (רוצח חיות!!!! טוב אני אסתום.). היא התחילה לצחוק ואמרה לו "וואי, לא ידעתי שאתה עד כדי כך מפורסם! אפשר לקבל חתימה?" היא שאלה בקול צפצפני. הוא חייך אליה והזמין אותה להתיישב. ואז היא ראתה בזווית העין את פייסי. עם ג'ן! מתנשקים!!! היא היתה כל כך בשוק שהיא פתחה את הפה בענק ולאורך זמן ככה שכריס יכל לחתום לכל המעריצות ולהסתכל עליה במשך חמש דקות. "את בסדר?" הוא שאל. ג'ואי מלמלה "אני... אני... אני לא מאמינה!!!". ואז פייסי וג'ן ניגשו לשולחן מופתעים.

למעלה