ליזוש22

New member
מממ

הייה מצחיק בטירוף ....
אני וחברה שלי התחפשנו ביחד - התחלנו לדבר כמו תינוקות ..חח... שמנו חיייתול ענקי , סינר ורוד כזה , מממ, סוכריה גדולה צבעונית, מוצץ גדול בובה , תיק של דורה , ועשינו קוקיות ( = היא צילמה הכול במצלמה שלה , היא תשלח לי ואני יראה לך את התמונות :)

חזרת מהטיול

איך היה? היה וזה הכי חשוב! אמ.. הטיול עצמו היה נחמד היה לי קצת קשה כל היום בחילות וזה ולא הרגשתי טוב רוב הזמן היום האחרון היה היום הכי מוזר מצעבן נחמד ואמ... התחלתי לבכות צעקתי התעצבנתי בכיתי לאחותי הטלפון כמו שבחיים שלי לא בכיתי זה היה פשוט יום קשה. אני לא ידעתי איך אני אשרוד את היום האחרון מכוון שיום לפני זה כמעט הקאתי בחדר שלנו וזה והרגשתי על הפנים וזה אבל לא בגלל זה בכיתי אלה בגלל הכיתה המפגרת שלי אוף זה מסובך הם פשוט זבלים! וצבועים וואמ.. היו גם כמה רגעים נחמדים בנסיעה חזרה ביתה אחרי הויכוח וזה בסוף אז היה נחמד וזה ועוד משהו ממש ממש נחמד קרה. וזהו נראה לי.

XxXSynergitXxX

New member
SWEET DREAMS ../images/Emo9.gif

אעא! איזה פורימון היייייייייה :) הכי הכי מגניב.
[ותיכוניסטים הסתכלו עליי, מה אשמתי שהתחפשתי לשלגיה
] מחר סטנד-אפ&חידונים וכאלה
והיום בערב יומולדת למורי בבית קפה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאתתתתת!../images/Emo88.gif

אני רוצה לראות את התמונות מהמפגשון מלפני כמה חודשים טובים (וראיתי שהעלת למחשב בגלל התמונת תצוגה שלךבמסן
) ואני עוד יותר רוצה את התמונה שלך עם התחפושת
אז לא מעניין אותי למי את שלוחת את התמונות כדי שישלח לי לאייסי ואם מישהו פה נחמד ומתנדב לעשות מצווה ולקבל את התמונות מאורפזיק ולשלוח לי באייסי אני אשמח

שלומיתת

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תאמיני לי שאם היא היתה גוזרת לי יותר מדי גם אני הייתי מפוצצת אותה יצא בסדר

tal 01

New member
צהריים טובים!/tapuzforum/images/emo13.gif

ירדתי 1.2 קילו וזה מעולה! ועוד כמה דברים טובים/tapuzforum/images/emo13.gif

למעלה