זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואוווו כל הכבודדדד../images/Emo47.gif

אני מקווה שעשית את זה נכון

tal 01

New member
את מתכוונת בדרכים בריאות?

אל תדאגי/tapuzforum/images/emo13.gif. תודה!/tapuzforum/images/emo24.gif

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכן..ואל תדאגי זאת לא תשובה!

יש לי חברה על סף אנורקסיה (ובאמת) ככה ש...אל תדאגי לא מספק אותי..כי גם היא אמרה לי את זה

tal 01

New member
אני לא מרעיבה את עצמי ולא מקיאה..

אני אוכלת רגיל לגמרי, אולי טיפה פחות אבל ממש לא משמעותי. אני רק לא אוכלת שטויות ועושה ספורט. זה הכל
ואני מקווה שחברה שלך תצא מזה!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאהה אז בסדר..

אני רק מקווה שאת לא אוכלת יותר מידי פחות.. ותודה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאחד הימים המצחיקים בחיי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif!!

אני וחברה שלי התחפשנו לצועניות..יצא מה-זה מגניב.. בהתחלה לא היתה לי חולצה ושניה לפני שיצאתי אליה אתמול (ישנתי אצלה..) נזכרתי בסדין הישן שלי (עם החור באמצע!! יש סיפור משעשע מאחוריו
!!). עשיתי חור באמצע שמתי עליי וקשרתי מין צעיף שנטי מסביב למותן.. חצאית מתנפנפת ועוד אלמנטים של צועניה.. חח קיצור.. אני וחברה שלי התלכנו לקניון חיפשנו תוף מרים, לא מצאנו אז הלכנו לקנות קלפים. ישבנו על המדרגות של הקבצנים מול הקניון וצילמנו אחת את השניה עם הקלפים.. אנשים עוברים ובוההים בנו חחחח היתה אחת שכל מדרגה היא כזה עצרה והביטה בנו..
!! אחת אמרה לי שהתחפושת שלי הכי יפה שהיא ראתה היום (כן בטח.. זה הרבה יותר יפה מתחתון וחזיה..
). ואז אחרי שאני וחברה שלי סיימנו את הבוק
ישבנו ביחד על מדרגה והתחלנו לשחק ספיד..XD לקח לנו זמן לסדר ואז עברו שני נערים ואחד מהן הביא לי 20 אגודות הוא כזה אומר לי "מצטער, זה מה שיש לי.."
!! נקרענו! וזהו.. כל היום בוהים בי ובחברה שלי וזה משעשע.. חחח אין, היה גדול! חח פורים שמח..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif!!!

הרגת אותי אני רוצה לראות תמונה
! בסוף התחפשת לצוענייה אה?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifזה היה משעשע נורא../images/Emo6.gif

אין תמונות
אמרתי לך=/ חחח וכן.. זה יותר מגניב כי ממש רואים את זה חח וזה גם נוח וכיף..

tal 01

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!

חחחח הרגת אותי! במיוחד שהוא הביא לך 20 אגורותXD

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכוס עמק! איזה עצביםםםם עוד שני א

+ני רוצחת פה מישהוווווווווו איזה חוסר התחשבות איזו משפחה מפגרתתתת נשבר לי ה*** מהם!!
[האיקון הזה אפילו לא מצליח לבטא עד כמה אני עצבניתתתתתתתתתת] אוף איתם!! אוף! *לנשוםעמוק*

למעלה