XxXSynergitXxX

New member
שלהלהלהלי.

זה או זה 1.ברכה או ים?מה שבא. 2.פיצה או פסטה?פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב?מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס?פיס-כפרעלהשרשרתשלי
- 5.עט או עיפרון?עיפרון 6.יסודי או תיכון?תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף?ברי
8.משינה או סינרגיה?סינרגיה כמובן
אבל משינה מדהימים בכ'ז. 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים?גם וגם. 10.שונא או אוהב ת'הורים?תלוי את מי
11.נגד או בעד ההתנקות?אין לי דיעה בנושא. 12.במבה או ביסלי?במבהההההההה
13.בעד או נגד חנפנים?נגד. 14.אוהב פרחות או לא אוהב?לא. 15.גיטרה או תופים?גיטרה
,גם תופים זה מאגניב
16.פסנתר או גיטרה?גם וגם. 17.קלרינט או חליל צד?חחחח אם אני לא אגיד קלרינט חברה שלי תהרוג אותי.
18.מחברת ספירלה או רגילה?ספירלה. 19.מארק טווין או סמדר שיר?סמדריייי
20.ארתור או סדריק?חחחח כבר שנייייייים שלא ראיתי. 21.mtv או 24?צופה יותר ב24.. אבל גם MTV זה אחלה. מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך?פיו, מלא.
23.איזה זמרים אתה אוהב?מיילס קנדי, הסולן של הובסטנק שברח לי השם שלו משומה,יובל בנאי,אביתר בנאי,מאיר בנאי [בקיצר כל הבנאים
],יזהר
,עברי
,אביב גפן
,צ'אד קרוגר
,יוני בלוך
,שלמה ארצי,שלום חנוך.. 24.איזה זמרות אתה אוהב?איימי לי בראש ובראשונה
,ענבל
,ריטה,אבריל לאבין,רונה קינן,אפרת גוש
.. יש עוד מלא. 25.איזה להקה אתה אוהב?סינרגיה
,אוונסנס
,המכשפות
,ניקלבאק,3 דורס דאון,גאנז,ויש עוד. 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים?לפני שבועיים. 27.איזה דיסק קנית?הזמנתי. את פולן של אוונסנס, אבל האחרון שקניתי היה במפגש... המכשפות
. 28.ואתה מרוצה?ועוד איך! 29.רואה אמ טי וי?לא הכי. 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז)רוק,וכל הסוגים שלו. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם?כנות,אופטימיות,נאמנות.. 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך?חברותיות,כנות,נאמנות. 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך?ביישנות,רגשנות. 34.איזה תכונות היית משנה?פסימיות,קנאות. 35.והיית מוסיף?אופטימיות כמובן! 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם?נאמנות,דרמטיות[וכן,לפעמים זה כייף.]ומה שכתבתי למעלה..
37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות:האי,חברים
,לא נהדרת,החיים על פי סיידי,רוקסטאר
. 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב?24 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה):סינרגיה,כל הקליפים עשויים ממש טוב. וכרגע יש קליפ ממש יפה של שרון קרלן. אה, ומכונת השירים הגדולה. 42.שחקן אהוב.ללא ספק הית לדג'ר
43.ושחקנית.ג'וליה סטילס
,אן התוואי
! בית ספר-- 44.מקצוע אהוב:ספרות,ביולוגיה,אנגלית,ג'ג,היסטוריה.. יש הרבה. 45.מקצוע שנוא:לא שנוא כלכך,מתמטיקה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד):הייתה,כרגע פ'
- ספרות וב' ביולגיה. 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)חה.לא. סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב: שחור,סגול חציל,בורדו.. 49.משחק אהוב במחשב:היה פעם, זו טייסון.
50.אתר אהוב באינטרנט.ישרא, הפורום. 51.שם אהוב:ליה,תמר,רועי,רון. 52וכינוי:אורפזיק.
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית:יש ככ הרבה. 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית:כנל. 55..צבעים אהובים בבגדים.:שחור,אפור,ירוק,אדום,בורדו. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה:24. 57.חיה:פרפר
,סוס
. 58.דמות: דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה:מזרחית.כל דבר. 60.זמר:כנל. 61.להקה:גייבויז. 62.ערוץ הטלוויזיה:אגו. זה ערוץ לא הכרחי. 63.כינוי:אורפזוש. אבל רק שבנאדם אחד אומר אותו.וטיייייייייטי.[שוב,כשבנאדם אחד אומר אותו.] 64.צבע:חום קקי.
68.צבע בבגדים:כנל. 69.שיר של המוזיקה הישראלית:מזרחית. 70.שיר של המוזירה הלועזית:מזרחית 72.דמות:איןלישמץ. 73.חיה:חרדון.
וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך.איןכח. 75.הקינוח המועדף עלייך:וופל בלגי דמקה!
,עוגת שוקולד של מילקה,והממממ, לא יודעת מה עוד.הא,פרוזןןןןן מיילאב
76.מה הצלצול בפלאפון שלך:זה לא ביחד
77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמממ../images/Emo4.gif

את לפני בלה אומשו? זה יכול להיות בגללה...

ערב טוב

היה אמור להיות משחק של בית"ר נגד מכבי חיפה, אבל הפסיקו אותו בגלל הפסקת חשמל בטדי

Lior Maman

New member
אוי ראית ? ../images/Emo4.gif

איזה באסה ווואי :| חיכתי למשחק הזה !! איזה בושות יש לירושלמים עכשיו
אפילו אור הם לא יכולים להביא

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifבאמת?!?!!?../images/Emo2.gif

איזה פאק! אז יכולתי ללכת!!
איזה יום מפגר גאד!

בוקר טוב../images/Emo39.gif

אמ.. אני מתחילה בתשע כמו שאתם רואים ואמ.. יש לי שעה מתמתיקה ואז שעתיים חלון
ואז שלוש שעות אחת היסטוריה ושעתיים עוד פעם מתמתיבע! ואז אולי משאירית אותנו עד ארבע כי המורה להיסטוריה התעצבנה עלינו אתמול אוף... אבל בסדר מילא אמ.. זהו יומנעים לכולם!

למעלה