שלומיתת

New member
איזה יום מתיש ../images/Emo178.gif אני מתה

לא תארתי לעצמי שלראות כמה סרטים ברצף זה מעייף כ"כ..אבל היה כיף
ראינו את ימים לבנים [מומלץ מאוד מאוד מאוד], פרחים אדומים קטנים אאל"ט [סרט סיני חמוד לאללה] וכשהנערים שרים [שזו קלאסיקה שאין מילים לתאר אותה כבר..
] ועכשיו אני הולכת לראות בפעם השניה את ניחוח אישה..משעמם לי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלמה זה לא עובר לעברית?!

אני עושה העתק הדבק מ"וורד".. לא כיף.. למה זה לא משתנה בחזרה לעברית?
אני הולכת לעשות חיבור... איזה יום מבוזבז!! נסעתי הלוך חזור לדימונה סתם.. רק בגלל שהנהג כזה אידיוט!!

menori

New member
אוי אלוקים אדירים!!$%$^$%&^&*^%*

איזה מפגרת אני!! התקשרתי לידיד שלי והתבלבלתי בספרה, ולא קלטתי שהתבלבלתי.. חשבתי שהוא עובד עלי! בקציורהגעתי למנוחה מקיבוץ כיסופים
ואני כזה שתי ד''ק מדברת איתה בלי לקלוט, והיא כזה שואלת "ספיר מה?" אז אמרתי לה "מזה משנה העיקר אני מדברת עם מנוחה
" אז בסוף היא אמרה לי "נתראה בשמחות כן?" אז אמרתי "אם נתראה בכלל!"
זה היה מצחיק בטירוף ומפדח עוד יותר
סתומה שכמותי

את מחייכת אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר לא...

מכירים את זה שאתם הולכים במקום כלשהו מחייכים הפנים מראות שהכל בסדר יש שמש בחוץ הציפורים מצייצות הכל נראה כל כך נפלא אבל בפנים כל כך עצוב ושחור ואף אחד לא רואה את זה?! ככה אני מרגישה... את מחייכת, אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר, לא... רוצה לשכוח את הכל, שלא תרגישי את העול לשטוף את הלכלוך שהצטבר מכל הכעס מסתגרת עם עצמך אבל כדור של אש בפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש את כל מה ששמעת ספרי כל מה אבקש כי את לא לבד את מחייכת אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר, לא... רוצה למחוק את הדמויות להתגונן מאשליות לשכוח תמילים שלא אמרו לך כלום אף פעם מאזנת את עצמך אבל עדיין אש בפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש...

Lior Maman

New member
מכירה .. ועוד איך מכירה ..

אני באותה הרגשה בדיוק כמוך :\ והשיר הזה הוא היחיד שאני שומעת בזמן האחרון ..
. מה קרה .. ?

שלומיתת

New member
../images/Emo26.gifשאלון!../images/Emo36.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? 2.פיצה או פסטה? 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון? 6.יסודי או תיכון? 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 8.משינה או סינרגיה? 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? 10.שונא או אוהב ת'הורים? 11.נגד או בעד ההתנקות? 12.במבה או ביסלי? 13.בעד או נגד חנפנים? 14.אוהב פרחות או לא אוהב? 15.גיטרה או תופים? 16.פסנתר או גיטרה? 17.קלרינט או חליל צד? 18.מחברת ספירלה או רגילה? 19.מארק טווין או סמדר שיר? 20.ארתור או סדריק? 21.mtv או 24? מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 23.איזה זמרים אתה אוהב? 24.איזה זמרות אתה אוהב? 25.איזה להקה אתה אוהב? 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? 27.איזה דיסק קנית? 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי? 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהוב 45.מקצוע שנוא 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב 49.משחק אהוב במחשב 50.אתר אהוב באינטרנט. 51.שם אהוב 52וכינוי 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית 55..צבעים אהובים בבגדים. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 57.חיה. 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך 76.מה הצלצול בפלאפון שלך 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

שלומיתת

New member
בלופ

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה?תלוי 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב?תלוי 4.אינג ויאנג או סמל פיס? לא מאמינה בשניהם..ואם כבר -יותר מקובל לכתוב יין ויאנג [מקסים שאני מדברת לעצמי] 5.עט או עיפרון?עט 6.יסודי או תיכון?תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף?ברי סחרוף 8.משינה או סינרגיה?שאפו על ההשואה.. סינרגיה אפקורס 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים?תלוי 10.שונא או אוהב ת'הורים?אוהבת 11.נגד או בעד ההתנקות?בעד התנקות,נגד ההתנתקות 12.במבה או ביסלי?ביסלי 13.בעד או נגד חנפנים?נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב?מתה עליהן. 15.גיטרה או תופים?השילוב תותחי, אבל גיטרה
16.פסנתר או גיטרה?
17.קלרינט או חליל צד? המ 18.מחברת ספירלה או רגילה?ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר?מארק טווין 20.ארתור או סדריק?שאלה דבילית. שניהם חמודים
21.mtv או 24?24 נראה לי מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? לי בסביבות ה10, אבל אני מחשבת את שלי האחים שלי כשלי אז בסביבות ה100 23.איזה זמרים אתה אוהב?יוני בלוך, חמי רודנר 24.איזה זמרות אתה אוהב?אפרת גוש,יהודית רביץ 25.איזה להקה אתה אוהב?סינרגיה,ד"ר קספר,רדיוהד,איפה הילד [אני הולכת לענות על השאלות האלה עוד הרבה פעמים?] 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים?בחמישי האחרון 27.איזה דיסק קנית?לא קניתי.. סתם בהיתי בהם
28.ואתה מרוצה?ממ לא,הייתי מעדיפה לקנות 29.רואה אמ טי וי?לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם?כנות, יושר 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך?כנות? לא יודעת 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך?נטיה לטמטום 34.איזה תכונות היית משנה?^ 35.והיית מוסיף?אומץ וספונטניות 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם?מה שכתבתי למעלה 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובותחברים,השרדות,נולד לרקוד.גם מונית הכסף נחמד [נחשו למה] 39.תוכניות טלוויזיה שנואות?את שאר תכניות הטריוויה 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה)בשמלה אדומה של ד"ר קספר 42.שחקן אהוב.אלן ריקמן 43.ושחקניתאין מישהי ממש.. קיירה נייטלי טובה בית ספר-- 44.מקצוע אהובספרות 45.מקצוע שנואמת' 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)המורה לספרות 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)אין סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהובסגול 49.משחק אהוב במחשבאין 50.אתר אהוב באינטרנט.לא יודעת 51.שם אהובדריה! 52וכינוילולו חח 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית יש טון ואין לי כוח 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזיתכנ"ל 55..צבעים אהובים בבגדים.שחור, לבן, שמנת,חום,בלה,בלה,בלה 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 57.חיה. 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואהפייי יש מלא. בעיקר כל הבלונדות ההוליוודיות שחיות בסרט שהן זמרות 60.זמרהמזרחיים למיניהם 61.להקהגיימבויז עוד קיימים?לא נראלי..אז את מי אני אשנא?
62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבעורוד 68.צבע בבגדים ורוד 69.שיר של המוזיקה הישראלית יש כמה 70.שיר של המוזיקה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. אני עצבנית כרגע ואני לא יודעת למה 75.הקינוח המועדף עלייךכרגע בא לי להקיא. בואו לא נדבר על אוכל 76.מה הצלצול בפלאפון שלךיום יפה 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? היה סביר הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lior Maman

New member
וואי זה באלי בטוב .

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס? סמל פיס 5.עט או עיפרון? עט עיפרון 6.יסודי או תיכון? תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי סחרוף 8.משינה או סינרגיה? למה להשוות בין משינה לסינרגיה ?
ברור שסינרגיה .. 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? גם וגם 10.שונא או אוהב ת'הורים? תלוי מתי
11.נגד או בעד ההתנקות? נגד 12.במבה או ביסלי? ביסלי 13.בעד או נגד חנפנים? נגד ? 14.אוהב פרחות או לא אוהב? חחחחחח לא 15.גיטרה או תופים? גיטרה ! 16.פסנתר או גיטרה? הוו שאלה קשה . לא יודעת .. 17.קלרינט או חליל צד? אנערף .. 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר?
20.ארתור או סדריק? אארתווווווור 21.mtv או 24? 24 . מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? המון 23.איזה זמרים אתה אוהב? עברי לידר, אֶריק ברמן, אביב גפן ... 24.איזה זמרות אתה אוהב? אבריל לאבין, מירי מסזיקה, קרן פלס, איה כורם .. 25.איזה להקה אתה אוהב? סינרגיה, ניקלבק, פינץ', קיוטדרייב ... 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? המון זמן
27.איזה דיסק קנית? עברי לידר - מלטף ומשקר. 28.ואתה מרוצה? בוודאי . 29.רואה אמ טי וי? כן 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק וכאלה .. בכללי הכל חוץ מדיכאון ומזרחית . תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? כנות . נאמנות, אכפתיות, דאגה ... 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? כמו למעלה ^ 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? ביישנות . אבל לפעמים זה טוב
34.איזה תכונות היית משנה? כלום .. 35.והיית מוסיף? כנל .. 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? כמו אלה מלמעלה .. ^ 37.והכי פחות? . טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות בובות, פיירט מאסטר, אפקט הפחד, השרדות, CSI וכו וכו .. 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? ערוץ ויוה . 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24, MTV וכו' וכו' .. 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) תשמח - אֶריק ברמן . קליפ מדהים. 42.שחקן אהוב. טום קרוז, בן סטילר, אדם סנדלר . 43.ושחקנית רנה זלווגר, פייפר פראדו או פראבו לא זוכרת .. בית ספר-- 44.מקצוע אהוב ספרות, אזרחות [התחלתי לאהוב
], ספורט .. 45.מקצוע שנוא מתמטיקה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) מיכלללל
, היסטוריה וערבית . 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) דגנית
נראלי מתמטיקה לא זוכרת סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב ירוווק , 49.משחק אהוב במחשב
50.אתר אהוב באינטרנט. פורום, מקושרים, וישרא בלוג . 51.שם אהוב: רון, שרון, גל, אלין, 52וכינוי ליאוריק
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית ואו .. מלא .. 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית כנ'ל . 55..צבעים אהובים בבגדים. שחור, לבן, פסים .. כאלה .. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה זה כבר לא היה ? 24 .. 57.חיה. אריה . 58.דמות. ממממ ... דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה נינטוש 60.זמר Oם 61.להקה אלמנה שחורה בלאט . 62.ערוץ הטלוויזיה ויוה 63.כינוי שרונוש 64.צבע ורוד 68.צבע בבגדים ורוד 69.שיר של המוזיקה הישראלית לא זוכרת .. 70.שיר של המוזירה הלועזית כנ'ל .. 72.דמות . 73.חיה . וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. אין לי כח 75.הקינוח המועדף עלייך וופל בלגי, אייס בלנד 76.מה הצלצול בפלאפון שלך :\ 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? נחמדוש
.

בת אלי91

New member
אינלי כוח

זה או זה 1.ברכה או ים? ים! 2.פיצה או פסטה? פסטה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? תלוי 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? הממ קשה 8.משינה או סינרגיה? סינרגיה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? גם וגם :) 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהבת מאוד 11.נגד או בעד ההתנקות? נגד 12.במבה או ביסלי? במבה 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב? יש מישהו שאוהב? 15.גיטרה או תופים? איזו שאלה, כמובן ששניהם יחד! 16.פסנתר או גיטרה? כנ''ל
17.קלרינט או חליל צד? חליל צד נראה יותר מגניב 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? טווין 20.ארתור או סדריק? ארתור 21.mtv או 24? 24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? לא הרבה לצערי,יותר במחשב 23.איזה זמרים אתה אוהב? ג'ף באקלי,גבע אלון,אביתר בנאי 24.איזה זמרות אתה אוהב? אורית שחף 25.איזה להקה אתה אוהב? רדיוהד,הקספרים,רדהוט,מטאליקה,היהודים,איפה הילד 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? לא מזמן 27.איזה דיסק קנית? לד זפלין ואפרת גוש לבוטנר 28.ואתה מרוצה? היא הייתה די מרוצה
29.רואה אמ טי וי? לא ממש 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק,פולק-רוק תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? כנות,אכפתיות,אופטימיות 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות- חברים, האנטומיה של גריי,הישרדות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? המ 40.ערוץ מוזיקה אהוב? Vh1,Mtv2 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה)- יש הרבה :) 42.שחקן אהוב. ג'וני דפ,ריאן גוסלין 43.ושחקנית- בית ספר-- 44.מקצוע אהוב- ביו',אנגלית 45.מקצוע שנוא- כרגע מ''מ 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)- המורה לביו' 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)- המורה למ''מ סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב- כחול,כתום,שחור,אדום 49.משחק אהוב במחשב- בעבר סימס 50.אתר אהוב באינטרנט- אוהו יש הרבה 52וכינוי- יש הרבה
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית- כנ''ל^^ 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית ^^ 55..צבעים אהובים בבגדים.- שחור,אדום,לבן,כחול 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה- 12 ביס,22 57.חיה.- כלבה! 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. מה אתם רוצים לדעת?
75.הקינוח המועדף עלייך- עוגת שוקולד! 76.מה הצלצול בפלאפון שלך 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? ברכה 2.פיצה או פסטה?פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב?מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס?פיס אנד לובבב 5.עט או עיפרון?עט 6.יסודי או תיכון?תיכון שליטעעעעע 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף?אממ ברי 8.משינה או סינרגיה?סינרגיההההההה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים?תלוי 10.שונא או אוהב ת'הורים?לא שונאת לפעמים הם מעצבנים זה הכל 11.נגד או בעד ההתנקות?נגד 12.במבה או ביסלי?במבההה ברורררר 13.בעד או נגד חנפנים?נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב?מי אוהב? 15.גיטרה או תופים?גיטרה 16.פסנתר או גיטרה?אמ 17.קלרינט או חליל צד?חליל צד 18.מחברת ספירלה או רגילה?ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? 20.ארתור או סדריק?ארתוררררררר 21.mtv או 24?24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך?הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב?הראל מויאל
והמון חח 24.איזה זמרות אתה אוהב?מירי מסיקה
25.איזה להקה אתה אוהב?סינרגיה,היהודים,הובסטנק,אוונסנס,ניקלבק,בית הבובות ועוד מלא 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים?לא מזמן 27.איזה דיסק קנית?אמ לא קניתי
28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי?לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז)רוק.. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם?כנות,צניעות 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך?אמ 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך?ביישנות,נטיה להאמין לאנשים 34.איזה תכונות היית משנה?להיות פחות ביישנית ופחות אחת שנוטה להאמין לאנשים ונפגעת 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם?מצחיקים וכיפים ושאפשר לדבר איתם 37.והכי פחות?כל מיני
טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובותיש המון בעיקר חברים 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב?24 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה)של סינרגיה? 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהובמדעי החברה 45.מקצוע שנואמתצמטיקה%^^#^#$ 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד)מאיה-מדעי החברה 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)אנה-לשון סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב:ירוק 49.משחק אהוב במחשב:באבלס 2 50.אתר אהוב באינטרנט.הפורום הזה חח 51.שם אהוב:עמית לבת! 52וכינוי:חדודיק
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית:מלאאאאאאא 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית:מלאא 55..צבעים אהובים בבגדים.:אממ לא יודעת 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה אממ 57.חיה.:קואלה
58.דמות:אה?

../images/Emo204.gifטילילי!

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? פסטה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס? פיס 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? יסודי!!! כיתה א'
7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי 8.משינה או סינרגיה? סינרגיה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? גם וגם! 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהבת 11.נגד או בעד ההתנקות? דיי באמצע \: קצת קשה להחליט כשאחיך היה מהמפנים ואת יודעת בדיוק מה הלך שם. 12.במבה או ביסלי? ביסלי 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב?
15.גיטרה או תופים? גיטרה 16.פסנתר או גיטרה? גיטרה 17.קלרינט או חליל צד? חצוצרה 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? גם וגם 20.ארתור או סדריק? ארתור 21.mtv או 24? שניהם מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? יש 23.איזה זמרים אתה אוהב? הרבה 24.איזה זמרות אתה אוהב? הרבה, ריטה בעיקר 25.איזה להקה אתה אוהב? סינרגיה 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? כמה שבועות 27.איזה דיסק קנית? רמזים
28.ואתה מרוצה? הכי בעולם. 29.רואה אמ טי וי? כן 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) בערך הכל חוץ מדיכאון וזה.. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? כנות, אכפתיות, הומור 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? נראה לי שאכפתיות 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? בי? אני סתם תינוקת מפונקת ובכיינית
34.איזה תכונות היית משנה? הרבה 35.והיית מוסיף? גם 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? לא עניתי על זה?
37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות: אבודים
, האוס, חברים, סאות'פארק.. 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? אממ 40.ערוץ מוזיקה אהוב? הכל 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) עד אלייך 42.שחקן אהוב: יש הרבה 43.ושחקנית: פייפר פראבו
בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: ספרות כנראה 45.מקצוע שנוא: כל השאר?
46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) המורה תנ"ך 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) הכי הכי תושב"ע. שונאת תמורה ושונאת תמקצוע סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב: ירוק 49.משחק אהוב במחשב: 50.אתר אהוב באינטרנט: תפוז! 51.שם אהוב: מיתר 52וכינוי: 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: יא רייט 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית: 55..צבעים אהובים בבגדים: ירוק, שחור, סגול וזה 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה: אקסטרה הוט, ביפ 57.חיה: סנאי
וכלב. 58.דמות: דברים שנואים--- לא באלי לשנוא עכשיו.. 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך: אני רונק וכאלה.
75.הקינוח המועדף עלייך: תותים בשמנת רולז! 76.מה הצלצול בפלאפון שלך: עד אלייך לכולם ולאנשים מיוחדים כל אחד משהו אחר. 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? חביב.

ליזוש22

New member
ל...שאלון ( :

זה או זה 1.ברכה או ים? ייייים . 2.פיצה או פסטה? פסטה . 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? שניייהם . 4.אינג ויאנג או סמל פיס? אפחד מהם . 5.עט או עיפרון? עט
6.יסודי או תיכון? חטיבה ( חחחחח ) 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? לא ו...לא . 8.משינה או סינרגיה? דייי ברור , לא? אחרת לא הייתי בפורום הזה
9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? תמיד כיף לחדש , אבל תמיד כיף להיזכר ... 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהבת . 11.נגד או בעד ההתנקות? לא משפיעה . 12.במבה או ביסלי? אין אין אין , כמו במממבה . 13.בעד או נגד חנפנים? ננננננגד ! 14.אוהב פרחות או לא אוהב? בעעעעע . 15.גיטרה או תופים? גייטרה . 16.פסנתר או גיטרה?
17.קלרינט או חליל צד? אייזה - שטויות . 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה ~ 19.מארק טווין או סמדר שיר? סמדר שיר 20.ארתור או סדריק? שניהם . 21.mtv או 24? וווואו - איזה שאלה קשה . מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 3 . 23.איזה זמרים אתה אוהב? רן דנקר . 24.איזה זמרות אתה אוהב? Fergie . 25.איזה להקה אתה אוהב? סינרגיה , בית הבובות , Black Eyed Peas , גיים בויז , crossfade ,good charlotte 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? שבוע שעבר . 27.איזה דיסק קנית? של סינרגיה - צועקים על אהבה . 28.ואתה מרוצה? נמנמנמ , מאוווווווווווווד . 29.רואה אמ טי וי? כייין . 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) : הכול חוץ מדיכאון , בעעע . תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? הומור . 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? מצחיייקה ( : 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? ביישנות ... 34.איזה תכונות היית משנה? המוון . 35.והיית מוסיף? אומץ .. 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? .... 37.והכי פחות? יש כאלה צבוווועות . טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות?זואי 101 , פטיטו , דני הוליווד , הישרדות , החים היפים של זאק וקודי , וכמעט מלאכים . 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? \\\\ = 40.ערוץ מוזיקה אהוב? MTV , 24 . 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) : המוון . 42.שחקן אהוב : רן דננננקר ההורס . 43.ושחקנית : לא - לא . בית ספר-- 44.מקצוע אהוב : ספורט , ותאמינו או לא - היייסטוריה . 45.מקצוע שנוא : תנ"ך , בעעעעעעעעע . 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד): ליאורה - מורה לספוורט . 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד): אתי - מווורשת . סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב : אדום . 49.משחק אהוב במחשב : אין . 50.אתר אהוב באינטרנט : וואלה - הפווורום סינרגיה , חחחח . 51.שם אהוב : אריאל . 52וכינוי : לייייבי ( שם חיבה שלי ) . 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית : אם אני יתחיל - זה לא ייגמר . 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית : גםם . 55..צבעים אהובים בבגדים : הכול . 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה : נו - עוווד הפעם ? !!! 57.חיה : כלב . 58.דמות : נמנמנמ . דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה : אין . 60.זמר : ישי לוי . 61.להקה : היהודים . 62.ערוץ הטלוויזיה : לא . 63.כינוי : חיייים שלי ( בעצם לא מתככוונים לזה ) . 64.צבע : ירווק כהה . 68.צבע בבגדים : ירוק . 69.שיר של המוזיקה הישראלית : עוווד הפעם ? 70.שיר של המוזירה הלועזית : חלאס . 72.דמות : ,,,, 73.חיה : זאב. וסתם שאלות לסיום -- 74.ספר קצת על עצמך : אולי את תספר על עצצצצמך ???? ! 75.הקינוח המועדף עלייך : גלייידת מקופלת עם קצצפת . 76.מה הצלצול בפלאפון שלך : תררראי זה אני - של סינרגיה ( גם בהמתנה ) . 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? שהייה - כן .

למעלה